Všude možně okolo

Moderátor: Victoria

Re: Všude možně okolo

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2013 18:13

jak tam tak stojí s rozpřaženejma rukama. +vstane k němu a chytne ho kolem pasu jako v titanicu, a hmká u toho melodii z růžovýho pantera, pač si nemůže vtpomenout, jak byla ta titanicová+ Ne? +podiví se zaujatě+ Já jo. +zahihňá se+ Ale tajně, abys to neslyšel. +strčí si prst před rty+ Pššt. +koukne na něj vážně a musí se zazubit+ On na mě kouká. +ukáže pak nespokojeně na velkej obličej klauna na bilboardu nad vchodem do parku, a zakryje di oči, v domnění že ji tak neuvidí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 čer 2013 22:09

+vykuli na ni oči+ Ty prdis?! Nenese holky neprdi! Ony vydávají vrkavy zvuky a pak rozlejvaj modrou tekutinu na vložky. +kouká na ni vážně+ Já jsem to viděl v reklamě. +když jsou dole tak vstane a chytne ji za ruku+ Pojď jdeme do dpmu hrůzy. +vskoci z jedoucího kolotoče a kouká jestli skáče taky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 čer 2013 22:57

Jo, a když to dostanu, nosím bílý kalhoty a nahlas zpívám o tom, jak je mi krásně. +zazubí se a ladně vyskočí z kolotoče a natáhne se na dlažbu, odře si trochu koleno, ale nějak to ani moc nevnímá, setře krev šatama a dohopsá s ním za ruku k domu hrůzy+ Ale já se budu bát. +varuje ho vážně+ Že mě nedáš upírům. +koukne na něj prosebně, než vlezou dovnitř+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 čer 2013 01:14

Jasné že se budeš bát. +zazubi se na ni+ Já taky proto se to jmenuje dům hrůzy. Nedám když ty mi Slezte bis že mr nedas zombikum. Zejména když bude apokalypsa. +koukne na ni vážně a pozpátku vklouzne do domu hrůzy načež do něčeho vrazi a zaječí jako holka. Otočí se a zjistí že je to jenom ram dveří tak dostane záchvat smíchu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 čer 2013 02:20

Jen ať si přijdou a zkusej si tě sežrat. +zatváří se jako bůh pomsty+ Pustím tě k sobě do svýho strašně tajnýho apokalyptickýho úkrytu. Mám tam i televizi. +zazubí se, a když byron zařve, zaječí taky, jak se lekne, skočí k němu div mu nevleze pod tričko+ Ty seš blbej, já se málem počůrala. +zasměje se, chytne se ho za ruku, aby ho potmě neztratila, a jde dál, až na něj vybafne nějaká děsná příšera zpoza rohu, načež zavřeští a div Byronovi neutrhne ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 čer 2013 01:20

+když se k němu tak natiskne tak ho chytne záchvat smíchu a obejme ji kolem pasu a začne ji trochu osahavat a pak víc... Nakonec se rozhlidne kolem a když zjistí že tam nikdo není tak ji zatahne do kouta kde je umelej vlkodlak+ Budem tu soulozit. +zašeptá ji spiklenecky do ucha+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 čer 2013 16:02

Budem? +podiví se trochu, ale pak sezná, že je to geniální myšlenka, která si zaslouží rozvinout, tak se zazubí+ Budem. +přikyvuje horlivě, a rovnou se k němu přitiskne a pořádně ho políbí+ On taky? +koukne na vlkodlaka podezíravě a pro jistotu se zeptá, zajede Byronovi rukou do kalhot, a když zjistí, že se tam zatím moc neděje, sklouzne na kolena, klekne tam do nějakejch kabelů, stáhne mu kalhoty i trenky ke kolenům a nejdřív ho jen hladí a zatím krouží jazykem po břiše a po stehnech, a když se trochu vzruší, vezme ho do pusy a začne ho laskat, chvilku prudce saje, chvilku jen zlehka krouží jazykem po špičce jeho erekce, občas sjede jazykem až ke kořeni a zase nahoru, pomáhá si rukama a vždycky ho vydráždí jak nejlíp umí a pak ho na chvilku přestane laskat a jen ho hladí po stehnech, než se zase vrátí k jeho mužství, fascinuje ji jak jemnou, hladkou a teplou má kůži, ale než si stihne uvolnit pusu, aby mu to řekla, ta myšlenka jí někam uteče, hrozně se jí líbí, jak jeho mužství reaguje na každej dotek a pohlazení, tak se tomu pro sebe uculuje, a zkouší, co z něj dostane, občas po něm koukne nahoru, ale ve tmě stejně vidí prd+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 čer 2013 14:44

+její aktivita ho za okamžik vybudí tak moc, že má co dělat, aby hlasitě nesténal. Mužství má tvrdé a citlivé a každý její dotyk mu do těla vysílá příjemné pocity. Pohladí ji po vlasech a sem tam se neudrží a pánví vyrazí proti jejím rtům+ Pojď sem. +zašeptá a vytáhne si ji k sobě, aby jí rukou vklouznul pod šaty a pohladil ji v rozkroku. Zavzdychá jí do rtů když ji ještě hluboce políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 čer 2013 16:32

Už jdu. +zazubí se, promne si otlačený kolena a vstane k němu, dychtivě mu oplácí polibky a tiše mu vydechne do rtů, když ucítí jeho prsty v klíně, sama už je dost vzrušená, a musí si hodně připomínat, že má být potichu, tiskne se k němu nejblíž jak může, a rty mu bloudí po krku, polaská jazykem jeho místo a pak se vrátí ke rtům pro polibek, zatahá zuby za spodní ret a ostře mu vydechne do kůže+ Vem si mě. +zašeptá do polibku, vykasá si sukni a rozváže spodek od plavek, aby nepřekážel, nacpe mu ho do kapsy a přitiskne se k němu klínem+ Chci tě. +vydechne mu do ucha+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 čer 2013 16:42

Kočko... +vydechne jí do rtů naoplátku+ Já jsem z tebe úplně zmagořenej. +zaculí se, kdž ji opře o stěnu, plavky si nacpe do kapsy a kraťasy si stáhne ke kolenům. Pak jí roztáhne nohy a kěolikrát pohladí v klíně než si ji vysadí nahoru a na jeden dlouhý příraz do ní pronikne, zasténá a spokojeně se usměje+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner