Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Victoria » 06 srp 2013 21:31

Já vím, že nemusím. +pokrčí rameny+ Ale upřímně, je to jednodušší než poslouchat tisíc a jeden argument, proč je náš život špatnej. +uculí se na něj+ Pochybuju, že bysme k vašim jezdili na svátky, nebo tam byli nějak často, a pár dní jednou do roka to přežiju. +mrkne na něj a sežere mu oříšek z ruky+ A já náhodou dovedu roztomile konverzovat o počasí a sedět jako dáma. +vyprsí se+ Třeba ti pak dají pokoj, když se mnou budou spokojený. +pokrčí rameny, přitulí se mu k boku a muchluje ho u toho, ale jenom trochu, aby mohli dávat pozor na film+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 srp 2013 23:31

Ono bude šperk když tam jenom budeš protože se k tobě budou chovat moc hezky a pomluvil tě až odejdeš. +zazubi se na ni+ Takže tam budeme jako siamsky dvojčata. Teda aspoň doufám že to takhle dopadne. +usměje se na ni a dá ji pusu+ Každopádně tam nebudem moc dluhopis. A vůbec kdy tam pojedeme? Já myslím že tak na padesátý výročíby to bylo nejlepší.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 srp 2013 00:14

Tak to už mi nevadí, když u toho nebudu. +zasměje se+ To jsme skoro pořád, ne? +mrkne na něj a dá mu pusu+ Já nevím, mně to je jedno. Jsou to tvoji rodiče, tak to nechám na tobě. +pohladí ho po ruce+ Pojď, postavíme si bunkr. +vyhrabe se z peřin když skončí film, a začne sundavat z křesel polštáře+ Tyhle jsou moje a tyhle tvoje, a cíl je dobýt ten druhej bunkr. +vysvětluje mu to a hned si začne u stěny v rohu budovat ten svůj z křesel a peřin+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 srp 2013 01:04

No teď mi ta návštěva bude strašit v hlavě. +povzdechne si těžce ale jak se Vici zmini o bunkru tak mu oči zasviti a vypadá to že na návštěvu rodičů úplně zapomněl+ Bunkr! Já jsem ho vlastně nikdy nestavěl. +premísti se do opacnyho rohu místnosti a začne se stavbou+ Doma jsem nemali s kým a samotnyho mě to nebavilo. Takže s tím nemám... Žádný zkušenosti. +jeho bunkr totiž najednou skončí jako hromada podusek a peřin na zemí+ Ehm... Tak ještě jednou. +zasmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 srp 2013 01:24

Tak promiň. +povzdychne si, a než slezou z postele, sedne si mu obkročmo na klín+ Hele, víš co. Prostě na to kašli. Vůbec na tom nezáleží, jo? Můžem jet zítra, za pět let, nebo klidně nikdy. +uculí se a pohladí ho po tvářích+ Já vím, že to zatím moc nedělám, ale podržím tě. Fakticky. Budu tě držet za ruku pod stolem, když budeš chtít jet, a když nebudeš, tak je to taky v pohodě. Jo? +usměje se na něj a dá mu pořádnou pusu+ teda ty máš děsnou techniku. +zazubí se, když mu ten bunkr spadne, a jde mu s tím pomoct, aby měl taky základnu+ A ještě munici. +vzpomene si+ Máš kondomy? Uděláme z nich vodní bomby. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 srp 2013 02:00

Díky kočko +zazubí se na ni, když mu jde pomoct, a úspěšně se jí plete pod nohy a pomáhá+ Já nemám kondomy. +koukne na ni překvapeně+ Jak jistě víš, s tebou je nepoužívám, a ostatní milenky jsou na dovolený. +zazubí se+ Ale mám tu nějaký balónky. +vyhrabe je z jednoho suplete a dou delat vodní bomby+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 srp 2013 02:17

Ty seš asi jedinej kluk na světě, co nemá v šupleti kondomy, ale nafukovací balónky. +rozesměje se, a jde mu pomoct je naplnit+ Já tě žeru, fakt že jo. +plácne ho cestou po zadku+ Tak si nějaký pořiď, jednou se spustíš v klubu a budem mít oba chlamýdie, v tom lepším případě. +zazubí se a natahá si svoji munici do bunkru, a když oba zaujmou pozice, začne ho ostřelovat pokaždý, když mu vykoukne nějaká část těla, vyřvává bojový pokřiky a za chvilku jsou oba zráchaný od hlavy až k patě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 srp 2013 20:21

Kočko jaká myslíš že je šance že se spustíme s někým v klubu a že to nebudeš ty? +zazubi se na ni a zapluje sesvou munici do své bytelne pevnosti a za vepkeho hluku a smíchu ji taky začne ostrelovat+ Já zvitezim! +zvolal vesele+ Já tě dobudu. +s několika balonky které po ni strašné rychle pálí vyskočí z pevnosti a vrhne se proti tě její a začne ji oblehat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 srp 2013 21:01

No to já nevím, slíbili jsme si před oltářem spoustu věcí, ale věčnou věrnost teda ne. +popichuje trochu, ale dělá si srandu+ Tss, to si jenom myslíš, lorďátko. +zazubí se, a odráží jeho útoky vodníma bombama, a když už to vypadá, že její pevnost podlehne, prchne zadním vchode a zdrhá před ním z ložnice do koupelny, kde se kryje ve vaně a stříká po něm hlavicí od sprchy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 srp 2013 00:53

Já tě chytim dráha lejdy! +krikne za ni a přeskočí její polorozborenou pevnost kterou porazil když na útočil na Vici+ Prchat nemá cenu. To je podraz! Nepovoleny brutální zbraně! +křičí na protest a chytne závěs od sprchace aby se trochu kryl i když už je zmacenej jako myš a neohroženě postupije kupředu. Nakonec závěs odhodí a začne s ni soupeřit o tu hadici takže jsou zmaceny oba+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house