Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 črc 2013 00:08

+zatváří se zamyšleně+ Myslím, že můžou existovat výjimky. +pokývá nakonec vážně hlavou+ Navíc kdo řekl, že věřím bezvýhradně? Věřím ti ve všem, ale mám svojí hlavu. +poklepe si důležitě na spánek+ Malý? +vykulí očka a vykasá si sukni, i když by to nebylo třeba, a odhalí tak svoje nohy a koukne se na boty+ A to je dobře nebo špatně? +zajímá se nejistá jak to má vzít a nakrucuje nožkou jak si jí prohlíží+ Jestli jsi můj princ tak asi ano. +pokývá naprosto vážně hlavou+ To nevadí. Seženeme. +mávne nad tím rukou a už mu zase visí kolem krku+ Za to máš ale něco mnohem důležitějšího. +protáhne tajemně+ Princeznu. +zašeptá mu vesele do ouška+ Ale to není ono, když mám tancovat sama. Navíc, když tancuju sama, tak se chceš prát a na svatbě svojí sestřičky by ses prát neměl. +vrtí naprosto vážně hlavou a pak se vesele zazubí+ Noooo... na... něco dobrýho. +zatváří se nanejvýš zamyšleně+ Asi na... párky. +zazubí se nakonec vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 30 črc 2013 13:53

+jenom kouká, jak jeho žena opíjí sluhy :D, ale drží se za ní, když slíbil, že jí bude ve všem podporou a vyskočí za ní na stupínek, chytne ji kolem pasu a trsá s ní až se mu zvedaj sukně a celej sál může vidět jeho parádní spoďáry. Je ovšem vysoce pravděpodobný, že nezůstanou na jednom místě a tak spolu s Vici několikrát v divokém tanci obkrouží celej parket+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 črc 2013 13:56

+její pohled už dostává mírně zoufalej nádech, jak se snaží držet, ale moc jí to nejde, spíš vůbec. Dlaň má položenou na jeho rameni a prsty křečovitě sevřené, pánví mu vychází vstříc, z úst se jí derou tlumené steny až když i ona proadne orgasmu, napůl se zvedne z trávy a přitiskne se k němu, než si zase bezvládně lehne a snaží se klidně dýchat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2013 16:41

+hopsá tam s ním a nahlas zpívá s kapelou, dokud už nemůže ani stát, načež se zhroutí na židli, zpocená jak prase, popadne první skleničku, co má po ruce a pije jak duha, bez ohledu kolik procent alkoholu to mělo+ Tyjo. Já mám hlad. +pohladí se po břiše, chopí se lžičky a vrhne se na dort, s krájením se neobtěžuje a rovnou se cpe pěkně odshora, jedno patro po druhým, už je slušně přiopilá a přiměřeně zhulená, oči jí spokojeně svítí a culí se na celý kolo+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 30 črc 2013 16:50

+odkulí se stranou, aby si ji nerozlehnul, a se zavřenýma očima prudce oddychuje a dává se dohromady, na rtech má usazenej mírnej blaženej úsměv a hlavu má krásně čistou, lehkou a prázdnou+ Já jsem z tebe úplně zblblej. +zazubí se, když se trochu vzpamatuje, a přimrcasí se k ní blíž, nosem pohladí její rameno a vtiskne do kůže polibek+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 30 črc 2013 17:02

Myslím, že výjimky jsou výjimečný. +pokrčí rameny+ Dobře. +přikývne vážně+ No... dobře ne? +zasekne se poněkud nejistě, a honem přemýšlí, jestli neřek něco špatně :D+ Jo. Seženeme. Já si koupím nějakýho moc hezkýho. +přikývne souhlasně, a usměje se, asi se těší+ Co? +zajímá se zaujatě, a očekává něco nemravnýho :D+ Já se neperu, když tancuješ, jenom když na to koukaj. +brání se honem+ ále,sestřičce by to určitě nevadilo, ona je hodná. Někdy. +zazubí se+ Párky tady maj. +přikývne+ V rohlíku. nebo v těstíčku. Nebo si ho můžeš vyndat. +pokrčí rameny, a sám se jme odlupovat profiterolky z věže+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 črc 2013 17:13

A ty si výjimečný. +zazubí se na něj hrdě jako jak moc dobře k tomu konstatování došla+ Já nevím, myslím, že jo... asi dobře. +pokyvuje hlavou trošku nejistě+ Jestli se ti líbí, tak určitě dobře. +zazubí se nakonec vesele+ Ne, ne, ne, ne, ne, ne... +vrtí hlavou, ale pak se zarazí+ Tedy ano ano ano ano... ále nejdřív až za... +zamyslí se jak počítá dny+ ...týden! +pokývá vážně hlavou, aby si koně začal shánět až za týden a ne dřív+ No princeznu přeci... +zazubí se vesele+ ...a taky velkou... +protáhne jak přemýšlí co má velkýho, tedy ne že by musela přemýšlet dlouho+ ...odvahu. +vypadne z ní nakonec, ale v očích jí svítí tak, že je jasné, že myslí rozhodně na něco jiného :D + No! A když tancuju, tak oni se koukaj a ty se pereš. +pokyvuje naprosto vážně+ Nápad! +očka se jí rozzáří a hrne se ke stolu s jídlem a pitím+ Tvoje sestřička je zlatá, na to pamatuj. +zvedne významně ukazováček+ Vyndat? Odkud? +vykulí na něj očka, jelikož jí napadá něco co s jídlem nesouhlasí a pak se vrhne na talířek a začne si tam nandavat párky v těstíčku+ Na co máš chuť? +zajímá se a to mu hned nandá, pod křídlo jim zabaví lahev šampaňskýho+ Pojď. +natáhne k němu ruku a už ho táhne někam kde bude slyšet hudba venku, ale nebude na ní nikdo cizí koukat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 30 črc 2013 20:56

+v záchvatu tance vystřídá několik tanečních partnerek ale nakonec se vrátí vždycky k Vici. Když skončí u stolku s dortama tak mu oči zazáří+ Hele Vici. Kdo toho sní víc dřív jo? +zazubi se na ni a chytne lžičku to už má v sobě Vici kus jednoho patra. Tak zabori lžíci do těsta svýho dortu a začne e cpát jako ona+ Bohem to je dokonalý dort! +zahuhna přes sladké těsto a pokračuje v likvidovani dortu. Po chvíli ale padne plnej na židli+ Teda...+vydechne ztezka+ Ty máš ale Vydrz Kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 črc 2013 21:05

+usměje se a otočí se k němu a chytne se ho za ruku+ Já jsem taky z tebe uplnej cvok. +usmívá se a hladí ho ve vlasech+ Locke. Pojedeme do Camorru jo? +zeptá se ho s úsměvem a oči ji září+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 30 črc 2013 23:25

+cpe se jak zombík po dietě, za chvíli teda taky odpadne, ale spořádá předtím skoro půlku dortu, a čokoládu má vude po tvářích a taky až ve vlasech+ Ty seš strašně zapatlanej. +směje se mu když ho vidí, pač on na tom není o moc líp, a otře mu prstem z pusy trochu krému, a pak tam až do rána blbnou, pijou, trsají a pokuřujou, kecaj s kamarádama a osahávají se, Vicky vyleze Byronovi na klín a tulí se k němu, když začne být k ránu chladnějc, a když vyjde slunce, zívne mu do saka a unaveně se o něj opře+ Tak co, už je čas mě odtáhnout za vlasy do jeskyně? +usměje se na něj+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner