Zašívárna ve věži

Moderátor: Victoria

Re: Zašívárna ve věži

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 15:44

+zasměje se+ Jasně, kdo by se s tím pak umejval. +udělá to jako ona a pak polkne a rozkašle se+ Asi to chce trochu cviku. +směje se a taky si zapálí, aby se tam ještě neudusil a nasouká se do trenek, protože se tam cítí nahatej jaksi nepatřičně+ Ták. +natáhne se tam+ Co je v plánu teď?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 led 2013 15:56

Teď si půjdem dát něco k jídlu, mám hlad jak herec. +usměje se na něj, natáhne si kalhotky a Byronovo tričko, protože se jí líbí, jak voní jako on+ Ty seš stejně mnohem hezčí bez trička. +mrkne na něj, dá mu pusu a naboso seběhne dolů do obýváku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 led 2013 16:02

Ne, že mi sebereš všechny trička. +zůstane jenom v boxerkách+ Protože pak ti já budu nosit ty tvoje a lidi se ti budou smát s čím to chodíč. +zazubí se na ni a jde za ní lovit do lednice+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2013 16:53

Byrone já se o tom nechci bavit. +zamračí se na něj+ Ty její velký prsa a dlouhatánský řasy. +mumlá si pro sebe vztekle, ale když vidí, jak na ni kouká, tak si povzdychne a plácne sebou do polštářů+ Já se nezlobím na tebe... mám vztek na ni, a taky na sebe, že jí dovolím, aby mě vytáčela. +našpulí načuřeně spodní ret+ Štve mě, že chci aby všechno bylo hezký, a furt se to nějak sere, furt mě dohání věci, který už chci nechat za sebou. +napije se z flašky, ale chytne ho aspoň za ruku+ Tobě jo, ale jí teda ne. +zaksichtí se a přitáhne si kolena k bradě+ Já tebe taky. +pousměje se trochu+ A odpustila bych ti všechno, fakt asi úplně všechno, ale ji ne. Ji fakticky ne, to bych se fakt na fleku rozvedla. +koukne na něj vážně+ a pak by to bylo děsný, protože jsi mě nechal se do tebe zbláznit, a už si nedovedu představit, že bych někdy měla bejt bez tebe. +pokrčí rozpačitě rameny a pohladí ho palcem po ruce+ Mám tě plnou hlavu a plný srdce. A někdy prostě... možná maličko žárlím. Takhle maličko. +ukáže mu to přesně, takovou milimetrovou skulinku mezi palcem a ukazováčkem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 zář 2013 17:07

+lehne si k ní a pevně ji obejme+ Nemáš na co, ty cvoku. +zamumlá jí do kůže na krku a rty sjede o kousek níž+ Jsi jediná ženská na světě, která mě rozpaluje. Tvoje tělo. +přejede jí dlaní po křivkách+ A prsa, to že víš, co dělat, abych za tebou šel jak na vodítku. A taky to, že já vím, co dělat, aby ses mi rozpustila v rukách. +pousměje se a rty přejede její vzrušivý místečko, trochu se pousměje a pohlédne jí do očí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2013 17:33

+úplně potichu vydechne, když ji pohladí rty na tak parádním místě, a pousměje se na něj+ Jo, to ti jde obzvlášť dobře. +uculí se a prohrábne mu vlasy+ Já se nebojím, že by ses mi s někým spustil, a sex je koneckonců pořád jenom sex. +pokrčí rameny+ Bojím se, že se mi jednou někde zamiluješ, ty pako moje. +pohladí ho po tváři, a natáhne se pro pořádnou pusu, přitulí se k němu a zavrtá mu hlavu pod paži+ Můžu si pořídit kočku? Chodí za mnou jedna toulavá, chtěla bych si ji nechat. +změní radši téma+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 zář 2013 18:52

Zamiluju? +koukne na ni zmateně a pak několikrát naprázdno otevře pusu+ Tak... to mě teda vůbec nenapadlo. +zamrká překvapeně, ale pak se na ni usměje+ A jakou kočku? No jasně, že jo, ale je jenom jedna, že jo? +zasměje se+ Aby sme tu pak neměli kočičinec.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2013 19:42

Jasný, jedna mi stačí. +usměje se+ bude zima, někdo mi musí v noci hřát nohy taky z druhý strany, +zazubí se na něj+ A taky každá správná čarodějnice má mít kočku, ne? +mrkne na něj+ Vezmu ji nejdřív k veterináři, jestli j e zdravá, a pak uvidíme. +slíbí mu+ A taky... Jade je v Irsku. V Hotelu. +pustí se do těch míň příjemnejch zpráv+ Ale ne kvůli nám, má tam prej nějakou práci. Já si mylsím, že to s tou touhou fakt zabralo. +usměje se na něj a je vidět, že je fakt ráda+ Vypadá to, že zabít už mě neplánuje, nebo přinejmenším se tak netvářil. +pokrčí rameny, a ani jí nedojde, že na sebe napráskala, že za ním byla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 zář 2013 20:08

+zasmeje se+ Tak dobře ty carodejko. Doufám ale že to nebude jedna z těch šílených koček co mi bude chtít useknout ruku. +usměje se a dál se k ni tulipánů a hladí ji po břiše+ Fakt? Takže ty jsi že ním byla? No... Ještě ze jsi mi to neřekla protože to bych tě tam nepustil. +zavrti rozhodně hlavou+ No doufám že to není nic vaznyho.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2013 20:47

Né, je mourovatá a krásná, skoro odrostlý kotě. +vyplázne na něj jazyk+ Určitě tě bude mít děsně ráda, tebe maj všichni děsně rádi. Pravděpodobně tě bude mít radši než mě a bude se tulit na tvojí straně postele. +zavrtí pohoršeně hlavou, ale směje se u toho+ No... jo, byla. +přikývne a kousne se do rtu+ Přijela Jasminina ségra, Chrise bohužel nevykastrovala, ale vypadá to, že po jasmine jde nějakej upír nebo co. Tak jim ho s bráchou pomůžem vyřídit. +vykládá, oči navrch hlavy+ Tak prosím tě kdyby tě někdo prosil, ať ho pozveš dovnitř domu, tak to radši nedělej, jo? +zazubí se+ Tak jsem tam s neferet šla, jako za Jadem. +vykládá dál+ Aby jí dal nějaký kouzla proti upírům a tak. +pokrčí rameny+ Šlo to celkem dobře. +usměje se spokojeně+ Možná budu muset na ten hon na upíra do jinýho světa, na chvilku. +uvědomí si ještě+ Budeš zatím na Tvrzi? Je to asi nejbezpečnější varianta. +koukne na něj+ Brácha prej bude domlouvat nějakej azyl pro ostatní v Bradavicích, kdybys chtěl radši tam, tak bych se mohla přimluvit. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house