Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2013 17:52

Mnoholičňák ne,oni... poznají tě po vůni. +zbledne trošku+ Tak trochu od obojího. +uculí se poněkud hořce na Neferetin dotaz+ A taky důvod, proč jsi hned na začátku schytala hůlku na krkavici. +zazubí se+ Já to fakt nedokážu říct. +pokrčí rameny+ Může to být vražda, mučení, sex, všechno, nebo taky něco úplně jinýho, co se mu bude zrovna hodit, nebo co odhalí jako to, co bys v žádném případě dělat nechtěla. Je to poměrně nebezpečnej podnik, a může tě to za čas kousnout do zadku. +upozorní ji+ Vážně bych to radši vzala na sebe. +poškrábe se ve vlasech nervózně+ Jestli se pro to rozhodnem, měli bychom to udělat brzo. Musím zjistit, kde teď je, a tak.
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 srp 2013 18:15

Žádný lektvar, který by někoho proměnil v mě, nepomůže. +souhlasí s Vicky pokýváním hlavy+ Nebude mít mojí vůni a Neferet má pravdu. Seznam můžu napsat, ale pořád je spousta věcí, na který si nemusím vzpomenout a on by mohl. +povzdechne si tiše+ Půjdu, ale pouze v případě, že kolem sebe budeš mít mé přátele a ani se od nich nehneš. +zamračí se+ No... on... chce se mnou žít. +odkývá mu jeden z nápadů+ Ale jako žít.. nežít. Proměnit mě, abychom spolu mohli strávit věčnost. +pokrčí smutně rameny+ Nemám nic proti upírům, ale jedním z nich skutečně být nechci. Navíc ten vztah co mají spolu stvořitel a potomek. +zavrtí hlavou, že něco takového sdílet s někým jako je Senders nechce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 18 srp 2013 18:16

+souhlasně pokývá hlavou a trošku se diví, že mají takové povědomí, ale nechá je aby to Jasmine Chrisovi vysvětlila sama+ To je pěkná kombinace tedy. +ušklíbne se a zavrtí nad tím hlavou+ Musím ale uznat, že máš dobré reflexi. Pokud půjdeš s námi budeš nebude to s tebou těžký. +pousměje se a myslí to tak, že nebude těžký jí ochránit, mohla by to z části zvládnout sama. nakloní hlavu na stranu a přemýšlí nad tím, co jí o něm řekla a platbě za jeho služby+ Zjisti to. +rozhodne se na konec po dlouhým mlčení+ Ale platím já. +myslí samozřejmě tu protislužbičku či co by za svojí pomoc mohl chtít+
J: Nemusíš to dělat. Třeba ho vůbec nepotřebujem. +mračí se na ní nesouhlasně+
N: Nemusím, ale chci. Pokud nám skutečně dokáže pomoci. +pokrčí zlehka rameny+ Potřebujem všechny informace, které můžeme sehnat. James je živej příliš dlouho.
J: Víš, že je ještě jeden způsob... +nadhodí zkusmo a tiše+
N: Na to ani nemysli. Nechci abys v sobě tuhle část, pokud jí máš, vůbec někdy probouzela. Markus byl skvělý otec, ale svoje geny si mohl nechat. +ušklíbne se trošku hořce a nejspíš předpokládá, že ti dva věcí o Jasmine všechno, tedy i to kdo byl jejím otcem+

(Neferet)
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 18 srp 2013 19:08

Stejně se mi to nelíbí. +namítne+ Chci tam jít s tebou. +koukne na sestru rozhodně+ Dobře. +přikývne na Jasmininu odpověď, i když to se mu teda nelíbí ještě víc+ Aspoň to znamená, že tě neodpraví hned jak tě uvidí. +oddychne si trochu+ Jistěže se bud držet s ostatními, nejsem Zorro mstitel,abych se pokoušel o pitomosti na vlastní pěst a akorát to komplikoval. +přikývne a musí se pousmát nad její starostí+ Jaký způsob? +chytne se toho hned+ Jaké geny? +očividně by bral v podstatě cokoliv+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2013 19:14

Prosím tě ty nikam nechoď. +zavrtí unaveně hlavou, když se hned Chris hrne za Jadem+ Nemůže nás tam přijít procesí, krom toho kdoví kolik si pamatuje od posledně. Protože jestli něco jo, zrovna na tebe asi nejlepší vzpomínky nemá. +ušklíbne se+ Já vím, tobě se nelíbí spousta věcí. Mně ostatně taky. +pozvedne významně obočí, jako že před nima ho podrží, ale budou si spolu muset vážně pohovořit o tom, jaktože doteď nevěděla, kdo to Sanders je :D+ Dobře. +přikývne na Neferetinu žádost, a už to nekomentuje, vezme si telefon a poodejde do haly vytelefonovat to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 srp 2013 19:38

Dobře, to je dobře. +pokývá hlavou, když slíbí že se bude držet s ostatními, ale stejně dá někomu za úkol držet se Chrise, jen tak pro jistotu+ Jo odpravení asi jen tak nehrozí, pokud nezměnil plán. +zamračí se nad tím+ No geny. +ošije se+ Víš jak jsme mluvili o mojí rodině? O mámě? O tátovi? +vlastně ani moc nemluvili, jen tak trošku+ Tak můj táta byl... no byl... upír. +špitne tiše a sklopí provinile oči, když stáhne ruce aby ho nebojímala a více se napřímí, jako by čekala, že se jí teď už nebude chtít dotknout+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 18 srp 2013 19:39

+sleduje Vicky jak odchází do haly a pak podmračeně stočí pohled na ty dva+ Tys mu to ještě neřekla? +zamračí se ještě víc a trošku překvapeně+ Dřív než začneš namítat, že to není možné, tak to možné je. +nakloní se k němu dopředu a oči zorničky jí zrudnou+ Pokud vím, tak u nás jsme jediný případ. Takže to vypadá, že za to může naše magie. +pokrčí zlehka rameny a pohodlně se opět opře a oči jí nabudou opět hnědé barvy+ A ten způsob... +založí si ruce na hrudi+ Jasmine si myslí, že by v sobě mohla zkusit najít část otcových genů. Pokud vím, prozatím se u ní neobjevilo nic, co by naznačovalo, že po něm zdědila něco jiného než barvu očí. +nakloní hlavu mírně na stranu+ Myslí si, že by pak od ní Senders ztratil zájem. Ale osobně mám ten dojem, že toho nenechá. Zejména, když je tu možnost, že by mohl mít potomky z vlastní krve a tím nemyslím, proměněné. Tím myslím skutečné dítě... žijící, dýchající... +zavrtí smutně hlavou+
J: +prudce zvedne hlavu a vytřeští na ní oči+ Myslíš, že by chtěl...?
N: Jsem si tím poměrně jistá. +pokrčí zlehka rameny+ Změnil plán, Jasmine. Když jsme ho naposledy viděla, byl tou představou naprosto posedlý. Pořád mlel o tom, že z něj bude skvělý otec. +semkne nesouhlasně rty do tenké linky+

(Neferet)
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Christian » 18 srp 2013 20:15

Oh. +vypadne z něj nejdřív ze všeho, a trochu se zamračí, jak mu to šrotuje+ Upíři můžou mít děti? +podiví se poněkud spontánně+ Chci říct, vždyť jsou mrtví ne? Nebije jim srdce, takže nemají krevní oběh, a tím pádem ani sperma, ne? +zaujme ho nejdřív ze všeho technická stránka věci :D, a nějak ho ani nenapadne na ni hledět jinak+ No dobře, dobře. +poodstoupí instinktivně, když na něj Nef problikne očima, ale je z toho smutnej, že to nemůže prozkoumat :D+ No, tak to jedině přes moji mrtvolu. +procedí srkrz zuby na ty poloupíří děti+ Ať si najde jiný inkubátor. +zavrtí hlavou rázně a pevně ji chytne za ruku, jako by to snad mohlo zabránit komukoliv aby si ji odvedl+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2013 20:20

+provede pár telefonátů a pak se vrátí, tváří se poněkud ustaraně, ale usměje se na ně+ Je tady, teda v Irsku. +oznámí jim poněkud otřesená, že byl tak blízko a ona to ani nevěděla+ V Hotelu. +poznamení ke Chrisovi+ Teď tam prý není, ale do hodiny bude zpátky, a pak můžeme na audienci, +protáhne ironicky+ Takže když dovolíte, já si to jdu vyžrat nahoru, a sdělit mojemu mužovi, jaký extempore zas budu vyvádět. +povzdychne si+ Vy se zatím domluvte, kdo se mnou půjde. Nechci víc než jednoho. +kývne na ně a zmizí nahoře+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Neferet » 18 srp 2013 20:33

Kdyby jim nefungoval nějakým způsobem krevní oběh nemohli by provozovat sex. +zašklebí se trošku+ Ale jinak máte pravdu, ovšem v tomhle případě hraje velkou roli magie. Nikdo pořádně nezná naší podstatu. Magie v naše světe je vzácná, ale existuje. Četla jsem spoustu knih, ale žádná nedala odpovědi na všechny otázky. +pokrčí zlehka rameny a rty jí cuknou v úsměvu, když to vypadá že jeho překvapila, když na něj blikla červeně+ Jaký typ žen má rád? +koukne na Vicky zkoumavě, jestli se jim tam složí nebo jestli všechna ta zjištění zpracuje a vstřebá+ Není co domlouvat. Půjdu já. +rozhodne naprosto autoritativně+ Nechci aby ses s takovými lidmi musela setkávat, stačí ti přátelé, které už máš. +koukne na Jasmine a trošku jí cuknou koutky úst v úsměvu+ A vy se nemusíte bát. Dám na vaší sestru pozor a všechny "platby" vezmu na sebe. Neměli byste se s ním zaplétat, když jste se ho nedávno zřejmě zbavili. +podívá se na Christiana naprosto vážně+

(Neferet)
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house