Obývací pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 srp 2013 00:58

Jo, o tom ani nepochybuj. Viděla jsem jí to na očích, jednu chvíli o tom dost vážně uvažovala. +ujistí ho naprosto vážně a pak jí cuknou rty v úsměvu+ Asi jo, ale i tak. Doufám, že jí to přejde co nejdříve. +povzdechne si tiše a vydrápe se mu na klín, kde se pohodlně a v klidu usadí+ Jo, bohužel. +povzdechne si dramaticky, jako by litovala toho že jim někdy nemůže něco nařídit, tak aby jí poslechli+ Fajn. +zasměje se tiše při představě jak zakopává o vlastní meč+ Připomeň mi, že tě mám od mečů držet dál. +zazubí se na něj vesele+ Ale seženeme ti kuši a pořádný dýky. +rozhodne se nakonec+ Myslím, že s námi určitě půjde někdo ze smečky, takže chci, pokud s námi půjdeš do našeho světa, aby ses jich držel. Ostatním se nebude líbit, že jsme přivedli někoho z jiného světa a nechci jim dát šanci si tě vyzkoušet. +vrtí zatvrzele hlavou, že se něco takového nesmí stát a zároveň uvažuje nad tím, jak ho přesvědčit aby zůstal tady+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 srp 2013 02:02

Mně to taky přišla poměrně reální hrozba. +zasměje se, i když předtím mu tak do smíchu nebylo+ Dej jí čas. Musí se srovnat s tou myšlenkou. +doporučí ze zkušenosti+ Neboj se, od takových věcí se držím dál sám. Mám poměrně silný pud sebezáchovy. +zazubí se+ Já mám kuši, loveckou. +namítne chabě+ Ze smečky? To jsi taky napůl vlkodlak? +uculuje se+ Proč by mne nemohli vyzkoušet? +koukne na ni zkroušeně, že mu jako nevěří+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 srp 2013 02:38

Buďme šťastní za to, že si to nakonec rozmyslela. +zazubí se na něj vesel+ Možná bys jí za to mohl poslat květiny. +zasměje se rozverně+ To je moc dobře. Nerada bych aby sis omylem něco amputoval. +uculí se+ Vážně? +nakloní hlavu na stranu+ A šípy se stříbrnou špičkou máš? +zajímá se zvědavě+ Protože... +pohladí ho po vlasech jako by mu opakovaně chtěla dát pramen za ucho+ Ne to nejsem. +zasměje se+ Ale mám mezi nimi své přátele. Hodně dobré přátele. +vysvětlí s lehkým úsměvem, jak na ně vzpomíná+ Nejde o to, že bych ti nevěřila. Jsi v boji určitě skvělý a nepřekonatelný. +nezapomene ho vychválit :D + Ale půjdou ti po krku, doslova a pravděpodobně nepůjde jen o jednoho. Sestra je dobrá v tom co dělá, ale jsou věci, který je natolik vytočí, že neuposlechnou rozkaz. Navíc poznají, že sme my dva spolu a představa, že jsem se dala dohromady s cizincem se jim nebude zamlouvat. Bývají hodně majetničtí v tomhle směru. Navíc někteří z nich nesouhlasili s tím, abychom cestovali mezi světy. +povzdechne si+ Je to složitý. Pochopíš až je uvidíš. +pohladí ho jemně po tváři+

(a já pro dnešek idu :D ráno vstávam v sedm :D ale pokud ještě odpovíš tak bych měla mít čas maximálně během oběda odpovědět :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 srp 2013 17:42

Třeba kus lýtka, že. +zazubí se+ To nemám. +připustí+ Ale to se zařídí. +pokrčí rameny, nejspíš zaúkoluje sekretářku, ta se bude divit (nebo by mohli jít do guns mě napadlo, rozhýbat trochu vody LoSu :D) + To se mi ulevilo. +zasměje se+ Člověk nikdy neví, co se ještě dozví. +poznamená jako lehkou narážku na to, že mu to neřekla dřív+ S tím se nějak vypořádám. +usměje se, a v podstatě je rád, že s ním půjde sestra :D+ To mají smůlu. Já jsem taky hodně majetnický. +uculí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 srp 2013 18:16

Jo třeba. +zasměje se vesele+ Nějaké ti seženeme. +ujistí ho, že není problém něco takového sehnat. (jo to by mohli :D z nás tam budou mít radost, zase tak moc velký odborník není jak se tváří :D )+ Jo já vím. +špitne a provinile sklopí oči a vypadá tak nějak opět zkroušeně z toho co se stalo a že mu všechno neřekla dřív a soustředěně si tahá za spodek trička a kroutí ho mezi prsty, jako by to byla ta nejzajímavější věc, než se mu podívat do očí+ Udělám vše proto, aby ti dali pokoj. +ujistí ho měkce, že nedovolí aby mu ublížili+ Jo všimla jsem si. +rty jí cuknou v úsměvu a pak koukne na hodinky a zamračí se+ Nejsou tam nějak moc dlouho? +strachuje se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 srp 2013 18:50

(on je taky úplně mimo, tak by to mohla bejt zajímavá návštěva :D)
Nechám se vyzbrojit. +zazubí se, a vůbec se tváří mnohem odvážnějc a lehkovážnějc, než jak se vážně cítí+ Já ti to nevyčítám. +poznamená po chvilce+ Jen jsem trochu... zaskočený? Překvapený. Maličko ublížený. +uculí se+ Jen se neboj, já si dovedu udržet od těla pár chlupáčů. +zasměje se+ Já nevím, možná musely čekat. +povzdychne si+ Určitě budou brzo zpátky. +usměje se konejšivě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 srp 2013 19:06

(jo tak to by byla :D )

Dobře, ale chci být u toho ano? +ujišťuje se, že jí vezme na to zbrojení sebou, aby mu pomohla vybrat, co je třeba+ Já vím, že jsem ti o tom všem měla říct mnohem dřív a chtěla jsem. Jen... +zvedne k němu pohled+ ...něco takovýho se neříká snadno. Přeci jen začít "Ahoj, jsem Jasmine. Miluju tanec a dobrý jídlo. Jo a můj otec byl upír." +zapitvoří se trošku, ale ne že by si z toho chtěla srandu, spíš jako názornou ukázku, že takový seznamování není dobrý nápad+ A pak jsme se k tomu nějak nedostali. +zatváří se naprosto zkroušeně až by jí jeden dal lízátko, aby se usmála+ Doufám. Nelíbí se mi, že tam šli. +zamračí se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 srp 2013 19:59

Ale ty určitě zničíš moji mužnou autoritu, přece nemůžu dovolit, aby mi o zbraních radila holka. +uculuje se, ale dělá si legraci+ Já vím, s některými tajemstvími je to těžký. +přikývne, a vůbec se ohledně toho chová pozoruhodně příkladně, asiže taky nemá čistý svědomí, například až zjistí, jak se vlastně jmenuje :D+ Když to vezmeš kolem a kolem, důležité je vlastně jenom jestli byl dobrý otec. +pokrčí rameny+ Ten můj ani nemusel být upír, aby to byl kretén. +poznamená s úšklebkem, když akorát uslyší z haly zvuky přemístění+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 srp 2013 20:13

Neboj, já budu radit potichu. +zazubí se na něj vesele+ Jo to je. +pokývá souhlasně hlavou, než se mu vrhne kolem krku+ Víš, že jsi naprosto úžasný? +usměje se na něj jak sluníčko, když si uvědomí, že k tomu všemu přistupuje mnohem lépe, než by očekávala+ Jo, když byl s náma, tak byl naprosto úžasný. +pokývá s úsměvem hlavou a trhne sebou, když se ozve šramot z haly+ Už jsou tady! +upozorní ho jako by si toho nemohl všimnout a jak mu sedí na klíně a drží se ho kolem krku natahuje se to výšky a netrpělivě čeká až ty dvě přijdou+ Kde jste tak dlouho?! +zavolá na něj netrpělivě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 19 srp 2013 20:40

+přemístí je obě doprostřed haly a dokud na to myslí,zahrne Neferet do ochranných kouzel kolem domu, aby se taky mohla přemisťovat rovnou+ No. +poznamená, svlíkne si bundu a napochoduje do obýváku+ To šlo nečekaně dobře. +povytáhne překvapeně obočí a uculí se+ Ale panáka si dám. +připustí nakonec, Jeefes vyskočí z tmavýho koutu a hned jí ho připraví+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house