od Jasmine Clarvik » 12 srp 2013 15:55
Ne, není mi to k smíchu, ale kdybych se měla poddat strachu, který vůči němu cítím, tak ráno nevylezu z postele. +povzdechne si a zlehka zavrtí hlavou na znamení, že Senderse bere opravdu vážně, i když to tak povětšinu času nevypadá a pak zkamení v půli pohybu, když na ní Christian tak vyletí. už se dohadovali, ale nikdy na ní ještě takovým způsobem nezvýšil hlas. odtáhne se od něj a jak tak na něj kouká zespodu musí vypadat křehce a zranitelně, když ho pozoruje s očima velkýma jak tenisáky a s nepříjemným svíravým pocitem v hrudníku+ Neuvědomuju? +zamrká a v žilách jí stoupne tlak, který jí vytáhne na nohy+ Neuvědomuju?! Každou noc umírají lidé a další kvůli mě riskují svoje životy... moji přátelé, moje sestra... jenom proto, že jsem ti slíbila, že Senderse nekontaktuju a zůstanu tady, v bezpečí. Nemáš ani tušení o tom, jak tohle vědomí nevinných mrtvých a vinny tíží. Jak těžký je zůstat mimo, abych dodržela slib daný tobě. Tak mi laskavě přestaň dávat přednášky o tom, že na vás neberu žádný ohledy jako by mi bylo naprosto ukradený, co cítíš. +vybuchne jak petarda, krátce a hlasitě, ale pak jí všechna zlost rázem přejde. obejme se pažemi a schoulí do sebe, najednou o dost starší a unavenější+ To, že o tom nemluvím ještě neznamená, že to neberu vážně nebo si nejsem vědoma nebezpečí, které nám jednou může zaklepat na dveře, že z toho nemám strach. Ale nemůžu dělat nic jinýho než sedět na zadku, naučit se s tím žít a nechat to na ostatních, protože to je přesně to co chceš. +rozhodí bezmocně paže, než se zase pevně obejme, aby nebylo na první pohled znát, jak moc se jí chvějí ruce+ Nejsem z porcelánu, Christiane. Nerozsypu se ve chvíli kdy se mě dotkne. +jinak řečeno, se neplánuje nechat zabít+ Ale buďme realisti... pokud se objeví na našem prahu, tak už nebudu dál jen nečinně přihlížet, protože stejně tak jako tobě záleží na tom abych zůstala s Van v bezpečí, tak mě záleží na tom, aby si byl s Van v bezpečí i ty. Nedovolím mu, aby vám jakkoliv ublížil. +myslí tím jak fyzicky tak i psychicky, což by mohlo způsobit její případné zranění. a jen zlehka přešlapuje na místě, jak za ním chce jít a přesto jít odmítá+