+vesele se rozesměje, když si to skutečně představí+ Máš pravdu. To by bylo hodně špatný překvapení. +zazubí se na něj vesele pomalu se dostávajíc zpět do stavu v jakém byla ráno u snídaně a to do dobré nálady+ Dobře, tak jo, půjdu spát. +pokývá hlavou a pousměje se, přeci jen nemůže s ním chodit kamkoliv jde+ Hlavně to nezakřikni. Alex ještě neodjela, takže se to může zvrtnout. +varuje ho o poznání veseleji a čím déle ho poslouchá tím víc si je jistá, že Alex svého bratra vůbec nezná a Chris má pravdu, když říká, že jen prostě ráda ubližuje lidem. usadí se ke stolu a zvědavě nakukuje na tác+ Květina? Za co jsem si jí zasloužila? Tedy pokud je pro mě. +usměje se zatímco si květinu prohlíží a očichává+ Děkuju... +usměje se a skloní se, aby si k voňavému jídlu přivoněla+ ...hmn... voní to naprosto úžasně. +usměje se a chopí se příboru+ Jo, jsem trošku unavená. +pokývá zlehka hlavou, nechce jim kazit oběd. chce se jen zavrtat do jeho veselí a radosti spolu s tím milovaným tónem jeho hlasu+ Navíc, jsi tak úžasně nadšený a strašně hezky se to poslouchá. +poukáže na to, že celou cestu nezavřel pusu ale usmívá se u toho jak měsíček na hnoji, takže je vidět, že jí to rozhodně nevadí+ Až mám tedy chvílemi pocit, že ti Vicky něco podstrčila do pití. +zazubí se na něj vesele a jemně ho pohladí bezmyšlenkovitě po paži+
(a já jdu spáti, ráno vstávám do práce... takže dobrou noc
)