Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 24 čer 2013 23:54

+poněkud nad tím svraští obočí, přece jen čekal spíš že za ním dojde, a když tedy opravdu dojde, obočí mu pro změnu vyjede skoro až do vlasů+ Ty jsi pila? +vypadne z něj inteligentně+ No to vidím. +přikývne na to, že je doma+ Kristepane co jste to tam vyváděly? +nestačí kulit oči+ Ty ses teda zřídila. +zavrtí hlavou, ale koutky mu trochu cukaj+ Tak pojď. +lapne ji pevně za paži, kdyby mu padala, a složí ji na gauč v obýváku, a zatím jí uvaří pořádný kafe, aby trochu vystřízlivěla, než ji šoupne pod vodu a uloží do postele+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 čer 2013 00:01

Já? +ukáže si s neuvěřením na hrudník, pak se zatváří naprosto vážně a zavrtí hlavou+ Ani náhodou. Já jsem prováděla bodyshot a pití tequili brčkem vzhůru nohama. +zazubí se na něj vesele a hrdě vypne hrudník, že se něco takového naučila+ My nic. Vážně. My sme si jen povídali a povídali a povídali... +rozhodí všeobecně rukama, jako že si přeci jenom povídali+ Kam to jdeme? +zajímá se, když s ní zamíří z pracovny směr obývák a kecne si na zadek+ A víš o čem jsme si povídali? +koukne na něj jako by měl mít věšteckou kouli a měl by všechno vědět a zase se hrabe na nohy, jelikož nějak sama na tom gauči nevydrží sedět+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 čer 2013 01:39

Jo tak. +pokýve vážně hlavou+ No tak to je potom všechno jasný. +poplácá ji pobaveně po rameni+ Vics to pěkně schytá. +zamumlá si pro sebe+ No to nemám nejmenší tušení. +udržuje konverzaci, aby mu tam nezačala nějak vyvádět, a trochu upřímně baví+ Seď prosím tě. +stáhne ji zase zpátky, aby ještě nepovalila nějaký kytky, a postaví před ni kafe+ Jen si dej. +zamíchá jí to ještě pečlivě, a uculuje se pod vousama+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 čer 2013 01:50

Bylo to náhodou skvělý. Sranda. Miluju tequilu a hranolky s tím jehněčím co připravil Jeeeeffeees. +protáhne sluhovo jméno vesele a tiše se rozhihná když si vzpomene co mu chudákovi holky prováděli+ Nééé, Vicky je moc hodná. Hezky se s ní povídá a je tááák zamilovaná. +zavrtí rázně hlavou, že Vicky nechce nic schytat ani ona nechce aby Vicky něco schytala+ To je ale chyba. +zvedne důležitě prst, než se postaví a zamyslí kam vyrazí+ Uhmn... +vypadne z ní inteligentně když je nucena si kecnout zpět, takže si chození rozmyslí a raději se soustředí na to, že mu chtěla něco říct+ Jo... bavili jsme se o tom, že tě miluju a že mi nevadí, že mam věci pořád v cestovní tašce. +prohlásí naprosto vážně a důležitě zašermuje rukou+ Prý bych si měla říct o to... o místo ve skříni, ale já řekla... +zarazí se, jak přemýšlí co že to řekla+ ...řekla jsem, že si neřeknu, že si počkám víš. Protože až mi tu budeš chtít na dýl, jako na hodně dlouho... +rozpřáhne ruce, aby ukázala názorně na jak dlouho+ ...tak mi ho uvolníš sám a pro mě to bude znamenat víc, než kdybych si o něj řekla. +opře si mu hlavu o paži a dá si prst před rty+ Ale ššššš nikomu to neříkej. +zasměje se tiše+ Co je to? +zvědavě se chopí hrnku a čuchne k němu+ Fuj, to je kafe. +zašklebí se a nakrčí nosánek, protože kávu ona nerada, ale nakonec se odhodlá a trošku upije+ To je ale horký. +udělá na něj psí očka, že to pít nechce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 čer 2013 17:40

Tak Jeefes tam byl taky. +přikývne, ten očividně taky schytá výchovnou :D+ No jo, hodná, zamilovaná, a pěkně rozjívená. +zavrtí pobaveně hlavou+ Tak, pěkně seď a pij. +přistrkne jí hrnek, když se mu povede ji usadit+ No nepovídej. +hlesne užasle, ten o takovejch věcech ani neuvažoval :D+ A proč ne radši se mnou? +vypadne z něj po chvilce+ No jo, neřeknu, pobavíme se zítra. Teda jestli budeš schopná konverzace. +dodá pro sebe pobaveně+ No jistěže to je kafe, jen si dej, udělá ti líp. +uculí se+ Aspoň půlku. +sleví teda+ Umíš foukat ne? +zazubí se, a když do ní dostane přiměřenou dávku, chytne ji pod křídlo a odvede ji do koupelny, kde z ní víceméně úspěšně svlíkne oblečení a usadí ji do sprchy+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 čer 2013 17:54

Ano, byl. +pokývá naprosto vážně hlavou+ A nemá plyšový tělo! +vypadne z ní najednou a vykulí na něj očka, když si vzpomene, že ho Wenai trošku svlékla+ Je to náhodou super holka a nevadí jí, že tu bydlím. +pokývá naprosto vážně hlavou a zvedne důrazně palec, než mu špičkou prstu přejede po špičce nosu a tiše a vesele se tomu zasměje, ale na hrnek se zaksichtí a vrtí odmítavě hlavou+ Hmn, nepovídám. +pokývá hlavou, jako že ona vůbec nic a pak na něj zmateně zamrká+ Co s tebou raději? +zatváří se zmateně+ S tebou všechno lásko, jen teď netuším, o čem mluvíš. +zamračí se a promne si očko, jak jde na ní pomalu spánek+ Ale jestli myslíš ten šatník, tak sem myslela s tebou... tedy s tvým oblečením... to přeci páry dělají nebo ne? +zamračí se zamyšleně na hrnek+ Jsme pár? +upře na něj svá velká očka, jak si není jistá co vlastně jsou, ve střízlivém stavu by se tak blbě neptala, ale momentálně dle všeho plácá všechno co jí zrovna přijde na jazyk+ Ne, neumim. +zakroutí zamítavě hlavou a pak se smíchem foukne do hrnku až jí trochu kafe vyšplíchne ven, ale pomalu do sebe dostane tu potřebnou půlku hrníčku, než ho vítězoslavně odloží na stolek+ Kam to jdeme? +zajímá se, když jí zvedne a zamíří s ní do koupelny+ Lásko, nerada ti to říkám... ale se mnou asi nic dneska nebude. Sem opilá. +upozorní ho naprosto vážně, než se tiše rozesměje, když se jí jme svlékat a strkat do sprchy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 čer 2013 18:45

Proč by měl mít plyšový tělo? +diví se upřímně, a má co dělat, aby se nerozesmál, když tak na ni kouká+ Nevadí? no to je fajn. +pokýve+ Myslím proč o tom mluvíš radši s nima, než se mnou. +uvede to na pravou míru, ale radši to nechá na jindy, když ji vidí+ Víš co, popovídáme si o tom jindy, co ty na to. Až ti půjdou líp skládat věty. +zazubí se+ No to víš, že jo. +uklidní ji, a když ji dostane do sprchy, pustí vodu, vlažnou, aby trochu vystřízlivěla, umyje jí obličej a vlasy, a celý tělo+ Neříkej, vážně? +vykulí jakože děsně překvapeně oči+ Tak to naprosto kříží moje těžce sexuální plány. +uculuje se, zvedne ji ze země a zabalí do osušky, načež ji donese do postele a pokusí se přinutit ji zůstat ležet pod dekou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 čer 2013 18:59

Hmn... já nevím. Holky říkali, že má určitě plyšový tělo, tak se to.. to... zjišťovalo. +zazubí se naprosto nevinně+ Nevadí, ale neříkej jí, že to víš. Slíbila jsem jí, že ti to neřeknu, abyste si spolu mohli popovídat. +vykulí na něj očka, když si uvědomí, co vykecala+ A vy si musíte popovídat. Má tě ráda, vážně. +pokyvuje vědoucně hlavou+ No protože to... protože jsem potřebovala další ženský náhled na situaci... a taky jsem v sobě měla maličkatýho panáka tequily. +nenápadně na prstech ukáže čtyři a upře na něj psí pohled+ Nic jsem ti neřekla, protože kdybych ti něco řekla, tak by to nebylo tak jako kdybych si o to neřekla a ty bys pak na to nepřišel sám, protože kdybych se o tom zmínila, tak by to bylo jako kdybych si o to řekla a nebylo by to z tvojí hlavy. Chápeš? +vykulí očka námahou, jak to ze sebe vychrlila+ Tak to je dobrý nápad. Ty máš samý skvělý nápady. +usměje se na něj jak sluníčko+ Kam na ně chodíš? +zajímá se vesele a pak nadšeně pokývá hlavou, když jí uklidní a obejme ho kolem pasu, než je nucena vlézt si pod sprchu kde prská vodu, když jí na ní pustí, ale ten alkoholový opar trošku ustoupí a aspoň se s ní přestane místnost houpat+ To mě tak děsně mrzí. +zatváří se přesmutněle+ Ale já ti to zítra vynahradím, slibuju. +pověsí se mu na krk jak vyleze ze sprchy, takže ho trošku zmáčí a přitulí se mu k rameni, když jí zvedne do náručí+ Ty si na mě tak děsně hodnej. +zabrouká a jak leží v posteli tak se jí zdá, že je jí nějaký vedro, tak se nenápadně odkopá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 čer 2013 21:08

Zjišťovalo. +přikývne chápavě, a poněkud se zamračí+ Neboj se, my si určitě popovídáme. +ujistí ji, a hezký to nebude :D+ Tak panáka. Ten byl jak kbelík, ne? +uculí se, a oči kulí čím dál víc+ Eh. Ne. +přizná popravdě+ Jistě že mám skvělý nápady. To je mým geniálním mozkem. +zazubí se+ Tak jo, já ti to připomenu. +zasměje se, když ji dostane ze sprchy, a uloží do postele, a trpělivě znova přikryje+ Tak, teď zkus spát. Já ti ještě najdu kýbl, kdybys v noci potřebovala. +rozlhídne se okolo, a jde zkontaktovat Jeefese a obhlídnout škody+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 čer 2013 21:20

Ale musíš na ní být hodný! +zdůrazní mu, že když bude mluvit s Vicky má myslet na to, že nemá křičet+ Kbelík? Né... jenom s brčkem. +zazubí se vesele a strašně jí přijde vtipný jak kulí nechápavě oči, takže se vesele rozesměje+ To nevadí lásko, já taky teď ne. +zavrtí hlavou, ale vzápětí toho nechá, jelikož se jí všechno tak nějak před očima rozmázne+ Ano, mozkem! Miluju tvůj mozek. +zazubí se vesele a souhlasně přikyvuje, aby jí to připomněl a nespokojeně zamručí, když jí zase přikreje a zavrtí se nezbedně+ Ale já nechci spát. +vykulí na něj očka a natahuje k němu packy jak míří pryč a pak smutně zabrouká a stulí se na boku, aby skutečně zavřela oči, ale má dojem, jako by se s ní všechno točilo a její hrozný horko, takže se odkope a odcestuje ke kraji postele, kde se podvědomě uzemní rukou přes okraj a za chvilku skutečně usne, ale je jak na trní. brouká, naříká a převaluje se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro