Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 08 črc 2013 13:00

+usmívá se a špičkou nosu jí jezdí ještě chvilku po kůži a sem tam jí vtiskne polibek+ Vždycky je to hezký. nemůžu si pomoct. +uculí se na ni, posadí se v posteli a zapálí si cigáro+ No, tak hrnec kafe a koblihy, to by myslím mohl bejt dobrej začátek dne, co ty na to? +usměje se na ni a jednou rukou ji pořád drží zajejí ruku a palcem ji hladí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2013 13:51

Jo, to máš pravdu. +usměje se a dá mu pusu, a když jí zazvoní telefon, típne to a ani se nepodívá na displej+ To zní dobře. Dáme si to v posteli? +uculí se+ Já to přinesu. +vyskočí z postele a už je skoro ze dveří, když si vzpomene, že je nahatá, tak se vrátí a oblíkne si aspoň Byronovo tričko, co je dost dlouhý, aby to stačilo, a seběhne dolů, a zatímco je pryč, telefon zazvoní znova+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2013 15:06

Jasně, že si to dáme v posteli. +uculí se na ni a ještě ji pohladí po zadku, jak vylejzá z postele a s úculem se na ni dívá, jak se tam promenáduje nahá, což se mu velice líbí, takže si vůbec nestěžuje+ Tak já tu počkám. +uculí se na ni a pokuřuje, když v tom zazvoní zas telefon, tak to zvedne+ Tady chrám lásky, bůh sexu u telefonu. +ohlásí se a vyfoukne kouř+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2013 15:23

Ehm... haló? +ozve se Angie v telefonu, poněkud vyděšená, kam se to dovolala, a chviličku trvá, než jí to dojde+ Nazdar Bože, máš tam někde bohyni? +uculí se+ Jak se máte? Hele víš co, vyřiď jí, že se omlouvám, a že mě to fakt mrzí, a ať zavolá, až se jí bude chtít. Že budu čekat. Jo? Prosím? +požádá ho, a pak se rozloučí a zavěsí+
+Vicky zatím nachystá černý kafe a čerstvý, ještě teplý koblihy na tác, přidá k nim nutelu a vynese jim to nahoru+ Vaše krmě, vaše lordstvo. +zazubí se na něj, zase se svlíkne a vleze si zpátky k němu, rovnou si vezme pudingovou koblihu, a při jídle ji namáčí do nutely+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2013 15:27

Bohyně šla nachystat snídani. +sdělí jí spiklenecky+ Ale já jí to všechno vyřídím, neboj. +slíbí jí a když se s ní rozloučí, tak mu chvilku vrtá hlavou a přemejšlí, co se to děje, až se rozhodne, že se Vici zeptá+ Oh, děkuji vám, lady. +zazubí se na ni a vezme si koblihu+ Volala Angie, tak jsem to vzal. Prý se děsně omlouvá a máš jí zavolat. Moc prosila. +koukne na ni+ Co se stalo? +zeptá se pak+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2013 15:48

Teda, musím ti strašně tajně svěřit, že se mi to maličko líbí. Bejt lejdy. +zazubí se na něj, přikryje se peřinou, aby jí nenastydly ledviny a zaleze si k němu+ Jo? hm. +pokrčí nevzrušeně rameny, koukne na displej a pak telefon rovnou vypne+ Nic... důležitýho. Trochu jsme se rafly. +mávne nad tím rukou a děsně soustředěně se věnuje svojí koblize+ Víš jak to je. nesouhlasí s mým přístupem k některejm věcem. +jme se rozebírat koblihu na dvě půlky, aby se zaměstnala, a strašně usilovně dělá, že o nic nejde+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2013 16:01

Jasně, takový ty holčičí věci. Lejdy. +zazubí se na ni+ Moje hrabství je větší než vaše. Máme víc sluhů, co nám leští boty... +pokyvuje hlavou a pořád na ni poočku kouká, nakonec ji obejme kolem ramen a z jedné půlky koblihy jí vylízne vnitřek, aby ji trochu pozlobil+ No tak, kočko. Jestli mi to nechceš říct, tak mi to neříkej, ale kyž to ze sebe dostaneš, tak se ti uleví. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2013 16:32

Ts, ts, my boty rovnou vyhazujem, a naši sluhové nám na míru šijou nový. +uculuje se+ A ve sklepě mám zavřený slepý jeptišky, co mi paličkujou krajku na šaty. +vyplázne na něj pobaveně jazyk+ Hele! +pleskne ho šokovaně, když jí vylízne náplń, a tváří se, jako by jí hodil hračky do kanálu+ Tys mi to sežral! +obviní ho, ale pak+ To ne, já jen... nechci na to zas myslet. My jsme se nikdy takhle nepohádaly, víš? +prohlíží si svý nehty+ máš pocit, že tě nerespektuju? Víš, jako chlapa, jako partnera. Máš pocit, že dělám důležitý rozhodnutí za tebe, že tě moc ochraňuju? že si užívám, když mě lidi litujou? Že věci moc řeším? +koukne na něj+ Já nevim, jsi takhle vůbec šťastnej? +pokrčí rameny+ Já vím, že mě miluješ, a že teď jsi šťastnej jenom tím, že jseš se mnou, ale je tohle vůbec život, jakej chceš žít? +rozhodí rukama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 črc 2013 17:02

Jo, úplně sežral. +zazubí se na ni, a dá jí marmeládovou pusu+ Kočko, to je fakt hodně otázek... +koukne na ni trošku zmateně+ Já myslím, že důležitý rozhodnutí spolu děláme. Ptáš se mě a já se ptám tebe, teda... aspoň tak to vidím já. +odtuší+ No... je mi trochu divný bydlet u tebe, i když je ten dům na mě přepsanej, tak mám pořád pocit, že je tvůj a že mě tak trochu... vydržuješ. +zazubí se na ni+ Ale to já časem zvládnu a odbourám. +přikývne odhodlaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 črc 2013 17:29

No to seš teda snoubenec. +zavrtí pohoršeně hlavou, ale pusu mu dá, pořádně sladkou+ Já vím, že je. +pokrčí rameny, že koneckonců ona se o tom bavit nechtěla+ Ale jo, to jo. Spíš jde o... ty potíže, co máme s mým ex. Protože je fakt, že kdyby došlo na výběr mezi tvým přáním a tvojí bezpečností, tak bych o tom ani nepřemejšlela. +přizná se+ Angie si myslí, že dělám to co Chris. +žaluje trochu ublíženě+ Že tě moc ochraňuju, a kašlu na to, co si myslíš. A to je možná trošičku pravda. +koukne na něj trochu provinile+ Fakt? +podiví se+ Ale víš, že tu můžeš předělat úplně co chceš. Klidně to zbourám a postavím znova podle tebe. +pokrčí rameny+ Víš... když jsem byla s Jadem, tak to bylo tak, že on všecko rozhodoval, všechno platil, a já jsem měla pocit, že mu tím pádem něco dlužím. Chci aby to s náma bylo jinak. Možná se snažím trochu moc. +přikývne váhavě+ A taky... se bojím, že když budeš vydržovat ty mě a všechno platit, vaši na to přijdou a budeš mít průšvih. nechci, aby ses s nima kvůli mně hádal, víš? +přizná se, a vleze mu pod ruku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house