Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 04 srp 2013 21:47

Jo, to bys pak musel odjet do skotska a dělat všechny ty lordský věci. +zavrtí hlavou pobaveně, a pak otevře pusu, jak jí to dojde+ Ty brďo! Já jsem teďka lejdy, co? +vykulí oči a zazubí se+ No doufám, že jo. +pokrčí rameny+ To víš, že jsem. +usměje se a dá mu pusu na nos, pak se mu stulí do náruče a nahrbí se proti jeho ruce, a div nevrní, jak moc je to příjemný, zavře oči a za chviličku pravidelně oddychuje, omotaná kolem něj jak břečťan+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 srp 2013 23:57

No to si piš že ses lejdy. +uculi se na ni+ A taky by sis měla nacvicit novej podpis. +poznamená a spokojeně ji škrábe i po tom co ona už usně jen ji tak sleduje nez i na něj začne padat drimota+ Moje lejdy. +zamumlal v polospanku než i on usně a v jejím obětí spí spokojeně až do rána+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 srp 2013 01:41

+jenom zamručí v odpověď, protože už skoro spí, zavrtá se mu nosem do kůže a spokojeně pochrupuje, dokud se neprobudí úplně odpočatá, ale Byrona ještě nebudí, dá mu hodinku k dobru a zatím si užívá, jak je jí teplo a hezky, a teprve pak přitiskne rty na ty jeho a olíbává je, dokud ho neprobudí+ dobrý ráno, muži můj. +uculí se mu do rtů a pohladí ho po zádech+ Jak se máš? +usměje se na něj+ Mně se dneska vůbec nechce z postele, můžem zůstat tady? Dáme třeba filmovej maraton, nebo co chceš. +udělá na něj psí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 srp 2013 02:35

+Byron si moc rád přispívá a když ho Vici vzbudí polibkem obejme ji a dá ji pořádnou pusu+ Mám se nadherne. Protože ty ses moje žena a k snídani bude slanina a vajíčka. +zazubi se na ni+ Co bys řekla na filmově ej maraton Tarantinovsjejch filmů? Rozhodbe chci skouknout Čtyři pokoje. Co ty? +koukne na ni tazave a zatím pošle Jeefesovi smsku co chce k snídani+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 srp 2013 03:36

Hm, to zní jako parádní ráno. +zazubí se, a vstane z postele, aby si oblíkla aspoň tričko, a vyčistila si zuby+ Jo, já jsem pro. Nechám to na tobě. +přikývne, když se vrátí zpátky do postele, a akorát jim dorazí snídaně+ Pošlu oznámení. +informuje ho s plnou pusou vajíček+ Tamty jsou pro kamarády. +ukáže mu ty s fotkama+ A tyhle pro rodiče. +vyndá dvoje klasický, vkusně elegantní, v pastelových barvách se zlatě vyvedeným nápisem+ Jestli s tím souhlasíš. +koukne na něj a opře se o něj, zatímco na to kouká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 srp 2013 12:27

+zatím co je Vici v koupelně, tak on si dá cigaretu a pak si spolu sednou k snídani+ Ukaž... +prohlíží si oznámení+ Já se obávám, že i když budou sebehezčí, že máti stejně raní. +zazubí se na ni a nandá si ještě jednu porci vajíček+ Tak jo. +přikývne+ A budeme u toho jíst pizzu a spoustu oříšků, jo? +usměje se a jde nachystat ten první film+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 srp 2013 16:42

Má bejt ráda, že legalizuješ svoje závazky. +zazubí se, nacpe papíry do nadepsaných obálek a šoupne j Jeefesovi, aby se o to postaral+ No jasně, a taky popcorn. +přikyvuje, a zatímco to chystá, udělá jim na posteli hnízdo z peřin, aby na ně odnikud netáhlo, jídlo a pití měli po ruce, a zatáhne závěsy, aby dobře viděli+Tak pojď ke mně. +zazubí se na něj a udělá mu tam u sebe místo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 srp 2013 23:13

Ale já si stejně myslím že tě budou mít rádi. Ono jim nic jinýho nezbude. +zazubi se na ni a rozběhne se jako že do postele skočí ale nakonec mu dojde že kdyby to udělal tak všechno to jídlo spadne a tak na poslední chvíli zabrzdit a do postele jen slušně vleze a zazubi se na ni+ Připravena? +zeptá se s úsměvem a zapne televizi pohodlně se opře a vezme ji kolem ramen aby se o něj oprela+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 srp 2013 00:09

To víš že budou, já se budu snažit. +uculí se, a kreje se za peřinou, když to vypadá, že na ni skočí+ Už jsem si koupila knížky o skotský šlechtě, a taky pouzdrový šaty ke kolenům, a slušný boty, abych vypadala úctyhodně. +zazubí se, natulí se k němu, a než začne film, ještě si ukradne pusu, , dává pozor, ale v jedný poloze moc dlouho nevydrží, chvilku leží na břiše, chvilku jemu v klíně, chvilku se o něj opírá a chvilku kouká hlavou dolů a nohama nahoru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 srp 2013 20:20

Vážně tak to bdem vypadat vtipné protože já na sobě budu mít svý normální oblečení. +zasmeje se a vezme si plnou hrst oříšků a postupně je ujida z dlaně+ Nemusíš se před nima pretvarovat. Jestli nechceš že jo. +uculi se na ni a jak sleduje film tak se taky každou chvilku rozvali nějak jinak+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house