Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 srp 2013 23:48

+jen tiše zamručí, když se mluví o možnosti nalezení Senderse, se ji moc dobře vědoma toho, jak těžké ho je najít s ohledem k tomu, že jeden čas schovával i jí+ Nejdu. V žádném případě nejdu, pokud bys šel taky tak už tuple ne. +zavrtí odmítavě hlavou+ Nechci aby ses s ním někdy potkal. Nechci aby ti něco udělal nebo tě jen ohrozil. +sevře mu pevně ruku a z celého toho rozhovoru má hodně smíšené pocity. na jednu stranu je nejšťastnější ženská na světě, na druhou jí začíná naplňovat strach o Christianovo bezpečí+ Ne! To nemůžeš. Nemůžeš ho vzít k nám. Vždyť ho rozcupují na kousky. +stoupne si před Chrise čelem k Nef+ A i kdybyste ho chtěli nalákat sem a bojovat tady, tak bychom stejně museli do našeho světa. +těkne mezi nimi zoufale pohledem, jak nevidí nic jiného než to, že by se mohlo Chrisovi něco stát+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 17 srp 2013 00:16

j+jak tak Nef poslouchá, pomalu se mu zatvrzuje výraz v obličeji, jak mu začíná docházet, že to asi nejspíš jinak než přes volavku nepůjde, a poněkud zoufale sklouzne pohledem k Jasmine+ Rozumím. +přikývne poněkud nalomeně+ Možná... možná je to nejlepší řešení. +povzdychne si+ Připravit setkání, posbírat všechny výhody co máme a vrazit je do jednoho úderu. +poznamená zamyšleně+ Jasmine... možná... není jiná možnost, víš? Chceš žít pořád takhle? Tohle může být nejlepší šance, jakou máme. +svraští obočí, jakože jemu se to taky nelíbí+ No, potom to ale nejsou partnerství, že? +pozvedne obočí, ale trochu se pousměje+ Snažím se určit hranice. +odpoví s mírným úsměvem, a když vidí, že žádný střet nehrozí, zase se posadí+ Nepopírám, že to je trochu sobecký návrh, tady moje magie funguje. +připustí+ Každopádně vy ani vaši... +zadrhne se trochu na tom slově, poněvadž to nepoužívá moc často :D+ válečníci o výhodu nepřijdete, ale on ano. Nezná to tady. Můžeme prozkoumat možnosti místní magie, různé pasti a rituály. +napadne ho, když o tom uvažuje+ To mě těší, že ve mě máš takovou důvěru. +uculí se na Jasminin výbuch+ Já si toho jsem vědom, moc dobře. +přikývne, poněkud pobledlý+ Nic pro mě není důležitější než ty dvě +Vicky si dotčeně odkašle :D+ a udělám naprosto cokoliv, abych je ochránil. Pár lidi na významných místech mi dluží laskavost, myslím že... můžu najít bezpečné místo, kam Van uklidit. +myslí na momentální ředitelku Bradavic, kterou kdysi hájil, protože to je nejbezpečnější místo, jaké dovede vymyslet+ A tebe s Byronem. +otočí se na sestru+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2013 00:22

No jistě. +odfrkne si, když jí brácha navrhne útočiště+ Byron asi půjde na Tvrz. +poškrábe se zamyšleně ve vlasech+ A já... ty jsi šel se mnou, takže já jdu s tebou. +pokrčí rameny, jakože v bitvách se zlovolnými ex si musí vypomoct :D+ Kreju ti záda, vždyť to víš. +poplácá ho po rameni+ Já jsem jediná, kdo ti na ně smí lepit sprostý cedulky. +zazubí se, a poslouchá, a sbírá si střípky informací+ Jak moc odlišnej je od našich upírů? +zeptá se jen tak mimochodem+ Jestli se teda můžu zeptat. +zvedne obranně ruce, když na ni všichni tři kouknou+ Setkala ses někdy s místním upírem? +zeptá se přímo Nef, chudinka netušíc :D+ Protože jestli je podobnej, tak bych věděla-
Ne. +přeruší ji okamžitě Chris+ To nepadá v úvahu. +zavrtí rezolutně hlavou+
On si to nepamatuje, Chrisi. +namítne Vicky+ Bylo by to jako normální obchod. Já v Benátkách byla, Jade... se s upírama fakt umí vypořádat. +oklepe se maličko při vzpomínce+ Můj ex, dlouhej příběh, moc veselej. +zazubí se na Nef+ Mohla bych požádat... o knihy, o informace, o kouzlo... za příplatek možná i o lidi k boji. +pokrčí rameny+
Jo, a jak vyřešíš platbu, hm? +pozvedne s úšklebkem obočí Chris+
No, to už je moje starost, že jo? +usměje se křivě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 srp 2013 00:45

Jiná možnost? Musí být jiná možnost. +upírá na něj zoufale pohled oči velký jak tenisáky+ Nevím co bych dělala... kdyby ti ublížil... nemůžu o tebe přijít. +obejme ho prudce kolem pasu a zavrtá si mu hlavu do krku+ Nechci takhle pořád žít. +připustí tiše+ Ale slib mi... slib mi že se ti nic nestane. +zvedne k němu svůj usoužený pohled+ Ale o to vůbec nejde. Samozřejmě, že mám důvěru v tvoje schopnosti, ale nikdy si se s ostatními nepotkal a oni nebudou chtít trpět na svém území Cizince. +vrtí smutně hlavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 17 srp 2013 00:46

+nakloní hlavu mírně na stranu, když prohlásí že rozumí a ustoupí, což svým způsobem umí ocenit+ Ano, myslím, že to by bylo nejlepší řešení. +přikývne naprosto vážně a usadí se zpět na křeslo a zamračeně sleduje jak Jasmine objímá toho cizího muže a v tu chvíli jasně vidí jak moc ho má ráda+ O to nejde. +odmávne jeho poznámku o sobeckém návrhu+ Nemůžu sem ale přivést tolik válečníků. Spousta z nich nebude chtít překročit hranice a nemůže je nutit projít portálem. +zavrtí zamračeně hlavou+ Určitě by se přidal Marius a pár dalších, ale nebyla by to tak početná skupina. +pokrčí zlehka výmluvně rameny+ Ale ano, pro zatím bychom mohli začít s teoretickou knižní přípravou, než bychom se přesunuli ke konfrontaci. +pokývá souhlasně hlavou+ Dobře. Jsem si jistá, že jediné čeho se Senders nikdy nedopustí je to, že by ublížil dítěti. Což mu ale nebrání, aby vaší dceru použil proti nám. +přehodí si nenuceně nohu přes nohu a přemýšlí, než jí Vicky osloví přímo+ Hodně. +koutky úst jí cuknou v úsměvu+ Jestli jsem se s nimi setkala? Jsem pravidelnou návštěvnicí Slastí. +zazubí se vesele+ Ale v podstatě jsou si hodně podobní. +připustí nakonec+ Kdo je Jade? +zajímá se zaujatá jejich rozhovorem+ Takže myslíte, že by nám mohl pomoci? +těkne mezi nimi pohledem+ Pokud ano, tak dobrá. Informací není nikdy dost, ale pouze v případě, že půjdu s vámi a platbu necháte na mne. +je trošku zvláštní jak rychle vklouzla do plánovacího modu akce, je to lepší než se trápit tím, co její sestra provádí+

(Neferet)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 17 srp 2013 11:22

Nepřijdeš. +zavrtí hlavou s mnohem větší jistotou, než doopravdy cítí, a vtiskne jí pusu do vlasů+ Slibuju. +pohladí ji s úsměvem, ale pusu jí před Nef radši nedává, má svůj penis celkem rád :D+ To mi přijde nejlepší, nejdřív se připravit teoreticky, a pak tomu přizpůsobit konkrétní akci. +přikývne, tak nějak se rychle adaptoval na skutečnost, že vztahové debaty jsou odloženy po zničení upíra+ No, nehodlám to ani riskovat. +pousměje se+ Jen tak pro úplnost... +poznamená mírně sarkasticky+ s tímhle absolutně nesouhlasím. absolutně. Teď ses dostala ven, vážně do toho chceš spadnout znova? +zvedne obočí na sestru+ Co ti na to asi řekne Byron? +poznamená+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2013 11:25

S ním je to... náročný. +pousměje se trochu hořce na Neferetin dotaz, jestli by jim pomohl+ Byronovi se to líbit nebude. +připustí+ Ale dovede pochopit, když je něco důležitý. Tentokrát to bude jiný, Chrisi, Touha... Touha ho změnila. Určitě. +povzdychne si+ No, to si radši rozmysli. Není to týpek, kterýho bys chtěla znát. +varuje Nef pobaveně+ A platba pro něj... nejsou peníze, tedy většinou ne, ne když získá pocit, že by od tebe mohl získat něco prospěšnějšího. +zavrtí hlavou+ Nemůžu ti zaručit, co to bude, ani že to budeš ochotná zaplatit. +podívá s ena ni+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 17 srp 2013 22:05

+rozvážně a zamyšleně přikývne+ Také myslím. Ale obávám se, že se nevyhneme tomu začít u nás. +koukne na Jasmine a v obličeji jí zaškube sval, když jí sleduje jak Chrise objímá, ale odmítne se tím prozatím zaobírat, jinak by opět začala přemýšlet nad využitím svých dýk :D + Jasmine se mu bude muset ukázat. Přemýšlela jsem nad tím, že bychom podstrčili někoho jiného, ale neznám žádné kouzlo, které by mohlo pomoci. Navíc si myslím, že bude počítač s návnadou a bude se chtít ptát na věci, které ví jenom Jasmine. +promne si zamyšleně bradu a opře se trochu pohodlněji+ Náročný? Je to nájemný vrah, mafián nebo někdo podobný? +zvedne zvědavě obočí, protože jí nenapadá žádný jiný typ muže, se kterým by mohli mít tolik problémů jak to zní, když o tom mluví+ O jednoho víc nebo míň. +pokrčí zlehka rameny+ Prospěšnějšího? Sex nebo protislužba ve formě zabíjení? +zajímá se, co tím má přesně namysli, když ne peníze+ Jo, no to je riziko povolání. +zazubí se vesele+ Pokud by byl schopný nám skutečně pomoci, tak nebudu váhat. +ujistí ji naprosto vážně+

(Neferet)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 17 srp 2013 22:05

+kouká na něj způsobem, který prozrazuje, jak moc jí záleží na tom, aby byl v pořádku a jak moc ho miluje+ Dobře, věřím ti. +pokývá vážně hlavou a stulí se mu u boku sestra nesestra, obejme ho kolem pasu a stočí pohled k sestře zkoumajíc její reakci, ale když se nezdá, že se chystá vstát a odtrhnout je od sebe, tak se uklidní a pousměje se na ní+ Já souhlasím. Nemyslím si, že je dobrý nápad se s ním zase zaplést, když ste se ho sotva zbavili. +zavrtí hlavou plně na Christianově straně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 18 srp 2013 17:47

Mnoholičný lektvar by nešel? +navrhuje hned první, co ho napadne+ Mohli bychom se připravit, Jasmine by napsala podrobný seznam věcí, na které by se mohl zeptat. +snaží se tu myšlenku co nejlíp obhájit, aby tam nemusela vážně jít ona+ Co po tobě ten hajzl vlastně chce? Žít s tebou? Vypít tě? Obětovat tě v nějakým střeleným rituálu? +podívá se tázavě na Jasmine, a vděčně se na ni usměje, že s ním souhlasí, aspoň je to dva dva v případným hlasování :D+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house