od Victoria » 08 črc 2013 17:29
No to seš teda snoubenec. +zavrtí pohoršeně hlavou, ale pusu mu dá, pořádně sladkou+ Já vím, že je. +pokrčí rameny, že koneckonců ona se o tom bavit nechtěla+ Ale jo, to jo. Spíš jde o... ty potíže, co máme s mým ex. Protože je fakt, že kdyby došlo na výběr mezi tvým přáním a tvojí bezpečností, tak bych o tom ani nepřemejšlela. +přizná se+ Angie si myslí, že dělám to co Chris. +žaluje trochu ublíženě+ Že tě moc ochraňuju, a kašlu na to, co si myslíš. A to je možná trošičku pravda. +koukne na něj trochu provinile+ Fakt? +podiví se+ Ale víš, že tu můžeš předělat úplně co chceš. Klidně to zbourám a postavím znova podle tebe. +pokrčí rameny+ Víš... když jsem byla s Jadem, tak to bylo tak, že on všecko rozhodoval, všechno platil, a já jsem měla pocit, že mu tím pádem něco dlužím. Chci aby to s náma bylo jinak. Možná se snažím trochu moc. +přikývne váhavě+ A taky... se bojím, že když budeš vydržovat ty mě a všechno platit, vaši na to přijdou a budeš mít průšvih. nechci, aby ses s nima kvůli mně hádal, víš? +přizná se, a vleze mu pod ruku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.