(a Jasmine zařve, padne a už nikdy nevstane
tůhle to by se vám tak líbilo!
)
+v tichosti sleduje Christianovu reakci zatímco se na ty dva tak něžně usmívá, ale pořád si nervozně žmoulá tričko a netrpělivě čeká až někdo něco řekne, aby si byla stoprocentně jistá a měla slovně potvrzeno, že to nebyl blbej nápad, takový překvapení+ Jo. +hlesne tiše a pokývá hlavou, aby mu potvrdila, že ho skutečně našla a tiše šťastně a krátce se zasměje, když jí prudce obejme. obtočí mu ruce kolem krku a začne mu ohlazovat vlasy a stranu krku, teď už si skutečně jistá, že udělala dobře+ Teď už aspoň víš, co jsem myslela tím, že jsem lítala od čerta k ďáblu. +broukne a vesele se usmívá+ Nejedu v tom sama. +přizná se neochotně, když se odlepí od jeho rtů+ Pošli velkou kytici tvojí asistentce. Hodně mi pomohla tím, že sehnala kontakt na prvního kupce. +pousměje se, přilísá se tváří k jeho dlani a pomyslí na to, že měla neuvěřitelný štěstí, že všichni ti kupci mluvili aspoň trochu jinou řečí než francouzštinou+ Jo, trochu jsem v tom šťourala a má se tu skvěle a počkej až uvidíš všechny ty rozlehlý ohrady. Ale... +zarazí se a na chvíli se zatváří zamyšleně+ ...asi jsem neřekla to hlavní. +broukne, zatváří se tajemně a stočí pohled ke Gastonovi, natáhne k němu pomalu ruku a pohladí ho po nosu no
+ Můžeš za ním přijít kdykoliv a vzít ho kamkoliv. +tím chce říct, že tu nejsou jenom na návštěvě, ale že ho koupila zpět+