od Remus Lupin » 08 črc 2013 16:38
*vidí tu odpověď v jejích očích ale stejně ji vysloví nahlas* Zranil jsem ji...kousnul jsem ji...*zvedne se z gauče a udělá nervózní kolečko po pokoji* já...dával jsem pozor, abych...*odmlčí se, ale pak to vysloví nahlas* abych nenechal nikoho naživu. Věděl jsem to, už když jsem čekal na noc, že mi nic jiného nezbývá, a když jsem si měl vybrat, nechat tě tam...s ní... a počkat po úplňku...*zadívá se na ni měkce na okamžik*navíc mohla zjistit, že to vím...*pochoduje po pokoji, pak svěsí ramena a ztěžka dopadne na pohovku zpátky vedle Styx, sleduje svoje ruce založené v klíně* zabil jsem tu noc každého, kdo byl na stráži a stál mi v cestě. Můžu si namlouvat, že jsem nestihl pít tolik lektvaru, aby měl úplně čistou mysl, ale...chtěl jsem to udělat.*vlastní hlas mu zní cize* Nikdy bych nečekal, že něco takového řeknu, ale...*zadívá se na ni* Chtěl jsem, jsou to tví nepřátelé a moji tím pádem taky. Trochu jako kdysi v Fenixově řádu, jen jsem na jiné straně....*zavře oči* ale ji jsem nechal naživu. *přisedne si blíž a obejme ji, přitiskne ji k sobě* sama dobře víš jak to je...ale...zranil jsem ji do hloubky, skoro mi ta paže zůstala...*nedopoví, kde mu zůstala a otřese se místo toho* udělal jsem ji ještě nebezpečnější, než byla..šance, že se nenakazila...je malá. Dobře si pamatuju svá zranění. Stvořil jsme z tvé sestry monstrum...odpusť mi to*šeptá jí do vlasů* Ne, máš pravdu, je potřeba zabezpečit dům...a varovat ostatní.
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.
-Theodore Roosevelt-