Ložnice

Moderátor: Victoria

Ložnice

Příspěvekod Victoria » 17 črc 2013 12:59

Obrázek

Obrázek
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Ložnice

Příspěvekod Christian » 26 črc 2013 01:52

+když sezná, že je Vicky v pořádku, nechá ty dva aby se přivítali po svým, rozloučí se a odplíží se do svých pokojů, proklouzne do koupelny a jme se hledat lékárničku a nějaký obvazy, a vysloveně se těší, až bude odtrhávat tričko přischlý k ráně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 črc 2013 02:03

+už hodnou chvíli přechází ve svém pokoji sem a tam zatímco za ní vlaje župan. vzbudila se uprostřed noci a zjistila, že je Christian pryč, což mu není moc podobný. prolezla celý byt, dokonce se byla projít i po domě, ale nikoho nenašla, takže došla k závěru, že v domě není a ani jí nenechal vzkaz, že by musel třeba akutně do práce. když uslyší cvaknutí dveří a tiché šouravé kroky, proplíží se přes šatnu do ložnice a zamíří ke koupelně+ Začal si trpět nespavostí? +zvedne obočí a opře se o futro dveří, ruce založené na hrudi zakryté látkou noční košilky a vypadá poměrně rozhněvaně a to si zatím nevšimla krve :D. možná kdyby si nepromluvila s Jeefesem a nevytáhla z něj informace, které jí moc neřekly a jen způsobili že se začala strachovat, tak by byla o něco klidnější+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 črc 2013 02:13

+najde nějaké obvazy a kysličník a už už chce vlézt do sprchy, když na něj přijde, a jak má za sebou spoustu stresu a úzkosti, která z něj před chvilkou spadla, a najednou dojde domů a má průšvih, že přišel pozdě, prostě se musí opřít o umyvadlo a začít se smát, upřímně a z plna hrdla+ Vicky potřebovala s něčím pomoct. +usměje se+ Běž do postele, já za chvilku přijdu. Jen se osprchuju. +navrhne, doufajíc, že se mu povede ošetřit se tajně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 črc 2013 02:22

+překvapeně zamrká, když se začne smát, což jí samozřejmě podráždí ještě víc, jak netuší co se děje a co se dělo+ Pomoc? +obočí jí vystoupá do závratných výšin+ A to je tak těžký mi o tom říct abych neměla strach kam si tak z ničeho nic zmizel? +zamračí se nesouhlasně a našpulí rty aby se obrnila proti jeho úsměvu, ale moc to nejde jelikož začíná měknout+ Fajn, počkám... +spustí s tím, že ho nechá se v klidu vysprchovat a pak se do něj opět pustí, když si všimne lékárničky. chvilku jí trvá než si dá dvě a dvě dohromady a pak rozhněvanost nahradí starostlivost+ ...si zraněný? +vyhrkne a už se k němu hrne, aby zjistila co se mu stalo+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 črc 2013 02:30

Když ty jsi tak roztomile spala. +uculí se ještě trochu, nemůže si pomoct, a přijde mu to po tý vražedný akci děsně vtipný :D + Myslel jsem, že se vrátím, než se vzbudíš. +pokrčí rameny, a při tom pohybu mu obličejem projede záchvěv bolesti+ To nic není. +zavrtí hlavou+ Jenom pár modřin. +uklidňuje ji honem+ Uklouzl jsem... na schodech? +napadne ho jako první+ Vážně, počkej na mě v posteli, musím ze sebe smýt pot. +tváří se jak neviňátko+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 črc 2013 02:41

+zatváří se poměrně vražedně, protože jí to vtipný moc nepřijde, když se od probuzení strachovala co se děje, že je pryč :D + Jeden myslel... +zamručí podmračeně a přimhouří očka, jak sleduje jeho obličej, protože má na chviličku dojem, že se zase tak moc šťastně nezatvářil+ A na to nic potřebuješ celou lékárničku? +zvedne obočí a ani jí nenapadne se nechat zahnat zpět do postele+ Pot? To tvoje sestra pořádala půlnoční běžecký maraton? +zamračí se, ale zastaví postup a pozorně přejíždí pohledem od jeho tváře přes hrudník a boky až po kolena, kde se zarazí a vrátí se zpět pohledem k jeho boku+ A to ses přitom pádu ze schodů nabodl na Jeefersův deštník nebo mi snad chceš tvrdit, že nemáš košili celou od krve? +vyjede na něj rozhněvaně, ale tentokrát to není kvůli tomu že se uprostřed noci vytratil ale ze strachu, který v ní vyvolává krev na jeho košili a s tím spojené představy co se mu mohlo stát a co se mu stalo. nečeká na svolení, když překoná tu krátkou vzdálenost, aby se vrhla na rozepínání jeho košile aby zjistila, jak moc vážně je zraněný+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 črc 2013 02:47

(on má tričkoo, na noční přepady nechodí v košili :D)

Odřel jsem si koleno, chce to trochu kysličníku. +usměje se+ No jo, něco takovýho. +zazubí se, ostatně běhali taky, tak ani moc nekecá :D, a prudce ustoupí, aby jí zabránil stáhnout mu svršek+ Můžeš jít sakra zpátky do postele? +vyjede trochu přísněji, než měl v úmyslu, ztratí trochu trpělivost, taky ho to dost bolí, a už by si to rád vyčistil a zavázal, a ne trávil čas dohadováním, bolest ho činí poněkud podrážděným a netrpělivým+ Já se o sebe postarám sám. +dodá už mírněji, paži si tiskne k boku a mračí se, ale natáčí se k ní tím zdravým, taky aby mu to nestrhla moc prudce a nezačalo to znova krvácet+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 26 črc 2013 02:58

(jako vážně ne? :D hups :D )

+zarazí se v půlce pohybu a ucukne rukou zpátky, když na ní vyjede. zatváří se na chvíli překvapeně, pak ublíženě a nakonec nakvašeně, jak se jí to v hlavě honí a jak překoná počáteční překvapení a přejde do stavu ublíženosti, starostlivosti a rozčílení+ Jestli si myslíš, že si vlezu do postele a budu čekat až se uráčíš ke mě přidat, když vím že krvácíš, tak ses při tom pádu musel pořádně praštit do hlavy. +zavrčí rozčileně a založí si paže na hrudi a zároveň mu bezděky zastoupí cestu k východu, aby si nemyslel, že jí může zdrhnout :D + A teď mi to ukaž. +vyzve ho o dost klidněji a měkčeji, když k němu natáhne ruku a i pohybem prstů ho vyzve k tomu aby se k ní otočil zraněným bokem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 črc 2013 03:09

Jasmine. +povzdychne si unaveně, je si moc dobře vědom, že na ni vyjel neuváženě a nezaslouženě, ale momentálně nemá sílu ani nervy na to se s tím vypořádávat, chce se konečně zbavit bolesti a spát aspoň tři dny; frustrovaně si promne kořen nosu+ Ale nevyšiluj. +upozorní ji, a pomalu si odloupne ztvrdlé zaschlé tričko z rány, která okamžitě začne znovu krvácet, a přetáhne si ho přes hlavu; na pažích a hrudi má krom toho ještě pár drobných oděrek a nějakou tu modřinu, sem tam i po nohách, ale ty nejsou vidět, opatrně se konečky prstů dotkne okrajů rány a přitiskne je k sobě, není ani moc rozsáhlá, spíš hluboká, ale naštěstí na místě, kde nemá vnitřní orgány, takže je jasný, že zasáhla jen sval, a nic životně důležitýho+
Christian
Mág

Další

Zpět na Christianovo patro