Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 črc 2013 19:46

+zvedne pobaveně obočí, když jí ujistí, že by jí na gauč neposlal+ To je od tebe hezký. Alespoň vím k čemu jsem dobrá. K zahřívání postelí. +protočí dramaticky oči a zavrtí hlavou, ale pak se na něj vesele zazubí, jelikož to v žádném případě nemyslela vážně+ Takže bys mi nic neudělal, kdybych tě budila v šest ráno? +koukne po něm zkoumavě očkem jako by uvažovala, jestli něco takového může zkusit+ Dají se ty dvě práva proti sobě vůbec zkloubit? Víš, když je každý z jiných poměrů nebo se to bere ještě jinak? +zajímá se zaujatě+

(:D mi dosud nějak unikalo, že by se dalo jít z ipodů na net :D ale v pohodě :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 07 črc 2013 16:12

(:D mi dosud nějak unikalo, že by se dalo jít z ipodů na net :D ale v pohodě :D )[/quote]

(z ipodů né, z ipadu jo. :D to je jako tablet, akorát od applu)
No přece nebudu spát ve studený posteli. +zavrtí hlavou, jakože to je snad jasný, ale uculuje se u toho+ No to jsem neřekl. +vztyčí prst, aby si jakonemyslela+ Vymyslel bych přiměřeně krutý a jedinečný trest. +zazubí se děsivě+ Dost těžko. Většinou se rozhoduje podle toho, kdo je veden jako poškozená strana. ten, komu byl partner nevěrný, nebo třeba žena, která prokáže, že manžel špatně hospodařil s jejími věnnými pěnězi, nebo ten, koho partner veřejně zostudil. Ten si pak většinou může vybrat. +vykládá a pustí se do posledního chodu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 črc 2013 18:58

(ahááá, tak to jsem doposud asi neznala, sakra mam mezery ve vzdělání :D )

Vskutku? Chceš pořídit zahřívací lahev? +zajímá se a v očích jí vesele svítí a rty cukají v úsměvu+ Trest? +zvedne zvědavě obočí+ Jaký? +trochu se k němu nakloní jako by byla neskutečně zvědavá a chtěla jen zjistit co by jí čekalo, ale ve skutečnosti ho zlobí, jelikož něco takového jí neskutečně baví+ Aha a poškozenou stranu také určuje soud, předpokládám? +zajímá se+ A co svatby? Když už jsme u těch rozvodů... jak u vás probíhají? Klasicky kdy otec odvede nevěstu před kněze nebo máte nějaký speciální rytuál? +zajímá se a spíš myslí na Vicky a zjišťuje nějaké ty podrobnosti, když se pustí do svých jahod, které vypadají senzačně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 07 črc 2013 21:48

A uvaří mi ráno snídani? +zazubí se+ No, to víš že jo, já ti to řeknu, a ty to pak na just uděláš. +zasměje se+ Jistě, takže musíš přinést důkazy o tom, že právě ty jsi ta poškozená. Což je zejména v případě nevěry vážně chuťovka. +ušklíbne se tak napůl+ Rituál... ani ne, kouzelníci nemají žádné specifické náboženství, takže jde spíš o spousty zvyků a tradic, a taky spousta symbolismu. +vykladá a na chvilku se odmlčí, aby sežvýkal kus roquefortu+ Nevěstu odvádí k oltáři otec, protože je to taky symbol jeho souhlasu se sňatkem. Jinak je to smlouva jako ve všech jiných kulturách, podepíšeš listinu a dostaneš nový status a nové jméno. +pokrčí rameny, jak neví, co by jí k tomu víc vykládal, přijde mu to normální a samozřejmé+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 07 črc 2013 22:11

No... +poklepá si na oko zamyšleně prstem o bradu+ ...myslím, že takový speciální zahřívací láhve ještě nikdo nevynalezl. +zavrtí nad tím nakonec hlavou a vesele se na něj zazubí+ Tak mi to neříkej a aspoň budu mít důvod proč to udělat. +zazubí se na něj vesele, když na něj koketně zamává řasama+ Jo, to si umím představit. +zašklebí se, tak nějak si představí spoustu nahé kůže a krajkového spodního prádla. Nakloní hlavu na stranu a pomalu v ní mizí všechny jahody, které má před sebou, ale s každým soustem je to těžší a těžší, jak se začíná cítit plně najedeně+ Takže to poznám vašeho otce? +sonduje jestli ví něco nového o sestřině svatbě+ Listinu? +nakrčí trošku čelo jak si jí snaží do toho všeho zapasovat+ U nás se žádné listiny nepodepisují. +osvětlí zřejmě nemají něco takového jako jsou rodné listy a občanky+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 08 črc 2013 14:16

Tak to si tě asi budu muset nechat. +zasměje se, a když vyluxuje svůj talíř, požádá o účet+ Ha. +uteče mu uchechtnutí+ Rozhodně ne, pokud tomu budu moct zabránit. +zasměje se trochu hořce+ Věř mi, můj otec není člověk, kterého bys chtěla poznat. +zavrtí hlavou+ Myslím, že Vicky mu ani o svatbě neřekla. Ještě by se objevil uprostřed obřadu a pokusil se uřknout ženicha. +ušklíbne se+ No, svatební smlouvu. Díky které jste před zákonem svoji. Je tam, že oba vstupují do manželství vědomě a dobrovolně, a tak. Takový protokol. +zamyslí se, jak by to nejlíp osvětlil+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 črc 2013 15:52

To je od tebe tak prozíravé. +zasměje se vesele a odloží příbor, aby se natáhla pro skleničku. Nakloní trošku překvapeně hlavu na stranu+ Dobře... žádné seznamování s tvým otcem. +odkývá mu to po chvilce přemýšlení, že bere jeho rozhodnutí na vědomí a respektuje ho+ Ano, to by nepřineslo nic dobrého. +pokývá hlavou na to uřknutí+ Takže k oltáři povedeš Vicky ty? +zajímá se dál+ A co vaše sestra? Ani ta o ničem neví? +nenápadně sonduje jestli se seznámí ještě s posledním členem jeho rodiny, o kterém ví+ Aha, takhle. +pokývá zaujatě hlavou a dopije a sklenku postaví zpět na stůl+ Už znáš datum? +koukne na něj, jelikož si není jistá nakolik s Vicky o jejich svatbě mluvil, jestli vůbec+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 08 črc 2013 17:35

Vážně, to není o tobě, ale o něm. Je to idiot. +pronese poněkud temně, pro jistotu, aby si nemyslela, že se za ni stydí nebo něco+ Už to tak vypadá. +přikývne, a úplně se mu nepovede zakrýt spokojený úsměv+ Ale ona na ty tradice a rituály moc nedá, takže si myslím, že si to udělá hodně po svým. +pokrčí rameny+ Van prý půjde za družičku. +uculí se+ Já do toho nevidím, ale moc bych se divil, kdyby Alex pozvala. +zavrtí hlavou+ nesnáší ji skoro stejně jako otce. A ta by nejspíš stejně nepřišla. +pokrčí rameny, a jeho tón říká, že je to tak lepší, aspoň se obejdou bez scén+ Prý že 27. Jestli to tedy ještě nezmění.+informuje ji a zaplatí, a v klidu dopije+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 08 črc 2013 18:32

+trošku překvapeně zamrká, kupodivu jí tentokrát ani nenapadlo, že by za to mohla ona, ale zahřeje jí u srdce, když jí ujistí, že za to může jeho otec. Natáhne k němu přes stůl ruku+ Chápu... už jsme o něm mluvili, takže mám menší představu o tom, jak velký. +pousměje se trošku měkce na znamení, že pochopila jeho ujištění+ Jsem tak moc ráda, že tě z toho nevynechala. +sevře jemně jeho dlaň, když si jí mlčky vyžádá+ Mě to rozhodně nevadí, alespoň uvidím originální svatbu. +zazubí se na něj vesele+ Áh, tak to bude mít úžasnou družičku. Van bude kouzelná a určitě i nadšená. +usměje se vesele a pak jí napadne, co bude s ní, když Chris povede nevěstu a za nimi bude cupitat malá Van, ale pak se rozhodne o tom raději nepřemýšlet+ Dobře, jen jsem byla zvědavá. +pousměje se, když to vypadá, že nikdo jiný z jejich rodiny na svatbu nepůjde+ Tak to je poměrně za chvíli. +pokývá vážně hlavou+ A co ty? Už si se smířil s tím, že se tvoje sestřička bude vdávat? +zajímá se měkce o stav jeho postoje+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 08 črc 2013 21:22

+poněkud zachmuřeně i když představu teda ještě nemá ani zdaleka :D+ Já... já taky. +přizná potom, a zazubí se jak malej kluk+ To víš, nechce se přede všema natáhnout, až půjde uličkou. +uculí se, a pak v něm trochu hrkne, když mu dojde, že se zapomněl zeptat, jestli pozvání na svatbu platí i Plus One :D+ Nadšená bude, dostane šatičky a kytičku, a bude středem pozornosti, to se jí bude hodně líbit. +zasměje se+ Překvapilo by mě, kdyby Vics pozvala někoho z rodiny. +pokrčí rameny+ Prý to budou mít jen dost komorní. +poznamená+ Ani nevím, jaký je vůbec dress code. Doufám, že se nebude vdávat v něčem šíleném. +protočí pobaveně oči+ Nesmířil. +pokrčí rameny+ Ale vypadá to, že nemám moc na výběr. +pousměje se+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner