Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2013 01:55

No to se mu chtít nebude, to už by nemohl zneužívat Jeefese. +zazubí se+ Nááhodou, já se s tebou dovedu sprchovat i slušně. Teda někdy. +uculí se a zaleze do sprchy, hotová je celkem rychle a za chvilku vyleze zabalená v ručníku+ Střídání stráží. +zazubí se na něj+ tvá mužnost zůstane ušetřena, já už mám dneska dost. +uculí se a zatímco se sprchuje on, přilípne na zeď seznam, přípíše na něj strašidelnej hrad a odšktne ho, pak se usadí do okna na parapet, kouká dolu, kouří u toho a druhou rukou si suší vlasy+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2013 02:11

No To mi taky mohlo bejt jasný. +zasmeje se a vklouzne místo ni do sprchy+ Ale já v tom slušným sprchovani mám ještě slušný mezery. +krikne na ni se smíchem že sprchy a jen se rychle oplachne a v trenkach dojde do pokoje+ Chceš něco k jídlu? +koukne na ni tazave a objedná si sendvice a ji co chce než si taky zapálí a sedne si k ni na parapet+ Jak se máš? +zapta se ji a vyfoukne kouř+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2013 02:36

Hmm... dala bych si... tousty s rajčatama. a rozpuštěnou mozzarellou. +nadiktuje si+ Můžu k tobě? +uculí se, sotva se k ní posadí, a než stihne něco říct, vleze si k němu ať chce nebo ne, opře se mu zády o hruď a hodí si vlasy dopředu, aby ho s nima nestudila+ Já se mám fakt parádně. +usměje se+ Dneska to bylo celý fakt hezký. +pohladí ho po ruce+ Jak se máš ty, básníčku? +otočí na něj hlavu, a dá mu pusu na čelist+ Zítra ráno pojedu za tou Angie, jo? Pár dní to vydržíme. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2013 15:03

Tousty s rajčatama jo? Tak jo. +uculí se+ To jsem rád, že se máš parádně, já se mám taky tak. +uculí se a prstama jí projíždí vlasy a chytá na ně kapičky vody aby jí je pak mohl rozmazávat po kůži a druhou rukou kouří+ Tak jo, já svolám kluky na lan-párty. +uculí se na ni a dá jí pusu na tvář+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2013 17:10

To je dobře. +usměje se a pootočí se mu v náručí, aby mu mohla dát pusu, a když se na stole objeví jejich půlnoční svačinka, hned se toho chopí+ Tak jo. Moc to tady nezdemolujte. +uculí se+ Dáš na sebe pozor, viď? +dodá trochu vážnějc a pohladí ho po ruce+ Jo, Jeefes nadnesl zajímavej dotaz. Prej že jak ubytujeme dvacet hostů, když máme jen tři pokoje pro hosty a dva gauče. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2013 17:17

Už jsi viděla partu nerdů, jak někde něco demolujou? +uculí se na ni, jak ukusuje ten sendvič, tak má mastnou pusu od slaniny+ Neboj se, já na to dohlídnu. +mrkne na ni+ No jednoduše... +má hnedka nápad+ Pronajmeme velký stany a dáme do nich postele a stolky a lampy na petrolej, bude to děsná romanťárna, ale v červenci bude hezky, tak by to mohlo klapnout.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2013 17:49

Je mi to jasný. +zasměje se+ Tak nezapomeň občas jíst. +uculí se pobaveně a dá mu mastnou pusu+ Jo? A bude se jim chtít spát ve stanech? +zamyslí se nad tím+ Tak jo, to by asi šlo. Je to jednodušší než shánět hotel ve městě a platit spoustu taxíků. +přikývne+ Jseš naprosto a zcela geniální. +zazubí se, dá mu pusu na ruku a když dojí, odloží talíř, sundá si ručník a jde si lehnout do postele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2013 20:24

To jsou takový ty vysoký stany. +ukáže si nad hlavu aby ji ukázal jak moc vysoký+ Vypadají jako domečky a klidně se v nich narovnas. Maj ctvercovej tvar. +vysvětluje ji to+ A dáme do nich postele. Takový ty jakoby vojenský. +vleze do postele a olize si z prstů drobky a zbytky mastnoty a pusu si pak nenápadně otřes do peřiny+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2013 21:42

No snad nebude moc zima. Jinak by to snad šlo. +usměje se+ Budem mít vlastní stanový městečko. Ve stanu jsme to ještě nedělali. +uculí se nenápadně a otočí jim peřiny opráceně, aby si nelehli do mastnýho+ Chceš ráno vzbudit, až pojedu? +otočí se k němu na bok a schová zívnutí do polštáře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 črc 2013 13:03

My taky budem spát ve stanu? +uculí se+ No tak jo, ale musíme tam mít vážně bytelnou postel, jo? +zahýbe významně obočím, zatím co na rtech mu pohrává šibalskej úsměv+ Jasně, vzbuď mě. +přikývne+ Chci se s tebou rozloučit. +usměje se na ni a obejme ji, aby se k ní mohl ve spánku přitulit+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house