Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Locke Lamora » 29 črc 2013 00:45

Udělám. +přikývne, a oči mu už pěkně svítí touhou, v kalhotách roste boule jen jak se k ní tiskne, a když se o něj začne otírat, uteče mu zasténání, vyhrne jí sukni až nad boky a vklouzne do kalhotek prsty, pohladí ji v klíně sem a tam a pak najde ukazováčkem nejcitlivější místo a zakrouží po něm, z výstřihu zatím vysvobodí ňadro a jme se ho zasypat polibky, vsaje bradavku mezi rty a přejede přes ní zuby, jemně, ale tak, aby to cítila, a pak dvěma prsty vklouzne do ní, hraje si s citlivými místy uvnitř, a pomalu se přesouvá níž a níž, až rty dosáhne na podbříšek a křižuje jemnou kůži jazykem, ovšem pořád má namířeno dolů+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 29 črc 2013 00:52

Nebude ti špatně. +zavrtí rezolutně hlavou+ Po trávě není špatně. Po trávě se nechodí, po trávě se směje. +zazubí se+ Hlad je rozhodně úplně nepřijatelný, musí se zahnat. +vykulí oči+ A po čem by měl bejt jinak? +koukne na ni zmateně+ To bude lepší. Já bysem ti pošlapal střevíčky. +uculí se, a povzbuzuje ji hlasitým pískotem a pokřikem, a za chvilku není sám, tak vyskočí a zakrývá ostatním oči.+ Hele. Nekoukej se. +mračí se jak čert, a už by se pral+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 črc 2013 01:00

Dobře, budu ti věřit. +pokývá vážně hlavou+ Já ti věřím lásko... úplně ve všem. +zazubí se vesele a mlaskne mu pořádnou pusu+ Ano, ano... a nejlépe tím, co ho vyvolá. +pokyvuje hlavou+ No přeci ten... +protáhne a pak se zarazí, jak přemýšlí co měla na mysli+ ...sexuální hlad. +protáhne nakonec jako že je to přeci naprosto jasný, co měla na mysli+ Bych se zula. +mávne nad tím rukou, ale jak jí začne povzbuzovat a za chvíli není sám, tak se roztančí ještě víc a ještě s větším nábojem, jak si tu krátkou pozornost pod vlivem drog užívá, ale jakmile vidí, jak se Chris tváří, tak přestane a pověsí se mu na záda, paže kolem krku a hrudníkem se mu natiskne na záda+ Lásko nerozčiluje se... přeci by ses kvůli mě nepral. +protáhne z části vesele a z části nevěřícně a nosem se mu otře o ucho+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 29 črc 2013 11:34

Áááá, ty mě znáš jako svý boty. +rozesměje se a nechá ji, aby se teda koukla+ To jako... +vydechne a v očích mu zasvítí+ Že je tady možnost, že ty kalhotky nemáš? +najednou je jak na trní a posadí se+ Já se kouknu! +rozhodne se hnedka a hlavou jí prakticky vleze pod sukni až k zadku a když shledá, že teda kalhotky má, tak ji do toho zadku kousne, ale jenom trošku+ Máš hezký punčochy. +uculuje se, když se vynoří+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 črc 2013 11:37

+pod jeho doteky se málem rozteče blahem, jak se jí to líbí a ona mu dlaněmi klouže po těle, vytáhne halenu z kalhot a prsty přejede po holé kůži a ještě než jí úplně zmizí dole, tak ji z něj stáhne pryč. Na chvilku jí bleskne hlavou obava, aby je tam někdo nenačapal, ale ta se moc dloouho neudrží+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 črc 2013 12:13

Koukni. +uculuje se, a trochu sebou šije, jak jí lechtaj jeho vlasy, a když ji kousne, tak vyjekne napůl leknutím a napůl bolestí, ale příjemnou+ Taky nejsem až zas takovej exhibicionista. +zazubí se, když on teda zjistí, že ona má taky kompletní prádlo+ Ale když budeš chtít, tak si je pak sundám. +mrkne na něj+ Dík. Ty jsou speciání svatební, úplně nový. +informuje ho+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 29 črc 2013 12:18

+natáhne ruce, aby mu mohla svlíknout svršek, a pak pokračuje ve svý cestě dolů, s čumilama si starosti nedělá, protože jsou dost daleko, a většina lidí už je stejně značně podroušená nebo provozuje v křoví podobný aktivity, takže jí bez obav roztáhne nohy a chytne si ji jednou rukou pod stehnem, druhou pořád zlehka krouží uvnitř ní, a rty zatím sklouzne přes kyčelní výstupek do třísel, a ve šňůře polibků pokračuje na stehno, chvilku do něj kreslí jazykem obrazce, pak zvedne hlavu a podívá se na ni, pousměje se, jak on už to umí, a s pohledem pořád upřeným do jejích očí se skloní k jejímu klínu a polaská ji špičkou jazyka+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 29 črc 2013 12:23

To je chyba, zlato. +zazubí se ze srandy+ Jo sexuální. +zatváří se vážně+ No, to je taky závažný. +pokýve+ To bych tě musel stáhnout pod stůl a tam ti to udělat. +pokrčí rameny+ Bych ti zlámal prsty. +opáčí a zasměje se tomu, a když se mu tak pověsí na záda, tváří s jakože z tý tíhy každou chvíli upadne+ Já bych se pral. +zavrčí a cvičně boxne do vzduchu+ Fašírku bych z nich nadělal. +kasá se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 črc 2013 12:33

+koukne na něj jak opuštěné štěně+ Ty bys mi někdy ublížil? +zajímá se, když říká že je to chyba, že mu věří, ale vzápětí se zase vesele zazubí+ Néééé, to bys nemohl. Nehodí se to na svatbě tvojí sestry. +vrtí vážně hlavou, ale pak se zahihňá, takže to s tou opozicí nevypadá tak vážně+ Ále... oni by se zahojily. +mávne na tím se smíchem rukou. proklouzne mu pod rukou a pověsí se mu na krk pro změnu zepředu+ Já vím lásko, jsi nejlepší. +zabrouká a nenápadně ho táhne na parket+ Ale proč bys to dělal? +kulí na něj očka, když se mu začne vrtět a kroutit v náručí v rytmu tance, ale spíš ho provokuje než aby po něm chtěla aby tančil+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 29 črc 2013 20:19

+zazubi se na ni+ Teda ty sis vzala na svatbu nový kalhotky. To jsem měl asi taky. +zasmeje se+ Jo? Ale je ti jasný že jak budu vědět že na sobě nemáš kalhotky tak to v klidu moc dlouho nevydrzim a začnu tě sexuálně obtěžovat? +zasmeje se když si zas lehne vedle ni ale ruka mu pořád nenápadně bloudí na jejím zadečku+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner