Svatba

Moderátor: Victoria

Re: Svatba

Příspěvekod Locke Lamora » 30 črc 2013 23:34

Pojedem. +přikývne a tak šťastně se usměje, přitulí si ji k sobě blíž a zaboří si nos do jejích vlasů+ A budem cvoci spolu. +slíbí jí, vtiskne jí pusu na čelo, hladí ji po kůži a aspoň trochu je přikryje svojí halenou a je mu takhle moc hezky, když ji tak má u sebe a nad nima bledne nebe+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 30 črc 2013 23:47

To teda jo. +přikývne a vyprsí se+ Tak jo, tak je to dobře. +zazubí se+ Dobře. +souhlasí bez výhrad+ A proč? +zeptá se pak pro jistotu, když o tom začne rozjímat+ Já mám děsně velkou odvahu. +přikývne vážně+ A dlouhou, a šikovnou. +uculí se+ To je teda prekérní. +zamračí se nad tou situací+ To jo, ta je úplnej poklad, jen ji zakopat na zahradě. +zasměje se+ No z toho těstíčka, ne. +zavrtí hlavou, na co to myslí+ Já nevim. Na lasagne. +rozhodne se potom, ovšem prve si nandá ty vegetariánský, což ho po první soustu dokonale zhnusí, tak si musí vzít ty správný+ Jdu. +přikývne+ Kam jdu? +zajímá se potom+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 črc 2013 23:59

No protože... +nadechne se, aby mu začerstva vyklopila proč shánět koně až za týden, ale pak se zarazí, když si vzpomene, že to má být překvapení+ ...to se brzo dozvíš. +usměje se nakonec tajemně+ Ano, ano to máš. Prostě naprosto úžasnou. +přikyvuje souhlasně, ale pak se zarazí+ Mluvíme pořád o tvojí odvaze? +zachychotá se vesele, jak neví na co dřív myslet+ To tedy ano, ale mám řešení. +pokyvuje vážně hlavou jak nandavá jídlo na talířek+ Ššššš tiše, aby nechtěl její muž zakopat tebe... na zahradě. +zazubí se vesele a strkne si do úst jahodu+ Áhá, tak dobře z těstíčka. +pokyvuje vážně hlavou+ Copak? Nechutná. +zasměje se tiše, když vidí jak se tváří zhnuseně, když chutná vegetariánský jídlo+ No přeci za mnou jdeš. +zasměje se tiše a odvede si ho kousek stranou na místo které osvětlují poslední lampiony a hudba zní trošku vzdáleně a kde není nikdo+ Sem. +rozhodne se nakonec a strkne ho měkce do trávy+ Říkala jsem, že mám na tu prekérní situaci řešení. +zazubí se vesele, podá mu talířek s jídlem a šampaňské, a předkloní se, aby si zula boty+ Líbil by se ti malý tanec? +zabrouká, když bosa stane na trávě, aby pokračovala v přerušeném tanci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Byron » 31 črc 2013 13:20

Jasně. +usměje se na ni a hladí ji po boku+ Chceš praštit po hlavě klackem nebo kamenem? +zasměje se a otře jí z tváře čokoládovou šmouhu+ Myslím, že by sme se nejdřív měli umejt, aby sme tu jeskyni nezapatlali od dortů. +zasměje se a zvedne se ze židle a ji drží za ruku+ Tak jdeme. +zazubí se na lidi, co jsou ještě vzhůru a oznámí jim, že si jdou teda lehnout, za což sklidí několik zamručení a přisprostlejch poznámek, což ho ale nezastaví a jdou s Vici do sprchy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 31 črc 2013 13:21

+usmívá se a slastně přivírá oči a vdechuje jeho vůni, když jí dojde že už vychází slunce+ Ty jo, ono už svítá. +posadí se zmateně a poškrábe se ve vlasech+ Možná by sme měli jít domů. +přetře si paže dlaněma+ Je už trochu zima, co ty na to? +koukne na něj tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 31 črc 2013 14:01

