od Styx Lupin » 27 srp 2013 23:07
Jemu je jedno, jestli se prozradí nebo ne, protože si je moc dobře vědom, že my s tím nic nemůžeme udělat +pokrčí rameny a nechá ho vymluvit se z podoby:) a tiše poslouchá, nepřerušuje ho+ To je pravda... nevíme, kde je, co dělá, co chystá, jak jí je +mimoděk si přejde dlaní po předloktí, uvědomujíc si, že už delší dobu dalo pokoj. Už dřív pochopila, že nesnesitelná bolest, která jí pulzovala v jinak zdravé ruce, má původ úplně jinde než v ní, došlo jí, že je se svým dvojčetem zvláštním způsobem propojená. Bude muset říct o svém poznatku Remusovi, ale až později, teď není na to čas+ Musíme ji zastavit ještě před úplňkem, s tím s tebou souhlasím. Je obratná a silná, to je pravda, ale to my taky. Nemyslím, že bychom ji nezvládli chytit, dokud bude v lidské podobě +zamyšleně poslouchá jeho argumenty ohledně Beccy a chvílí si to všelijak urovnává v hlavě, než mu na to odpoví+ Pravdou je, že nevíme, co to s Vanessou udělá, to přivolání. Může ji to rozzuřit, může být nebezpečná, ale taky může být krotká jako beránek. Možná bychom se měli JC zeptat, jestli s tím má nějaké zkušenosti +přemýšlí nad možnostmi+ Myslím si to, protože všechno dělala sama. Chodila za mnou jen ona, nikoho jiného jsem tam neviděla. Můj únos taky provedla úplně sama a vím, že i po LoSu se pohybovala bez doprovodu. Měli bychom si s ní tím pádem bez větších problémů poradit +poznamená+ Pokud přibereme do naší akce Beccu, chci mít záruku, že Vanessu nezabije. Becca je zvyklá nezanechávat za sebou žádné živé oběti:D a já potřebuji Vanessu živou. Mám na ni totiž spoustu otázek +podmíní si to+ Zálohu? +vyslechne si, jak to myslí a pak nad tím uvažuje+ Nikdo se nesmí ale dozvědět, že Vanessa patří k asasínům a že jde po mně. Chytřejší by se mohli dovtípit... Mohli bychom to svést na to, že ji potřebujeme kvůli tomu, abys zjistil, jak moc jste spolu propojeni a že ji chceš mít pod zámkem, abys nebyl zodpovědný za její činy. Ostatně, je to částečně i pravda +cítí se trochu provinile, že musí lhát těm, co ji chtějí pomoct+ Dobře tedy. Zapojíme Beccu (když jí to tak sáhodlouze odůvodnil:)). Ale už opravdu nikdo jiný, nechci z toho udělat hromadnou akci. Jen jsme ještě nedomysleli, co jim o Vanesse řekneme, když všichni uvidí, že vypadá jako já. To nikdo z nich netuší, ani to, že je to moje sestra +pak svěsí ramena a skloní rezignovaně hlavu+ Obávala jsem se, že půjdeš do toho +hlas se jí nepatrně zachvěje, ale nepřesvědčuje ho, své důvody proti mu už řekla a jeho rozhodnuti respektuje+ Tady nejde jenom o toho holobrádka. Nepochybuji, že by sis s ním určitě poradil, kdyby si na tebe moc vyskakoval +pohladí ho po tváři+ Ale tady by se ti to sakra nevyplatilo. Nezbývá, než spoléhat na to, že JC Manori něco dluží, nebo jí něco slíbil a tudíž se tě tady nikdo nedotkne +taky pohlédne směrem k Man a JC a musí se pousmát, jak si tam důvěrně povídají+ Tak fajn... +souhlasí nakonec s jeho návrhem+ Poslechnu tě tedy. Když jsme se na to dali, tak to dovedeme do konce. Ale až půjdeš za Jasonem, půjdu s tebou a počkám na tebe v baru. A to mi ničím nevymluvíš +pohlédne mu do očí+ Slib mi, že mně vezmeš sebou +vyžádá si od něj slib a pak udělá krok k němu, obejme ho kolem pasu a položí si hlavu na jeho hruď+ Už to chci mít za sebou, Remusi +povzdechne si zhluboka a na chvíli zavře oči+ Asi bychom měli jít už za nimi, ať na nás nečekají +poznamená, přestože má pocit, že ti dva se tam docela dobře baví:D+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)