Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2013 12:39

Já to přece neudělala schválně. +koukne na něj nešťastně+ Já vím, promiň. +přikývne kajícně, klouže mu prsty po jeho zraněních a pouští do nich trochu magie, aby mu je vyléčila, trochu to lechtá a hřeje, ale vzhledem k tomu, že jsou jen povrchový, hojí se rychle a celkem snadno+ Já se k tobě přece vždycky vrátím. +pohladí ho po pažích, pak vypne vodu a podá mu ručník+ Pojď do postele, muži můj budoucí. +usměje se na něj, stáhne ho do peřin a za chvilku usne omotaná kolem něj jak břečťan+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2013 20:44

+v den svatby se probudí kolem poledne, protáhne se a ještě chvilku se dívá, jak Byron spí, než se k němu přitulí vtiskne mu polibek na rameno a na krk a potom i na rty+ Vstávej, ženíš se. +uculí se do polibku+ Musíš zmizet, než na tebe přijde Angie a dostanem sprda, že jsi nespal jinde. +polechtá ho na žebrech+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 26 črc 2013 23:30

Co? Dneska? +protáhne se a zamzoura na ni+ Ale já jsem slíbil že půjdu s klukama na fotbal. +koukne na ni+ Můžeme to přehodit? +zeptá se ale pak se rozesmeje+ Já se těším Kočko. +pohladi ji po tváři a usměje se+ A to musím vypadnout hned? +nasadí ukecavaci tón+ To nestihnem ani rychleji poslední predmanzelskej sex? Pak už to nikdy nebude takový. +ukecava ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 26 črc 2013 23:59

Neprovokuj, nebo tě nechám u oltáře. +zazubí se a dá mu pusu+ No já myslím, že bys asi měl, správně jsem tě měla vyhodit už včera, a neměl jsi mě vůbec dneska vidět. Už jsem měla mít na ksichtě okurkový kolečka, a ty se máš nasoukat do sukně. +uculí se a posadí se na posteli+ To si máš šetřit na svatební noc ne? +zasměje se+ Jak nebude takový? +vykulí oči zděšeně+ To jsem měla vědět, mohli jsme žít do konce života na hromádce a užívat si kvalitního sexu. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 00:03

Okurkovy kolečka jo? +zasmeje se+ Budeme mít uzasnej sex. Jenže už budeme svoji. Bude to manzelskej uzasnej sex. No tak já teda vstavam. +začne se hrabat z postele a jak se postaví tak se k ni ještě skloni a polibi ji+ Krásnej svatební den Kočko. Užij si to. Já budu ten stramak v sukni u oltářem. +mrkne na ni a vstane z postele+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 00:20

No to bych prosila. +zasměje se+ Tak jo, já budu ta v bílým, ne že přijdeš pozdě. +zazubí se a sleduje jeho zadek na cestě ke dveřím, a pak vyskočí z postele a doběhne za ním, obejme ho zezadu kolem pasu a jednou rukou mu sklouzne do klína a pohladí jeho mužství+ Tak jo, ale musíš bejt fakt rychlej. +zašeptá mu do ucha, otočí si ho k sobě, omotá mu ruce kolem krku a políbí ho, hluboce a vášnivě, a přitiskne se k němu klínem a nepřestává ho jednou rukou laskat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 14:06

+už už chce odejít když mu skočí kolem krku. Nesmírně ho to potěší a s širokým úsměvem se otočí a sevřel ji v náručí. Jeho muzstvi se díky ni a touze kterou cítí postaví hned do pozoru a tak když se k ni Přitiskne ho může cítit+ Já budu rychleji jako Flash. +zazubi se na ni chytne ji do náručí a odnese zpátky do postele kde si k ni lehne a rukou sklouzne po jejím těle až do klína. Skloni se aby rty polaskal její místo na krku a na to ji vášnivě polibi. Prsty klouzou jejím klinem az konečně vklouzne dovnitř. Dbali jejího doporučení aby byl rychlý si mezi její stehna Klekne načež tam vklouzne sám+ Dneska se bereme. +zazubi se na ni najednou+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 16:02

Copak jsem ti už někdy řekla na sex ne? +zazubí se na něj, a tiše vydechne, když se k ní tak tiskne a v klíně se jí z toho začínaj dít věci+ No zas tak rychlej snad ani ne, abych to vůbec poznala. +zasměje se, ale smích ji rychle přejde, když jí po těle tak kloužou jeho prsty, stačí jí chvilička, aby byla vzrušená a připravená, roztáhne pro něj nohy, a když do ní vklouzne, omotá mu je kolem boků+ Dneska se bereme. +uculí se trochu udýchaně, přitáhne si ho za krk k hlubokému polibku a pak se pod ním začne pohybovat, rychle a vášnivě, takže netrvá dlouho a prohne se v křeči orgasmu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 16:14

Jo... +vydechne už jenom, než začne prudce a rychle přirážet a než i on se dostane na hranici orgazmu, ta se zlomí a on s několika posledními přírazy do ní vyvrcholí. Udýchaně se čelem opře o polštář, aby ji nezalhnul a několikrát se rychle vydýchne+ Paráda. +zazubí se na ni a ještě jí dá rychlou pusu, zatím co z ní vyklouzne+ Sejdeme se tam, kočko. +mrkne na ni a jak slíbil, tak je za chvilku v tahu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 16:20

Jasný, počkej na mě u oltáře. Kdybych tě přešla tak zapískej. +zazubí se, ještě ho pořádně políbí a nechá ho běžet, protáhne se a pak teda taky vyleze z postele, za chvilku dorazí Angie, a trochu podezíravě kouká na ty zvalchovaný peřiny, a pak dojdou holky ze Salónu, aby je zkrášlily, tak je různě naložená ve vaně, napatlaná krémama, odchlupovaná a přemalovávaná, a pak se začne pomalu oblíkat, s Angie si navzájem namalujou nehty každej prst jinak a zbytek dne tráví naložený v posteli se studeným pitím, protože na cokoliv jinýho je moc teplo, Jeefes je chodí pravidelně informovat, že dorazily kytky a jídlo, a jak se začne stmívat, začne taky bejt pěkně nervózní+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house