No jo. +přikývne, když koukne na nebe+ Chceš přespat tady, nebo jít domů? +koukne na ni a stulí si ji do náruče, a paže jí začne třít sám, aby jí nebyla zima+ Měli bysme si s sebou ještě ukrást něco k jídlu. +zazubí se na ni+ Rozloučit se, a tak. Jestli je vůbec ještě někdo tady vzhůru. +uculí se, protože ruch od hostiny už tak nějak pomalu utichl+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Christian » 31 črc 2013 14:05

Hm. +zamručí mrzutě, jakože to ho teda vůbec neuspokojilo, a že chce koně nejlíp teď hned+ No jistě! Moje odvaha je legendární. Běž se zeptat pařížskejch studentek před pár lety. +zasměje se+ Její muž. +poválí to po jazyku a moc spokojeně se netváří+ To by mě zaímalo, co na to říkají jeho rodiče. +zazubí se+ No to jo, a kam jdeš ty? +zavrtí nechápavě hlavou+ Sem? +koukne pochybovačně, ale pak uzná, že by to šlo, a švihne sebou do trávy+ To jo. +uculí se, ale vydrží se koukat jen chviličku, pak natáhne ruku a stáhne ji k sobě+ No, to je lepší. +přikývne spokojeně, omotá se kolem ní jak břečťan a upíjí u toho šampus+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 31 črc 2013 15:14

Hele nemruč na mě lásko. Uvidíš že se ti čekání vyplatí. +zavlní obočím a vesele na něj zamrká+ Až vynaleznete cestování časem, tak půjdu. +rozesměje se vesele+ To mě docela taky. Budeme se jich muset zeptat. +zazubí se vesele a ještě si to odkývá, že se jich v nejbližší době zeptá, co na jejich manželství říká rodina ženicha+ Ale vypadá to, že jsi s Van nejlepší člen z obou rodin, jelikož nikdo jiný příbuzný tady není. +dojde nakonec k názoru, který si naprosto vážně odkývá+ Pryč. +zazubí se vesele a spokojeně se uculí, když padne do trávy+ Tak si udělej pohodlí. +zabrouká a roztančí se+ Áááá... +vyjekne překvapeně, když jí zničeho nic stáhne dolů na klín+ Hmn... +zamručí, jak nad tím uvažuje+ ...o hodně lepší. +souhlasí nakonec a stulí se u něj+ Dej mi taky napít, prosím. +udělá na něj očka a pootevře ústa+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 31 črc 2013 23:14

ale já jsem zvědavej. +ošije se nespokojeně+ tss, to my dáávno umíme. +máchne rukou a myslí na obraceče času+ Já nevím, není to netaktní? +uculí se trochu+ Taky si myslím, že by je asi pozvali, kdyby to bylo dobrý. +přikývne zamyšleně+ Já mám úplný pohodlí. +přikývne blaženě, sako už dávno ztratil, kravatu má ovázanou kolem čela a košili si taky povolil+ Já si taky myslím. +přikývne a půjčí jí láhev, uždibuje tam to jídlo, co si nabrali, a kouká, jak nad nima bledne nebe+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 31 črc 2013 23:21

Nebuď nebo budeš brzo starej. +zazubí se na něj vesele a pohladí ho zlehka po tváři+ Vážně? +vykulí na něj překvapeně oči+ No... popravdě mi je to zrovna teď jedno. +zasměje se tiše+ To jsem moc ráda. +usměje se na něj měkce, když vidí jak spokojeně se tváří a jeho momentální vzezření jí nutí se široce vesele usmívat+ U tebe je prostě nejlíp. +zazubí se vesele a vezme si od něj lahev, aby si pořádně lokla a pak se mu stulí v náručí, hlavu si mu opře o rameno a stočí pohled stejně jako on k obloze+ Lásko? +ozve se po chvíli ticha tiše+ Už si někdy spal pod širákem? +zajímá se+ Protože mě to teď přijde jako skvělý nápad. +zazívá měkce a oči se jí klíží tak až je divu, že ještě nespí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner