Zašívárna ve věži

Moderátor: Victoria

Re: Zašívárna ve věži

Příspěvekod Byron » 02 zář 2013 21:04

Kočko Kočko. +zavrti se smíchem hlavou+ Tobě evidentně klidnější domácí život nevyhovuje tak cos tebou mám dělat. +usměje se na ni a prohrabne ji vlasy+ Já budu na Tvrzi vůbec se o mě neboj. Nelíbil bych se ti jako upir? Děsně daaark a iiivl. S vysunovacima zubama. Ale ne to bych pak nemohl jíst česnek takže z toho nic nebude. +zavrti se smíchem hlavou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 zář 2013 21:30

Nááhodou, já jsem jasnej domácí typ! +uculí se+ Peču buchty, jsem pod čepcem, budu mít domácího mazlíčka, kytky mi kvetou a nechcípaj... +vymejšlí si+ Ale jsem fakt ráda, že se nezlobíš. +usměje se a dá mu pusu+ Jo tak upír jo? +uculí se+ A světélkoval bys na slunci? +zazubí se+ Asi by se mi to nelíbilo, ty bys do mě určitě furt hryzal. +zasměje se a rovnou ho taky hryzne, hezky z boku do krku, a pak to místo pohladí jazykem+ Ale víš co by bylo fajn? Kdybysme někam jeli, jenom spolu, jen tak bez ničeho, vzali bysme si akorát peníze a kytaru. blbli bysme do noci po městě a v parku, něco pěknýho bys pro mě zahrál, třeba by nám i někdo hodil peníze. +uculí se+ Ve tři ráno bysme zašli do nonstopu na fazole s klobásou, a pouštěli někde draka a všude se milovali a udělali spoustu trhlejch fotek, a nikde by nás neotravovali moji pitomí sourozenci. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 zář 2013 23:37

Já bych rozhodně nesvetylkoval! +zaprotestuje rozhodně+ A i když nejsem upir tak tě budu pořád kousat. +zavrci na ni s vycenejma zubama ale než stačí cokoliv podviknout tak ho kousne on až vykrikne ovšem výkřik se změní v zastenanim+ Ty ses určitě taky upir. +usměje se na ni+ Jasné to bude skvělý! Po evropě. Co ty na to? Třeba nějaký severských město. Nebo Paříž. Madrid? +Navrhuje hned místa.+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 zář 2013 00:18

ale to by bylo drsný, dělal bys nám domácí diskokouli. +zazubí se+ Já jsem strašnej upír. +přikývne vážně a kousne ho lehce do špičky prstu, a tak rošťácky se na něj uculí+ Jo, jo jo. +přikyvuje nadšeně a je ráda, že se mu to líbí+ Všechno. až nás to někde začne nudit, přemístím nás jinam. Nebo budem stopovat. To je jedno, ale užijem si to. +usměje se a nemůže se přestat uculovat, jak se těší+ Bude to boží, uvidíš. +zazubí se, přitulí se k němu blíž, aby ho mohla pořádně políbit, a vklouzne mu prsty pod triko na břicho+ Pojď ke mně. +zašeptá mu do kůže a přejede rty po čelisti na krk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 zář 2013 00:24

Dobře. +usměje se a prikyvne na souhlas+ Projedeme celou evropu. +prituli se k ni+ Vici... +zašeptá ji do vlasů hodně potichu aby to ani neslyšela a chvilku vdechuje její vůni+ Pro mě za mě můžeme vyjet hned. Nebo až potom. +pousmeje se a pohladi ji po zadečku a Přitiskne se ji klinem ke stehnu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 zář 2013 00:47

Teď rozhodně nikam nepojedem. Až potom. +uculí se trošku a prsty mu zatím krouží na břiše, ale když se k ní tak hezky přitiskne, projede jí po páteři vlna vzrušení, stáhne mu tričko a přitiskne se na holou kůži. sklouzne mu rty po krku, vtiskne pusu pod ohryzek a jazykem zlehka obkreslí klíční kost+ Miluju tě. +zašeptá mu skoro neznatelně do kůže+ Řekni to. +vydechne potichoučku, stehno mu napasuje mezi nohy a pomalu s ním pohybuje proti jeho klínu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 zář 2013 00:52

+dech se mu díky jejímu počínání prohlubuje a zrychluje. Prohrabne ji vlasy a pohladi po tváří když si nechá svlict tričko+ Vici... +zopakuje pohledne na ni a chytne ji za bradu aby ji hleděl přímo do očí+ Miluju tě. +vydechne těžce+ A chci tě teď. Tady a napořád.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 zář 2013 01:19

+dívá se na něj a úplně přesně cítí, jak jí pod kůží pulzuje vzrušení, uteče jí dlouhý zasténání a na chvilku se musí vrhnout na jeho rty a pořádně je zlíbat, kalhotky už by mohla ždímat+ Teda ty mi dáváš. +pousměje se udýchaně, hladí ho po hrudi a několikrát sklouzne k lemu jeho kalhot, než pod ně vklouzne a omotá prsty kolem jeho napůl vzrušenýho mužství a začne ho hladit+ Já tě taky chci. hrozně moc.+vydechne, přitiskne se klínem zase k jeho stehnu a trochu se o něj otírá, líbá ho na krku a na hrudi a na chvilku musí zavřít oči a překonat ten náhlej nával vzrušení, aby se neudělala dřív, než jí vůbec sundá kalhoty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 zář 2013 12:25

+z úst mu vyrazí frustrované zasténání a nemůže si pomoct, rukou jí vklouzne do kalhotek a několikrát polaská klitoris než jí je chvatně stáhne a pak i tričko a rty se přisaje na jednu z bradavek. Prsty jedné ruky ji laská v klíně, chvíli pomalu a dráždivě, chvíli hluboko a intenzivně. Sám má pocit, že už musí každou chvíli vybuchnout, ale drží se celkem slušně+ Vici... +zasténá naléhavě a poněkud nedočkavě si stahuje kalhoty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 zář 2013 13:32

+pomůže mu svlíknout sebe i jeho, a už se nemůže dočkout, až se natiskne na jeho holou kůži, tiše sténa a vychází vstříc jeho dotekům napůl už skoro úplně ztracená v parádním vzrušení, hladí ho jak nejlíp dovede, i když jeho laskání jí to poněkud ztěžuje, a když na ni promluví, koukne mu do očí a přikývne+ Jo. Prosím. +vydechne potichu, nechá jeho prsty ze sebe vyklouznout, omotá mu nohy kolem boků a rukou ho do sebe navede, zavře oči a jen si tu chvilku vychutnává+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house