Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Byron » 11 zář 2013 17:09

+zvedne k ní oči a zavrtí hlavou+ Nedělej ze sebe chudinku. Nebo vlastně jo. Ty máš totiž strašnej život. Máš strašnýho bráchu a ještě horší ségru. Máš toho nejstrašnějšího bejvalýho přítele pod sluncem a víš co? Myslím, že si za to z půlky můžeš sama. Protože se tak ráda rochníš v tom, jak strašnej život máš a jak tě nikdo nepodporuje, že se to ani nepokoušíš změnit. +udeří plochou dlaně do stolu+ Já nechci sedět na zadku, zatím co ty riskuješ život a zachraňuješ svět.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 17:35

+chvilku na něj jenom zírá , jako by nemohla uvěřit tomu, co jí řek+ Wow. +vypadne z ní potom, a zhluboka se nadechne, aby spolkla, že tohle jí docela ublížilo+ Wow. Ne, víš co? To je totiž tvoje práce. Podporovat mě ve věcech, co jsou pro mě důležitý. +stiskne rty+ Já nemůžu za tvý pocity méněcennosti, protože nekouzlíš. +odsekne zpátky+ Nezachraňuju svět. Pomáhám svojí rodině. A čekala bych, že mě zrovna v tomhle podpoříš. +založí si ruce na prsou+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2013 17:44

Tak teda běž a udělej to! Tak dělej, na co čekáš? Moje svolení přece nepotřebuješ, ne? +rozhazuje tam rukama+ Mě v životě nevadilo, že nekouzlím, dokud mi někdo nezačal zakazovat někam chodit protože +prstama naznačí uvozovky+ by to pro mě bylo moc nebezpečný. A pokud chceš někoho, kdo tě bude ve všem podporovat, tak si na to najmi trenéra. Já jsem strachy bez sebe, že by ses nevrátila, že bych o tebe mohl přijít a že tě neuvidím. A ty mi úplně klidně řekneš, že je asi miliarda způsobů, jak se to může podělat, ale že si nemám dělat obavy a jít klidně pařit za Wenai. No jasný! Jasný! Promiň, ale můžeš mi definovat okamžik, kdy jsem přišel o svoje koule, že bych si tohle měl nechat líbit a podporovat tě v jakýmkoli sebevražedným plánu?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2013 18:00

Nekřič na mě. +ohradí se, a vůbec je z toho děsně špatná+ Já jsem taky strachy bez sebe, rozumíš? +zamračí se+ No mě teda připadá, že ten problém neleží jenom v týhletý akci. +zavrtí hlavou, típne cigaretu a obleče si bundu+ Fajn. Tak já nikam nepojedu. +pokrčí rameny+ Až se ti zahojí ego... +začne nakvašeně, ale pak sklopí oči+ budu ráda, když se vrátíš domů. Jestli to teda ještě je tvoje doma. +zašklebí se trochu, zvedne se a jde ven, kde se přemístí zpátky domů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2013 18:02

Jasně, že to není jenom o nějakym lovu na upíra. +ušklíbne se+ Jeď si kam chceš a dej mi pokoj! +křikne za ní ještě, než odejde a pak taky zmizí pryč a bůh ví kam+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 lis 2013 17:21

+zaparkuje černého lancera několik ulic od jednoho ze vchodů do podniku, ukryje ho zastíracím kouzlem a pěšky dojde k nenápadným dveřím v tmavé uličce. Vejde dovnitř a její oči si rychle přivyknou na šero a zakouřený vzduch. Pozdraví Anjela a objedná si skleničku skotské, kterou si pak odnese k jednomu z krajních stolů, usadí se tak, aby viděla po celém podniku včetně dveří a přestože je na povrchu naprosto klidná, uvnitř jí stále zmítají pochyby, jestli nedělá chybu, když tomu sexy psychopatovi na tu spolupráci kývla+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 12 lis 2013 19:47

+v hotelu se zastaví jen na skok, aby si obnovil arzenál, plně nabil všechny zbraně, co má po sobě poschovávané, do zadní kapsy novou krabičku cigaret, hůlku zastrčí do rukávu a vyrazí. přemístí se do uličky vedle tapu, vyloupne se ze stínů a zamíří dovnitř. všimne si jí v podstatě okamžitě, ale nejdřív ze všeho dojde na bar a v klidu si objedná skotskou, jako znamení, že dneska je možná ochoten se maličko přizpůsobit :D, a teprve pak dojde k jejímu stolečku a usadí se naproti, položí sklenku na stůl, a upře na ni ten svůj zneklidňující pohled, jen si ji tak pár vteřin prohlíží a pak zvedne koutek úst v pobaveném úsměvu+ Dneska žádný pokusy o vraždu? +nadhodí zlehka, jako by testoval atmosféru, a vytáhne cigarety+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 lis 2013 20:49

+když Jade vejde dovnitř, samozřejmě jí to taky neunikne, dál ale drží stále stejný, neutrální, mírně znuděný výraz. Když si sedne naproti a začne ni tak zírat, opětuje jeho pohled s lehkým náznakem úsměvu. Zvedne skleničku, nazančí přípitek a trochu upije.+ A myslíš z tvojí, nebo mojí strany? +opáčí stejným tónem a v očích jí zajiskří. Je v docela dobré náladě, nejspíš ještě dozvuky metafyzických hrátek s J-C :D +
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 12 lis 2013 22:23

+vloží si konec cigarety mezi rty, a zvedne k ní oči, které pobaveně zajiskří, než je sklopí zpátky k cigaretě a zapálí si; a labužnicky potáhne+ No jestli má tahle akce někam dospět... měli bychom ohledně tohohle problému dojít k nějakýmu konsenzu. +pousměje se pobaveně a vyfoukne sloupec kouře+ A vzhledem k tomu, že v tomhle potřebujeme jeden druhýho... +pokrčí rameny a obemkne prsty svoji sklenici+ Nemám v plánu tě zabít. +pozvedne si skleničku ke rtům, a ještě na ni upře pohled přes skleněný okraj+ Pokud si nezačneš. +dodá, a oči mu blýsknou+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 lis 2013 22:41

+pozoruje upřeně ten jeho cigaretový rituál a přemýšlí, jak je možný, že u něj i tak obyčejná věc, vypadá tak...perverzně+ Tak to je dobrá zpráva, protože ani já to nemám v plánu. +pousměje se, zamíchá zlehka obsahem své sklenky a napije+ A nemám v plánu ani umírat, takže to nám vcelku sedí. +uculí se pobaveně. Opře se lokty o kraj stolu a nakloní se trochu blíž.+ A nezačnu. Hodná holka. Pamatuješ? +v očích jí rozpustile zablýskne, než se zase opře v židli+ Takže když jsme si vyjasnili tuhle drobnost, můžeme popojet k našemu společnému problému? +zvedne nepatrně obočí, nakloní hlavu mírně na stranu a se zájmem se na něj zadívá, na rtech slabý náznak úsměvu+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member