Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 04 črc 2013 13:33

Né, my budem spát tady. A na kulečníku, ve vaně a v kuchyni, na schodech a ve věži, a kde budeš chtít. +zazubí se+ Počítej s tím, že tě nepustím z postele tak tři dny. +uculí se na něj+ ale tak ty stany tam nějakou dobu budou, žejo. +zívne ještě, a pak se k němu přitulí a spokojeně spí až do rána, vzbudí se kolem osmý, opatrně se mu vykroutí z náručí, osprchuje se, nechá mu na zrcadle rtěnkou Miluju tě a nejlepší kresbu sysla, jakou dovede, sbalí si malou tašku a oblečená vleze zpátky do postele+ Zlato... +zašeptá mu do kůže, a jemně olíbává rameno a krk+ já už jedu, jo?
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 črc 2013 19:02

Tak to bude dlouhá svatební noc a já jsem absolutně pro. Možná by sme si měli nachystat nějaký energetický tyčinky pro sportovce aby vydrželi ten dlouhej trénink. Chapes na takovej výkon se musíme nachystat. +usměje se a jak se k němu prituli tak si ještě chvíli užívá že ji má v náručí než usne. Ráno se jenom prevali když Vici vstane ale jak se ho pokouší vzbudit tak s úsměvem otevře oči+ Kočko... +přitáhne si ji k sobě a dá ji pusu+ Tak si to užij a ať o tobě dostanu aspoň nějaký zprávy. V novinách televizi a tak znas to. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 črc 2013 19:44

Já zajistím u jeefese pravidelnej přísun slaninovych sendvicu, neboj. +zazubi se+ a nemusíme to taky dělat tři dny v kuse, občas se taky vyspime,ze jo. +zasmeje se, a když se ji povede ho probudit, přítuli se mu ještě do náruče a poradne ho políbí+ já ti večer zavolám, jo? To budou u tebe tak dve odpoledne, to už bys mohl bejt vzhůru. +uculi se+ ale bude se mi děsně stejskat. +usmeje se,ještě mu dá pusu a vyhrabe se z postele, a posbira svý věci+ Tak si to tu užij, básnicku. +uculi se ještě, než se přemístí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 črc 2013 19:54

Dobře já budu na telefonů. Ha ha ha. Já náhodou budu vstávat brzo. Už v deset. Někde na světě už určitě bude deset. +zazubi se na ni+ Měj se Kočko a pozdravuj Angie. +ještě se na ni usměje a jak se premísti pryč tak si přetáhne perinu přes hlavu a stejně spí do dvanácti+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Byron » 05 črc 2013 12:52

+když vstane, tak obvolá kamarády a všechny je pozve na pařbu, pak prohrabe všechny síťový multiplayerový hry a onlineovky aby si mohli vybrat, až přijdou. Nakonec to stejně zase zbude na Warcraftu. Když kamarádi přijedou, tak se rozesadí po pokoji, Jeefes jim nosí pivo a sendviče nebo pizzu a kluci bez přestání paří na konzolích. V poledne další den si dají asi půl hodinovou přestávku, nadopujou se kafem a energeťákama a jdou do toho zase. Třetí den už půlka z nich spí v různých polohách, zkroucení a zchoulení v hracím pokoji, v krabičkách od jídla a plechovkách od pití, co nedovolili Jeefesovi uklidit, ale skalní jádro, s Byronem ve středu, se pořád drží a paří jako o život+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2013 14:03

+když dole dovaří, nechá to tam na plotně a jde se na ně kouknout, ale když furt hrajou, zaleze si k sobě do postele s knihou, a čeká, až budou mít čurpauzu, a pak se jde s Byronem přivítat+ Ahoj. +obejme ho zezadu kolem ramen, jak tam tak sedí, a vtiskne mu pusu na krk+ Vítězíš? +uculí se+ Chcete něco přinýst? Jídlo nebo pití?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2013 15:30

+když ji uvidí, tak mu málem konzole vypadne z ruky a z konce cigára, co má v puse mu upadne popel na to strašně špinavý triko, protože otevře pusu+ Kočko! +vyvalí na ni oči, ale pak se zazubí+ Pauza, kluci. Moje holka dorazila! +pauzne hru, vyskočí a běží ji obejmout, moc čistej není, protože nevěděl, že se vrátí dřív a poslední dva dny se s koupelnou moc nekamarádil+ jak ses měla? Jasně, že vítězíme. +zazubí se na ni hrdě+ Zrovna jdeme na hrad Strašlivý zhouby pro meč Zoufalství. +pokývá vážně hlavou+ Už ho skoro máme, kdyby někdo nezapomněl pochodně+ Koukne na jednoho kluka, co se jen ušklíbne zpátky+ hele, kočko. My doděláme ten quest a já pošlu kluky dom, jo?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2013 18:34

+pořádně ho obejme, a je ráda, že ho vidí, tak ani moc nevnímá, že pěkně smrdí+ No tak to musíte dodělat, to je jasný. +uculí se+ Kvůli mně to neukončuj, já si stejně půjdu lehnout, moc jsme toho nenaspaly. +usměje se a dá mu ještě pusu pro štěstí, dole jim zabalí chilii con carne do tortil, aby ho mohli jíst i u hry a pošle nahoru, a pak se osprchuje, zaleze do postele, stulí se kolem Byronova polštáře a zalomí to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2013 20:16

Dobře Kočko. +usměje se na ni a ještě ji dá pusu+ Já to dohraju osprchuju se a jsem u tebe. +slíbí ji a tak taky udělá. Za dvě hodiny dokončí hru a pak se rozloučí s kamosama konečně nechá Jeefese uklidit ten bordel a pak se jenom rychle osprchuje oblečení skopne do kouta a prituli se k Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2013 21:26

+když dojde, v polospánku se k němu přitulí a spokojeně se nadechne vůně jeho čerstvě umytý kůže+ Ahoj. +zamumlá mu do ramene a přitiskne rty na jeho, aby zjistila, jestli se nic nezměnilo a jsou pořád tak boží, a když sezná, že jo, zavrtá mu nos pod klíční kost a přitiskne se k němu jak nejblíž dovede+ Měl ses dobře? +zeptá se, oči má pořád zavřený, ale už nespí, vevnitř v kostech má uzamčenej neidentifikovatelnej smutek, ale když je takhle u něj, tak je jí i docela fajn+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house