+když on taky řekne, že si ji teda vezme, div nepoposkočí, jen se aspoň tak pohoupne na špičkách prstů a z toho uculování už má skoro křeč, a když se kněz zeptá, jestli chtějí říct pár slov a vyměnit si sliby, vyhrkne Jo! a přikyvuje, i když se hosti hihňají, sáhne si do výstřihu pro kus papíru a rozloží ho, ale pak si to rozmyslí, protože si to stejně zapamatovala nazpaměť, když nervózně pobíhala po pokoji, podá kytici Angie, aby měla obě ruce volný, a mohla chytit za obě a otočí se k němu, spokojená, že už nemusí předstírat, že dává pozor
, a trochu nervózně se na něj usměje+
chci ti jenom říct, že jseš ten nejbáječnější a nejhodnější kluk, jakýho znám, a krom toho jsi stejnej cvok jako já. +začne a uculí se na něj+ Na tom kluzišti tenkrát jsem ti řekla, že splňuješ mý kritéria pro správnýho kamaráda, že posloucháš dobrou hudbu, podržíš mi vlasy, když zvracím, dovedeš mě rozesmát a umíš ubalit parádní brko. +mrkne na něj a pohladí ho palcem po hřbetu ruky+ A nic z toho se nezměnilo, rozesmíváš mě každej den a podržíš mě vždycky a ve všem, a v první řadě jseš můj nejlepší kamarád. Umíš vzít moje nejhlubší nejistoty a utišit je, zahnat všechny mý strachy a splnit mi moje sny a máš ty nejlepší superschopnosti na světě. +zazubí se+ A hlavně mě dovedeš mít rád i se všema mýma trablema a pitomostma. Dovedeš mě mít rád tak, že mě to nedusí. A chci, abys věděl, že si toho všeho fakt vážím, a chci to bejt a dělat taky pro tebe. Protože jseš kluk, vedle kterýho se chci každý ráno probudit, kluk, kterýmu chci dávat pusu na dobrou noc. Kluk, co je moje druhá půlka. Kluk, ke kterýmu chci patřit, a s kterým chci strávit život. Miluju tě, a vždycky budu. +usměje se na něj tak hezky zblble a zaláskovaně a stiskne mu ruce, a nejradši by mu hned dala pusu+