od Victoria » 02 zář 2013 16:53
Byrone já se o tom nechci bavit. +zamračí se na něj+ Ty její velký prsa a dlouhatánský řasy. +mumlá si pro sebe vztekle, ale když vidí, jak na ni kouká, tak si povzdychne a plácne sebou do polštářů+ Já se nezlobím na tebe... mám vztek na ni, a taky na sebe, že jí dovolím, aby mě vytáčela. +našpulí načuřeně spodní ret+ Štve mě, že chci aby všechno bylo hezký, a furt se to nějak sere, furt mě dohání věci, který už chci nechat za sebou. +napije se z flašky, ale chytne ho aspoň za ruku+ Tobě jo, ale jí teda ne. +zaksichtí se a přitáhne si kolena k bradě+ Já tebe taky. +pousměje se trochu+ A odpustila bych ti všechno, fakt asi úplně všechno, ale ji ne. Ji fakticky ne, to bych se fakt na fleku rozvedla. +koukne na něj vážně+ a pak by to bylo děsný, protože jsi mě nechal se do tebe zbláznit, a už si nedovedu představit, že bych někdy měla bejt bez tebe. +pokrčí rozpačitě rameny a pohladí ho palcem po ruce+ Mám tě plnou hlavu a plný srdce. A někdy prostě... možná maličko žárlím. Takhle maličko. +ukáže mu to přesně, takovou milimetrovou skulinku mezi palcem a ukazováčkem+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.