Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 19:54

Slez ze mě ty šílenče, já jsem usedlej manžel. +směje se, ale jednou rukou Wenai obejme+ Wenai, teď už vysím na krku někomu jinýmu. Seš jak moje sestra víš to, že jo. +usměje se na ni a chvilku se s ní požďuchuje, než k nim přijdou gratulanti, tak chvíli zas na nic jinýho nemá čas+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 20:07

No to doufám, že jak sestra. +zazubí se na ty dva významně, ale dělá si srandu, a když celý to objímací šílenství ustane, začnou se pomalu přesouvat k prostřenýmu stolu, kde už Jeefes zatím všechno připravil, Vicky se podaří cestou nenápadně ztratit mezi stromama, kde nejsou světýlka, a zatáhne ho tam s sebou+ Tak. Ukaž. +uculí se a vezme jeho ruku, koukne na ten prsten, a jak to tak vypadá jako celek, a uznale přikývne+ Dobrý. Úplnej batman. +zasměje se+ A seš můj. Můj muž. +usměje se na něj a dá mu pusu, ale moc se tam nezdržuje, jen ho chtěla mít na chviličku pro sebe, a když dojdou ke stolu, usadí se s ním do čela, kapela začne vyhrávat a Vicky si hned naloží kus pizzy+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 črc 2013 20:11

Bylo to hezký. Ale na můj vkus trochu moc dlouhý, stejně tak polovinu toho vůbec neposlouchali. +pokrčí rameny+ Ale tobě to děsně slušelo, tak sem se zabavil. +zazubí se na ni+ A teď už se můžem najíst? +kouká, kam všichni jdou, a čuchá nějaký jídlo, takže se táhne s nima, a najde jim nějaký místo skoro hned v čele, udělá si tacos, teda spíš to odkouká od ostatních, a přinese si víno+ Co chceš k pití? +zeptá se, že jí to donese, a pohladí ji po holý paži+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 20:41

+rád se nechá zatáhnout po cestě na hostinu do křa. Neodolá, zezadu ji obejme a jemně jí olíbává krk, když tak zkoumá jejich prsteny+ Je to boží, co? +usměje se a hladí ji po rukách+ A ty šeš moje žena. Je to boží. +usměje se a sedne si ke stolu vedle ní+ První společnej kousek pizzy na společný cestě životem? +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 črc 2013 20:43

Jídlo! +oči jí zasvítí a jde si neomylně naložit pár jednohubek a nějaký minipizzy a naleje si obří skleničku vína+ Co? +koukne na Lockeho, když se jí ptá co chce k pití a z tý asi litrový sklenice usrkne+ Díky už mám, ale pozdějc bych si dala nějakýho panáka. +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 20:57

To teda jo. +přikývne spokojeně, a jak ho tak drží za ruku, když spolu jdou, občas jim prsteny cinknou o sebe, tak se musí uculovat,a je jí moc hezky+ Hlavně to musíme zapít. +zasměje se, ale o pizzu se s ním rozdělí, a nechá mu víc náplně+ Ale stejně se nejvíc těším, až spolu budem sami. +zašeptá mu spiklenecky a dá mu pusu na tvář+ A máš tam slaninový muffiny. +ukáže mu plech, co tam instaluje Jeefes, a nenápadně si přisune židli blíž k němu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 črc 2013 21:00

U Perelandrova podpaží, tady maj takový veliký skleničky? +vykulí oči a kouká na tu svoji trapnou mrňavou+ Tak já ti pak něco donesu. +souhlasí a usadí se k ní, a pustí se do svýho jídla+ Jak se máš, Kůstko? +zeptá se, když dožvejká sousto, a dá jí mastnou pusu na rameno, ale opatrně, aby jí neopatlal šaty+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 21:11

Tý jo, ty si dám. +utře si pusu od společné pizzy a mávne na Jeefese, kterej mu tam hned přihraje několik těch slaninovejch muffinů+ Jo? +uculí se na ni+ A co tak manželelé dělaj, když jsou spolu samy? Já nevim, budeš mě muset poučit. +uculuje se na ni, plnou pusu slaninovejch muffinů a drobky na bradě a pod stolem jí nenápadně hladí na stehně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 črc 2013 21:13

No jasně, že mají. +zazubí se na něj+ Oni svý alkoholiky dobře znaj. +připije si s ním a trochu upije a pak skleničku položí, protože už ji začíná bolet ruka+ Jak se mám? +usměje se na něj+ Proč se ptáš? Hezky se mám. A co ty?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 21:28

+nandá si na talíř spoustu jídla, slaný prokládá sladkým, aby měla solidní základ, až se začne pít a uculuje se+ Teda, co tě doma učili? +zazubí se na něj+ No neboj, já ti to názorně předvedu. +zahýbe na něj obočím+ A teď bude taky ten správnej moment tě informovat, že jsem posledních pár tejdnů strašně tajně chodila na kurzy striptýzovýho tance. +zašeptá mu do ucha mezi soustama+ Tak co říkáš na mý šaty, hm? +zajímá se s plnou pusou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner