Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Locke Lamora » 27 črc 2013 23:04

Já nevím, jak to děláš, že toho tolik vydržíš, když seš tak hubená. +zavrtí pobaveně hlavou, a pro ilustraci jí přejede prsty po žebrech+ Lidí mají rádi blýskavý pomíjivý věci. Já to musím vědět, pač je kradu. +zazubí se, schová si nosu a pusu do jejích vlasů a hladí ji v pase+ Nenecháš se oblbnout barevnýma světýlkama? +uculí se jí do vlasů+ A tihle dva mají jak na to tak koukám světýlka obzvláš´t v oblibě. +rozhlídne se tam po tý nasvícený zahradě+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 27 črc 2013 23:08

Viď že jo? +souhlasí s úsměvem+ Vzala to naprosto zodpovědně, a vůbec nezakopla, jak se mi pochlubila před spaním. Jen nedovede pochopit, že nikdo nedostane půl království. +zasměje se a opře si bradu o její temeno+ Rozhodně vypadají optimisticky. +odfrkne si, ale spíš v dobrým+ Ale přál bych jim, aby to vyšlo. +připustí potom, jemně ji houpe v náručí, občas jí vtiskne pusu do vlasů, a jak se tak dívá na světlice a má ji u sebe, přijde mu to vážně krásné+ Miluju tě. +zašeptá jí úplně bezmyšlenkovitě do ucha, dřív než si to vůbec stačí rozmyslet+
Christian
Mág

Příspěvekod Byron » 27 črc 2013 23:16

Tak si je ještě nechej. +usměje se na ni+ Ale stejně ti je svlíknu. +zašeptá jí spiklenecky do ucha a sleduje ohňostroj+ No jasně, to jsem si mohl myslet, že mi ho hned šlohneš, měl jsem si vzít pro jistotu ještě jeden záložní. +zasměje se, ale klobouk jí nechá a s nadšením - i když ne tak velkým jako je její - sleduje ohňostroje+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 črc 2013 23:19

To jsou léta dřiny a odříkání, Locke. +zasměje se a kouká po zahradě, protože ta se jí líbí moc+ To je hezký, takhle ty světla. +máchne rukou kolem po zahradě+ Pojď se trochu projít. +koukne na něj prosebně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 črc 2013 23:23

+vesele se zasměje+ Naprosto jí chápu. Vicky vypadá jak princezna a Byron... nu... opravdu je u nich zvykem nosit sukni? +šeptne zvědavě, protože jí přeci jen trošku překvapilo, když přišel v sukni a s kloboukem, což ovšem neubralo tomu jak moc zářil štěstím+ Určitě vyjde. +usměje se na něj a pak stočí pohled k nebi. sleduje výbuchy světel, ze kterých je nadšená, spokojeně se choulí u něj v náručí a užívá si atmosféry a jeho přítomnosti. cítí se šťastně a chvíli si myslí, že jí k dokonalosti chvíle nic nechybí, když jí zašeptá do ucha ty dvě slůvka, která jí vženou slzy do očí, jak už byla dojatá při obřadu a teď unesená atmosférou, a v tu chvíli ví, že teď už je všechno naprosto dokonalé a plně si uvědomuje jak moc ona miluje jeho. otočí se mu v náručí a přitiskne rty na jeho v něžném polibku+ Taky tě miluju. +zašeptá a jemně ho prsty pohladí po tváři+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 27 črc 2013 23:31

Myslíš, že by bylo blbý někdy je nosit jenom tak? +zamyslí se nad tím úplně vážně+ Tak jo, beru tě za slovo. +uculí se, kouká na ohňostroj a přitom ho nenápadně osahává, a když to skončí, vtiskne mu na rty pusu a usměje se+ Tak, teď už jsem skoro úplně spokojená. Ještě mi musíš jako správnej novomanžel ubalit první svatební brko. +zazubí se na něj a pohladí ho po zadku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 črc 2013 23:35

Já pořád čekám, kdy někde něco chytne. +zasměje se na ty světla+A neztratíme se? +usměje se na ni, ale chytne ji za ruku a vytratí se s ní někam mezi stromy, dál od ruchu oslavy a všech těch světel+ Mají to tu hezký. Ale na Tvrzi se mi líbí víc. +usoudí+ Tam si připadám víc jako doma, a je to takový... nevím, víc divoký. Přirozenější. +pokrčí rameny, a čeká, jestli jdou někam konkrétně nebo se jen tak poflakujou+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 27 črc 2013 23:38

Má máminy šaty. +informuje ji hrdě, a skoro se mu orosí oči, jak je z toho nadšenej+ No jo, on je Skot, tam se to tak nosí. Teda dneska už taky ne pořád, ale je to tradiční oděv popravdě je to od něj celkem tradicionalistický. +usměje se; a pak poněkud ztuhne, když mu dojde, co vlastně vyklopil, a už přemejšlí, jak by to zlehčil, ale když dostane takovou pěknou pusu, hodí to za hlavu a rozhodne se nic si z toho nedělat, jemně ji políbí v odpověď, a zvedne oči zpátky k nebi, jako by vlastně o nic významného ani nešlo+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 črc 2013 23:51

Vyprávěla mi o nich. +pokývá vážně hlavou+ Jsou nádherné. +usměje se na něj rozněžněla, když vidí jak se tváří+ To jsou zvláštní zvyky. +zavrtí nad tím pomalu zamyšleně hlavou. objeme ho jednou rukou kolem zad, druhou mu položí na hrudník kde mu jemně ohlazuje látku košile a opře si mu tvář o rameno, aby mohla stočit pohled k nebi a dál si užívat té úžasné chvíle, dokud ohňostroj neskončí dech beroucím finálem+ Ty ohňostroje jsou neskutečně úžasné. Tolik barev a světla. +usměje se na něj vesele, jak zakrývá jak moc naměkko je+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 28 črc 2013 00:16

Myslíš, že já si o něčem myslím, že je to blbý? Zvlášť když člověk dělá, co se mu chce? +uculí se na ni+ Klidně si je nos, kdy budeš chtít. Můžem si třeba někdy tu svatbu ještě přehrát a dělat u toho blbiny. +zasměje se+ Tak svatební brko? Tak pojď, ty moje nevěsto. +chytne ji za ruku a dovede k nejbližší lavičce a na koleni si rozdělá balící sadu a velmi obřadně jí to první obří brko umotá a podá jí ho+ Prosím, ženo moje, máš právo prvního prdu. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner