od Jasmine Clarvik » 15 zář 2013 22:31
Ah, to zní... nudně. +protáhne a chvilku televizi zaujatě sleduje+ Vorvaň? Ne tak to skutečně snad nejsem. +zasměje se vesele+ Ale stejně se mi nějak zdá, že začínám přibírat. +protáhne na oko nešťastně a vyskočí na nohy+ Co myslíš? +zajímá se o jeho názor vesele, když si vykasá noční košili, aby mu ukázala svoje bříško, po kterém si přejede dlaní, jakože se jí zdá, že tam nějak přibírá+ Jo takhle. Plánuješ se střídat? Každej deset kopů a výměna? +zazubí se vesele+ Jo trošku. +ukáže na prstech jak moc trošku a to že tak na centimetr+ No... +protáhne zamyšleně+ ...přesně nevím. Mluvili jsme jen o tom, jestli by šlo aby jel taky a že bez něj nepojede. +pokrčí zlehka rameny+ Mám trošku pocit, že se ta akce Byronovi nezamlouvá, ale nevím co v tom z jeho strany přesně vězí. Každopádně nechci, aby se ti dva kvůli tomu hádali nebo něco takovýho, takže jsem jí slíbila, že si se sestrou promluvím a zkusím to zařídit. Ale třeba si to ti dva ještě promyslí a nějak rozmyslí. +zavrtí nad tím hlavou a je znát, že se jí ten nápad zrovna dvakrát nezamlouvá, ale nic s ním osobně nenadělá+