Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 zář 2013 20:28

Dobře, tak žádný kafe. +zasměje se vesele+ Snídal si už? +zajímá se rovnou, když už je v kuchyňce, že by něco připravila a uvaří si čaj a namaže rohlík, co vyhrabe ve skříňce+ Máme tu nějaký buchty, co jsem v noci zcizila. +zazubí se na něj vesele, když vystrčí hlavu z kuchyně+ Být tebou byla bych ráda, že je chvíli ticho. +uculí se a hopsne si vedle něj na gauč+ Navíc, když člověk jde spát až k ránu, tak se není čemu divit, že ráno vyspává. +zavrtí nad tím hlavou s pousmáním+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 zář 2013 16:17

Nemám hlad, a za chvíli bude pomalu čas na oběd. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Kradeš po nocích buchty? +zazubí se+ No to já si nestěžuju. +zazubí se+ Jenomže když přijde na ty dvě, ticho nikdy není moc dobrý znamení. Doufám, že nebudu muset schovávat mrtvolu. +uculí se+ Hádaly se v noci? Já nic neslyšel. +svraští obočí a podá jí deku, protože už začíná být po ránu chladno+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 zář 2013 16:25

Dobře, ale já si s dovolením něco dám. +zazubí se na něj vesele, co na tom, že v noci spořádala nějakou tu buchtu a teď baští znovu+ No jasně. Z nedostatku jiné činnosti běhám po domě a vykrádam Jeeffesovi špíz. +zazubí se vesele+ Neboj, kdyby něco, tak ti s ní pomůžu. +uculí se vesele+ Ale třeba jenom spí nebo je každá ve svým pokoji. +pokrčí zlehka rameny a oždibuje jednu z buchet+ Ty? Jakmile usneš, tak bys neslyšel ani kdyby ti někdo vystřelil u hlavy jednou z těch vašich zbraní. +zazubí se na něj vesele+ Děkuju. +vezme si od něj deku a hezky se do ní zamotá+ Ale ne nehádali se. Tedy co já vím, tak v noci bylo ticho. Ale měla jsem s Vicky půlnoční rozmluvu, takže vím, že dřív jak v jednu spát nešla. +vysvětlí nakonec+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 zář 2013 20:56

no dobře, tak ty z dovolením smíš. +zazubí se a nakonec to nechá na finančních zprávách a s mírně nelibě nakrčeným nosem sleduje zprávy z burzy+ Tak z nedostatku činnosti, jo? +pozvedne obočí+ To bych tě měl po nocích víc zaměstnávat. +uculí se+ Jo, a zavřou nás oba, a Van zůstane na Tiffany, to tak. +zasměje se+ Já má náhodou celice lehký spánek. +zamračí se naoko+ Půlnoční rozmluvu. +zopakuje to po ní+ Tak to zní velice mafiánsky a supervážně. +zasměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 zář 2013 21:14

Děkuji. +zazubí se na něj a vzápětí v ni zmizí buchta a nechápavě sleduje to dění v televizi+ Co to dávají? +zajímá se, když se tak Chris nad tím mračí+ Hmn... +pokývá naprosto vážně hlavou a v očích jí vesele jiskří+ To bys asi možná měl nebo ti takhle strašně rychle přiberu a budu škaredá. +zaškaredí se na něj vesele+ Tak dobře. Kopu já, ty musíš bejt krytej kvůli Van. +zazubí se vesele+ No jistě. To v noci vidím. +zasměje se vesele, ale smířlivě ho líbne na tvář a pak mu vtiskne jemný polibek na rty+ Taky že bylo. +zazubí se+ Vážný a... ehmn... mafiánský... na tu akci s námi asi pojede Byron a nebo Vicky nepojede. +vysype ze sebe rychle a sleduje pozorně jeho reakci+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 15 zář 2013 22:22

Nic pořádnýho. +zabručí+ Snídaňový speciály a zprávy. +překlikne zkusmo ještě kanál+ Ale prd. +zasměje se+ Krása přece na tloušťce nezávisí. Pokud nejseš malej vorvaň, a to nehrozí. +zazubí se a pohladí ji po boku+ to neříkám, jen nesmíme kopat oba najednou. +uculí se+ Mafiánský. +přikývne vážně+ Hm. +přikývne znova trochu podmračeně+ Proč? +koukne na ni rovnou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 zář 2013 22:31

Ah, to zní... nudně. +protáhne a chvilku televizi zaujatě sleduje+ Vorvaň? Ne tak to skutečně snad nejsem. +zasměje se vesele+ Ale stejně se mi nějak zdá, že začínám přibírat. +protáhne na oko nešťastně a vyskočí na nohy+ Co myslíš? +zajímá se o jeho názor vesele, když si vykasá noční košili, aby mu ukázala svoje bříško, po kterém si přejede dlaní, jakože se jí zdá, že tam nějak přibírá+ Jo takhle. Plánuješ se střídat? Každej deset kopů a výměna? +zazubí se vesele+ Jo trošku. +ukáže na prstech jak moc trošku a to že tak na centimetr+ No... +protáhne zamyšleně+ ...přesně nevím. Mluvili jsme jen o tom, jestli by šlo aby jel taky a že bez něj nepojede. +pokrčí zlehka rameny+ Mám trošku pocit, že se ta akce Byronovi nezamlouvá, ale nevím co v tom z jeho strany přesně vězí. Každopádně nechci, aby se ti dva kvůli tomu hádali nebo něco takovýho, takže jsem jí slíbila, že si se sestrou promluvím a zkusím to zařídit. Ale třeba si to ti dva ještě promyslí a nějak rozmyslí. +zavrtí nad tím hlavou a je znát, že se jí ten nápad zrovna dvakrát nezamlouvá, ale nic s ním osobně nenadělá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 zář 2013 17:10

Je to celkem... nuda. +připustí pobaveně+ Ale důležitá nuda. +pokrčí rameny, a hned jak začne s přibíráním, polkne, a je mu jasný, že z toho se nedá vymotat s čistým štítem :D+ Myslím, že ani deko. +zazubí se+ Sud s kyselinou je lepší, nezbudou stopy. +zasměje se+ Hm. +přikývne znova podmračeně, zamyšleně si prokřupe prsty, a pak přikývne+ No, tak jo. +pokrčí rameny potom+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 zář 2013 17:20

Tak to abych tě nechala v klidu poslouchat co? +koukne na něj jestli ho náhodou jakože neruší, že by kdyžtak vyklidila pole+ Ne, vážně.. +vezme ho za ruku a položí si jeho dlaň na břicho+ ...sáhni. +zazubí se na něj naprosto nevinně+ Pořád ani deko? +zajímá se, jestli i podle hmatu si stojí za svym názorem a postrkuje mu dlaň tuhle na bok a pak zpět na bříško a zase na druhý bok a zpět+ Kde hodláš sehnat sud s kyselinou? +rozesměje se vesele, jak si to představí. pozorně ho sleduje, co na takovou novinku a možnost říká+ Oh... tak... to je dobře. +vypadne z ní trošku zaraženě, jak čekala že s tím trošku poněkud nebude souhlasit, ale nakonec se usměje+ Ale ještě uvidíme jak to vůbec bude, myslím, že si Vicky musí ještě s Byronem o tom promluvit.
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 zář 2013 20:05

Už je skoro konec. +zavrtí hlavou+ a navíc, já zvládám víc věcí najednou. +zazubí se na ni+ Mně se nezdá. +zavrtí pobaveně hlavou, a pohladí ji po kůži, od boků k žebrům, palcem zakrouží okolo pupíku a spokojeně se usměje+ No počkej, zatím nepotřebujem sud, nemáme tělo, ne? +zasměje se+ Co? +zvedne nechápavě obočí, proč je z toho tak zaražená+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro