Zpovědnice

Napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod yohannka » 25 čer 2013 19:15

k řízku přílohy netřeba! ke kuřecímu obzvlášť
buchtičky s krééééémem! ňám! :Love ale i nákyp ňáám, takže se na jedno z toho těším už teď
ke špekáčku já radši chleba, pivo.. jestli bude, nepohrdnu, jestli ne taky se nic neděje
ke stehýnkům.. přílohy opět netřeba (já jsem vděčnej strávník, co)
:Q

lach a styx bude mít hladovku!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 čer 2013 19:22

Jak tak na to koukám, tak to abych zkusila přemluvit šéfovou aby mi v pátek dala volno, abych dorazila za včasu :) ale to bohužel asi nebudu vědět dřív, než až se vrátím z dovolený, můžu se sice zeptat zítra ale obávám se že den před dovolenou mě sežere :D ale uvidím jakou bude mít šéfová náladu :)

Kečup protlak nevadí :) Já nemam ráda rajský jako přílohu a třeba rajskou omáčku, ale lasagně přímo miluju :) a jestli by mohli k těm řízkům být brambory, tak jsem z pátku nadšená.
To samý ze soboty, pokud by byly buchtičky s krémem. Na ty se doma nějakou dobu chystám a nějak jsem se ještě nedostala k tomu abych se na ně vrhla, takže jen s nima na mě :D. A rovnou ti můžu říct že ke špekáčkům chleba a pivo nepiju, ale stačí mi co zrovna bude (voda, šťáva, cola, čaj...)
A s nedělí jsem taky nadšená, taky baštím :) Tvaroh sice moc nemusím, ale eidam a salám jíme, jíme :)

Ale s tím jak dorazím a odrazím ti dám ještě vědět přesněji. Pokusím se zítra vyrukovat v práci jak by to bylo a pak se domluvím se Styx pořádně :)

A chtěla jsem se zeptat, kdybych to stíhala a vymyslela jak to převést aby to vydrželo... co kdybych něco upekla? Třeba muffinky :)
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Styx Lupin » 25 čer 2013 19:30

yohi: lách. :lol:
Bea: já myslela, že se to o mně všeobecně ví, že nejím co kvoká a plave. :D Jinak vše ostatní, co je v menu jím, a moc ráda. :Love
A později upřesním, v kolik přijedu, musím si nejdřív zjistit, jestli dostanu na pátek dovolenou.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 25 čer 2013 19:40

yohannko těch řízků nebude metrák jak na každé párty! :D to bys pak bez přílohy mohla být taky hladováá!

No tak zatím to vidím teda na ty buchtičky... Nef to su ráda, že to zatím vypadá nadějně, jen abys pak nebyla zklamaná, každej tyhle věci dělá jinak a to třeba zrovna já těžce nesu :Gl*

Voda bude určitě! Máme na ňu spešl kohoutek! :happy*

Jako jestli chceš, tak klidně upeč a dovez, v tom nikomu samozřejmě bránit nebudu! Ale není to ani nutnost, takže záleží na vás. Ten tvaroh bude v buchtě, ale určitě bude i něco jinýho k zakousnutí ;)

Styx no já to nevííím! o rybě teda matně, ale do té se nepouštím...ale teda že kuřata! To sou mi věci! Každopádně plátek nějakýho vepřovýho papáš, žejo? Případně máš nějakou představu co jinýho by se tam mohlo dát? Můžeš si to pak osmahnout třeba na pánvičce, aby se to nedělalo s tím křídlatým...

Oká oká, upřesňujte plynule ;)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 25 čer 2013 19:41

a Styx chleba bo rohlík ke špekáčkům a pivo?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » 25 čer 2013 19:42

:Q kruci, jdu do ledničky...

jinak já o hladu nebudu, jak tak koukám...jsem za brambor teda (ale ta pohanka by mě zajímala, jak chutná...budu muset někde zkusit - kroupy mi nevadí, vločky mi nevadí, kuskus mi nevadí...tak jestli něco z toho to je...jako podobnýho) Jsem za buchtičky, k špekáčku je mi to fuk, co bude, to bude (když pivo bude - birel - fajn, když ne, voda je taky ok:)). Nic závadného nikde nevidím 8-)

čas upřesním, nejlépe, až se vyjádří Meg, jak si to myslí s tím příjezdem...když se bude courat, přijedu sama dřív a budu škrábat brambory za trest (když jsme ti pohanili pohanku a chtěli sežrat yohannku :D) Nebo je hodíme do trouby? Brambory, ne yohi... :?:

A jdu do.. :arrow: ledničky.
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod yohannka » 25 čer 2013 19:48

jo, pozor na to, do trouby se fakt nevejdu!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 25 čer 2013 19:56

Beuško, vepřové bez problémů, nebo smažák, nebo tak. A k buřtům chleba, abych si do něj mohla kapat šťávičku z buřta. A pivo mi moc nechutná. A hlas pro brambory a buchtičky.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Manori » 25 čer 2013 20:07

A vůbec, co já tady vymýšlím...bych měla být na rybízovém džusu :smich: :smich:
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 25 čer 2013 20:32

Manori: No jooo! Ty vlastně nejíííš! muheheheheee! ehm..ne, neboj...možná tě hlady nenecháme...

Ok, takže asi všichni chleba, co..kromě mě, teda... :vyprask: Tím líp, je odolnější! (Určitě budou i rohlíky navíc, kdyby si to někdo rozmyslel...)

Man - jako přání nealka?

Jestli doma pohanka bude, tak ju uvařím, ať můžete případně ochutnat, ona se dělá v podstatě sama...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice