Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s kuchyňským koutem

Příspěvekod Christian » 25 srp 2013 02:18

Princezno... +začne pomalu, ale nechce se mu do rozhovoru o hodnotě peněz a lidské práce, tak to nechá na jindy :D+ Chceš ještě kakao? +zeptá se místo toho a usměje se na ni, ale to už Van vykřikuje, že chce rozhodně moze, protože dostala nový plavky od mamky, a taky chce postavit hrad, a vůbec se jí ta myšlenka zamlouvá+ Však jsme pořádný kuchaři, co? +zazubí se na Van, a taky si nandá ještě, a pomalu to v nich mizí jak němci v tanku+ No teda, to si budu muset taky najít nějaký pěkný plavky, abych tam nebyl za hastroše. +pokývne vážně+ Vicky má myslím v garáži nějaký lehátka a slunečník, a pláž je hned pod lesem.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 srp 2013 02:39

+těkne pohledem z Van na Chrise a zpět, jak čeká co se bude dít, když jí ta vážně oslovil, ale když se zeptá jen jestli si dá kakao rty jí zacukají v úsměvu, jak vidí že je dneska nějaký naměkko :D + Tak dobře, tak já jsem taky pro moře. +zasměje se vesele+ To tedy... zajímalo by mě, kde jste se to naučili. +zazubí se vesele a za chvíli už v ní je i druhá palačinka a třetí si maže marmeládou+ To tedy, abys nám nedělal ostudu. +uculí se vesele+ Tak to tedy ne. +zasměje se+ Van nedej nás. My chceme snídani do postele, luxusní apartmán a číšníky na pláži. Ne, že nás vezme s polorozpadlýma lehátkama za barák. +protestuje vesele a je naprosto jasné, že si jen dělá srandu+ Ale! +zvedne důležitě prst+ Jakožto zkouška dovolený by to prozatím mohlo stačit. +odkývá vážně, že na pláž klidně můžou jít+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 srp 2013 13:20

Taky můžete ležet na osušce v písku. +vyplázne na ně jazyk+ A žádný číšníci, okukovat smíte jenom mě. +zazubí se, a když dojedí, sklidí nádobí do dřezu+ Tak šup a připravit! +mrkne na ně a vyšle Van umejt se a zatím jí a sobě najde plavky, Vanesska má úplně nový, dvoudílný a s kreslenýma mořskýma hvězdicema, Chris má obyčejný tmavý bermudy, začne jim balit tašku s osuškama, pitím, sluneční brýle a všechno možný, Van pečlivě namaže opalovákem a přichystá jí letní šatky a klobouček, ovšem trochu se u toho zdrží, protože ji to mazání děsně lechtá, takže se mu furt snaží utýct, a oba jsou celý od nerozmazanýho krému+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 srp 2013 13:46

+vesele se rozesměje a rychle dojí poslední palačinku+ O těch číšnících si ještě promluvíme, drahý. +zazubí se na něj vesele jako by uvažovala nad tím, že by si číšníka mohli udělat z něj, když můžou okukovat jen jeho :D + Tak jdem princezno ať táta moc dlouho nečeká. +zazubí se na ní a vstane. odnese do dřezu hrneček a po cestě ho líbne na tvář, než se odebere do šatny najít si plavky. vybere dvoudílné zelené, které si hned obleče a vytáhne i letní šaty na cestu se slamákem a pak pobíhá po bytu, jak mu pomáhá zabalit tašku, aby na něco nezapomněli, než se vrátí do koupelny, aby se namazala opalovacím krémem alespoň místa kam si dosáhne+ Zlata moje, nenamaže mi někdo z vás záda? +zazubí se na ně vesele, když je objeví jak se div nehodí po pokojíčku a oba jsou opatlaní krémem až za ušima+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 26 srp 2013 00:50

+jenom pobaveně zavrtí hlavou, jakože rozhodně ne před Van, a pokouší se ji nějak zkrotit, ovšem to jen do doby, než je vyzve k namazání zad, to se oba dva předbíhají, kdo tam bude první, a za chvilku jí záda opatlávají čtyři tlapky, a podle toho jak jim to klouže, rozhodně použili větší než doporučené množství opalováku. když se Chrisovi povede zbavit je nejviditelnějších bílých ploch, nasadí si černé brýle, nazuje Van malé žabky a všichni vyrazí z domu, cestou vyzvednou lehátka a slunečník, které zmenší do kabely, aby je mohli pohodlně odnést+
Christian
Mág

Příspěvekod Victoria » 29 srp 2013 17:42

+vdupe tam jak Bůh pomsty, div neprská síru+ Ty. +píchne Chrise obviňujícně do hrudi+ Zbláznil ses nebo co? Proč kurvafix zveš tu krávu do mýho, upozorňuju tě MÝHO domu? +prskne po něm+ Co přijde příště, nedělní oběd s otcem?+zašklebí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Christian » 29 srp 2013 17:44

+vyletí z křesla, jak se lekne, a v první chvíli netuší, o co jde, první, co ho napadne, je že přijela Tiffany+ Co? +vypadne z něj akorát, ale pak mu to dojde+ Cože? Alex už je tady? +podiví se a kryje se před šťouchnutím mezi žebra+ Ale ta měla přijet až v pondělí! Chtěl jsem ti to říct včas, nevím proč je tady dřív. +brání se poněkud chabě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 srp 2013 21:15

+zrovna něco kuchtí na plotně, pravděpodobně pudink nebo něco podobného ke svačině na chuť, když zaslechne prásknutí dveří a pak rozzuřený hlas Vicky, tak stáhne plotýnku a vystrčí hlavu ze dveří+ Ahoj Vicky. +usměje se na ní+ Dáš si s námi pudink? Bude vanilkovej. +nabízí přátelsky, jako by jí chtěla nabídnout a přesvědčit jí aby si v klidu sedli a nekřičeli na celej barák+ Co se stalo? +nedá jí to nakonec aby se nezeptala+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 29 srp 2013 21:39

No já nevím, proč tady vůbec je. Nemáš právo ji sem vůbec zvát. +zamračí se na něj, ruce hezky založený na prsou+
Chtěl jsem vyřídit ty formality ohledně tvýho manželství. +odsekne trucovitě Chris+ Musí se změnit závěť a všechno, a u toho má Alex stejný právo bejt jako ty. Nehledě na to, že se mi musí podepsat. +pokrčí rameny+
Fakticky? +vyměkne rychle Vicky, a vypadá z toho poněkud naměkko+ No...to je... stejně jsi mi to měl říct, než jsi ji pozval. Je tady pět minut a už mi dělá do manžela. +zamračí se zas+ Do zítra ať je pryč, a starej se o ni sám. +dodá nafouknutě+ A děkuji. +zakončí to nabroušenějc, než měla v úmyslu+ Puding si nedám, budeme mát těstoviny. +zavrtí hlavou, když akorát dovnitř Jeefes uvede Alex, Vicky jí nevěnuje ani pohled a odbouří z místnosti+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Alexandra » 29 srp 2013 21:46

+vnese se za Jeefesem do místnosti, prohlídne si interiér a obočí se jí zavlní ve výrazu "bože proč", a se sladkým úsměvem se úplně samozřejmě usadí na gauč, hezky nožku přes nožku, ne že by mohla sedět jinak, vzhledem k tomu jak kratičkou má sukni+ Nazdar bráško. +osloví ho+ Koukám, že máš průšvih. +uculí se pobaveně, vytáhne z kabelky pouzdro na cigarety a jednu si vloží mezi pečlivě nartěnkovaný rty, přesně v tom odstínu na hranici mezi vyzývavostí a vulgaritou+ Oheň. +řekne si jen a zvedne k němu oči, Chris vyloví zapalovač a přípálí jí+
Máš dodržovat domluvené termíny. +odpoví jí na to Chris vyčítavě+ Alex Jasmine, Jasmine Alex. +představí je rychle+ Moje mladší sestřička. +dodá jen s náznakem hořkosti, a vezme Jasmine kolem pasu+
+Alex k ní zvedne oči a přejede ji jediný důkladným pohledem, ale to je tak všechno, a vrátí se očima ke Chrisovi+ Mně je jedno, koho pícháš, Christiane. +zavrtí hlavou blahosklonně, jako by jí to nestálo za slovo+ Dám si suché martini a tři olivy. +poručí si potom+
Alexandra
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro