Výlety Chrise a Jasmine

Moderátor: Victoria

Re: Výlety

Příspěvekod Christian » 10 srp 2013 13:20

Až tak? +pozvedne pobaveně obočí, a matně si vzpomene, jak se před ním styděla chodit nahatá :D+ Musí ho pozvat do domu vlastník? +zajímá se ještě, jestli by si o tom neměl pokecat se sestrou+ Neboj se, já dělám věci s rozmyslem.+zamračí se, a už plánuje, jak Van koupí stříbrný řetízek+ Myslíš, že by na něj mohla fungovat i moje magie? +poškrábe se ve vlasech, koneckonců jejich magie nejsou stejné+Tak kletby. +zaujme ho to, je mu to přirozenější než do někoho bodat a rvát mu srdce+ Myslíš, že nevím, co máš v plánu? V žádném případě se neobětuješ za nás ostatní. +zamračí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 srp 2013 13:45

Jo. +culí se na něj vesele a otevře ústa vyžadujíc další kousek kuřete+ Hmn... +zamručí zamyšleně+ ...ne, nejde o vlastnictví jako takový. Spíš o to, kdo v domě žije, pro koho znamená domov. +poněkud se zamračí, když si spočítá kdo všechno by mohl pozvat Senderse dovnitř, ale pak nad tím zavrtí hlavou, protože přeci není možný, aby se upír dostal do jejich světa a ještě ke všemu jí našel+ To je moc dobře. +usměje se na něj měkce a jemně ho pohladí po paži+ Nevím, mohla by. Přeci jen je jiná než naše, ale muselo by se to zkusit. Osobně ale doufám, že nebudeš mít příležitost to vyzkoušet. +zamračí se, pomyšlení na to, že by se měl skutečně s upírem střetnout se jí ani trochu nelíbí+ Jo, můžu ti ukázat knihy, ve kterých je najdeš. Jestli chceš. +nabídne mu, stejně má pořád slíbeno, že mu ukáže knihovnu na Darktoru+ Proč o tom vůbec mluvíme? Je jen mizivá šance, že by se sem dokázal dostat. +zamračí se a posadí+ Hele jsi si jistej, že se Gaston vážně vrátí na zapískání? +zajímá se a naklání se na stranu sledujíc les za nimi, snažíc se zamaskovat fakt, že mu neodsouhlasila, že se bude držet zpátky, že se neobětuje a že vůbec nemá vůbec žádný plán+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 srp 2013 22:39

+šoupne jí na jazyk kus masa, kuličku vína, a kousek čokolády+ Aha. No to bych měl Vicky asi stejně říct. +zamračí se, to teda nebude mít radost+ Ti dva pitomci jsou hrozně přátelští, pozvali by si dom kohokoliv, zvlášť kdyby tvrdil, že nás zná. +protočí oči+ To já také, ale je lepší být připravený pro nic, než zaskočený bez přípravy. +pokrčí rameny+ Nechci podcenit ani tu nejmizivější šanci, když jde o moji rodinu.+zavrtí hlavou+ Jsem si víc než jistý. +uculí se a zkusmo zapíská určitou melodii, a kůň se za chviličku vážně objeví mezi stromy, volně dokuše k nim, a poněkud znuděně na ně koukne, jestli to jako myslí vážně, že ho volá pro nic+ A taky jsem si poměrně jistý, že schválně měníš téma. Zapomnělas, čím se živím? +pozvedne pobaveně obočí+ Chci od tebe slib. +dodá vážněji+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 srp 2013 22:49

+s požitkářsky přivřenýma očima si vychutnává všechny ty úžasný chutě a spokojeně pomrukává+ Hmn... máš pravdu asi by to měli vědět. +pokývá po chvíli přemýšlení hlavou+ Ale chci být u toho až s ní budeš mluvit. Přeci jen je to ohrožení, které sebou nesu já. +koukne na něj naprosto vážně, navíc ho nemůže nechat aby za ní schytal první vlnu Vickyina nadšení+ Dobře, máš pravdu. Ukážu ti ty knihy, třeba ty kletby budou pro vaší magii schůdnější. +rozhodne se a souhlasně pokývá hlavou, i když se poněkud mračí a kdo ví co všechno se jí honí hlavou+ Ah, vážně. +usměje se, i když trošku křečovitě a vyskočí na nohy, když se hřebec objeví mezi stromy+ Vůbec netuším o čem to mluvíš. +usměje se na něj přes rameno, jako že není vůbec možná aby takhle měnila téma, kterým naprosto nevinně pokrčí, když míří ke Gastonovi, aby ho jemně pohladila nad nozdrami a tiše mu konejšivě brouká+ Jaký slib? +zeptá se tiše aniž by se na něj podívala, tuší co po ní chce, ale ona si není jistá jestli by byla schopná takový slib dodržet+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 srp 2013 00:42

+jen tak ze zvědavosti zkouší kombinovat chutě a testuje je na ní, sýr s fíkovou marmeládou, kousek hrušky s roquefortem, kuře namočí v chilli omáčce, a baví se+ Souhlasím, jednak si to asi zaslouží, a druhak jen z čirých bezpečnostních důvodů. +přikývne+ Když chceš. +pokrčí rameny, že to je celkem fuk+ Děkuji. Poradím se o tom s Vics, má na to taky určitý instinktivní nadání, a jak se ukázalo na té akci proti jejímu ex, dovedeme docela dobře kouzlit v tandemu. +pousměje se+ No jistě, ty nic, že? +uculuje se+ Chci, abys mi slíbila, že se nebude bezhlavě vrhat do nebezpečí. že neskočíš za první příležitostí se obětovat, a nebudeš zahazovat svůj život jen tak, abys zachránila ostatní. Že si před každým krokem rozmyslíš, co necháváš za sebou, co opouštíš, a že nerozhoduješ jen sama za sebe. +podívá se na ni vážně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 srp 2013 01:04

+a ona si mu jen hlavou odevzdaně hoví na klíně a otvírá ústa, aby na sobě nechala testovat všechny ty různý kombinace. chvílema se šklebí a pak pro změnu ksichtí, třeba takový kousek kuřete s hruškou jí moc nejede, ale po jahodě s čokoládou by se mohla pro změnu utlouct+ Jo, máš pravdu. +pokývá souhlasně hlavou+ Nechci, aby si tvoje sestra myslela, že od toho utíkám. Neutíkám... jen si nechci připustit, že by se sem mohl dostat. Ale máš pravdu, měla by o tom vědět. +koukne na něj naprosto vážně a tváří se mu opře na chvíli zamyšleně o břicho+ V tandemu? Jako ve spojení? +zajímá se, jestli ten výraz pochopila správně+ Já nikdy nic. +zazubí se na něj vesele, než Gastona jemně poplácá po plecích a vrátí se bosky zpět na deku. mlčí a viditelně přemýšlí. sedne se naproti němu do tureckého sedu, vezme ho za ruku a začne mu kreslit zamyšleně prstem obrazce na dlaň+ Myslím, že to ti můžu slíbit. +dojde nakonec k rozhodnutí+ Nebudu se do ničeho vrhat po hlavě a budu dřív myslet, než jednat. +nakreslí mu na dlaň kolečko a pak čtvereček+ Ale pokud by někdy mělo dojít k tomu, že přímo ohrozí tvůj, Victoriin nebo nedej bože Vanesčin život, nebudu váhat. Pokud nebude jinýho východiska... vystavím nebezpečí raději sebe než vás. +jinak řečeno, kdyby Senders jednoho z nich držel pod krkem a hrozil že mu utrhne hlavu, tak udělá co bude chtít, jen aby jim neublížil. podívá se mu naprosto vážně do oči a doufá, že to pochopí, když se k němu přišoupne, obejme ho kolem pasu a hlavu si mu složí na rameno, nějakej je jí z toho povídání o Sendersovi smutno+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 srp 2013 17:47

Jistěže mám. +uculí se a dostane jednu protekční jahodu v čokoládě+ Moje sestra... má s utíkáním zkušenosti, a nemyslím si, že by tě zrovna za něco takového soudila. +zavrtí hlavou+ No ano, existuje celé odvětví magie založené na tom, že společně propojeně kouzlí dva nebo více kouzelníků. Dokáží tak vytvořit mocnější a komplexnější kouzla, než sami, ale není jednoduché udržet něco tak velkého, a také musí být určitým způsobem magicky kompatibilní. +vykládá zamyšleně+ A ty se divíš, že tě chci přivázat k posteli a nikam tě nepouštět. +povzdychne si+ Asi nemůžu žádat víc, co? +promne si frustrovaně čelo, a taky mu z toho není zrovna lehko, obejme ji kolem pasu a zamyšleně civí na horizont+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 srp 2013 18:03

Jak jinak. +zazubí se na něj vesele a se spokojeným zamručením spořádá jahodu, ale pak zavrtí hlavou, že už má jídla tak akorát pro chvíli dost+ Já vím, že ne... ale... když už jí to máme říct, měla bych to udělat já. +pokrčí výmluvně rameny, jak nenachází slova, aby mu to vysvětlila+ Ale to je naprosto úžasné. Ukážu ti ty knihy co nejdříve, třeba je dokážete se sestrou využít lépe než já s Nef. +pokyvuje nadšeně hlavou, jako by byla naprosto přesvědčená o tom, že oni dva s tím dokážou něco provést+ Ty mě chceš přivázat k posteli a nikam mě nepouštět? +zvedne trošku překvapeně obočí, jako by předtím o ničem nevěděla+ Ne, lásko. Nejsem si jistá, jestli bych něco víc dokázala dodržet. +povzdechne si tiše+ Ale hele... je téměř mizivá šance, že by se tu mohl ukázat a třeba další zpráva od Nef bude ta na kterou čekáme, že ho dostali. +konejší ho a jemně ho hladí dlaní po boku+ Hmn... ulevilo by se ti kdybys věděl když se mnou nejsi, že jsem živá? +zajímá se tiše, když mu strčí nos pod bradu a zavrtá se u něj+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 srp 2013 22:05

+odloží jídlo stranou, že se k němu třeba vrátí později+ Jak chceš. +pokrčí rameny, to mu přijde podružné, a aspoň když jí vyjde vstříc v menších věcech, třeba si to pak bude moct vybrat na těch důležitých :D+ No, ale nic slíbit nemůžu, možná ani nic nenajdeme, a stojí to spoustu tréninku a soustředění. +pousměje se, ale nemůže zastřít, že se mu líbí se sestrou na něčem spolupracovat+ Jednou nebo dvakrát mi to hlavou proletělo. +uculí se+ Jo... jo, tomu věřím. +přikývne, a vážně si to moc přeje+ No jistě. Ale preferoval bych, kdybych si to raději mohl zkontrolovat zrakem... a jinými smysly. +uculuje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 srp 2013 22:12

+no spíš mam dojem, že mu vyjde vstříc taky v těch menších, třeba že se tepleji obleče nebo tak :D + Jistě to chápu, ale třeba se vám opravdu podaří něco najít a pokud ne, tak je to skvělá příležitost jak se k sobě dostat zase o kousek blíž. +mrkne na něj vesele, jak uvažuje trošku stejným směrem, když nad tím víc zauvažuje+ Opravdu? A kdy to bylo? +zajímá se vesele a pak se vesele rozesměje+ Hmn... a jakými smysly máš namysli? +zajímá se, když se mu nosem otře o krk a pak i rty, prsty mu zabloudí pod tričko a jemně ho hladí po boku, když zvedne tvář od jeho krku a usměje se na něj, přičemž její nápad o důkazu jejího života odstrčí na chvíli do pozadí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner