Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 zář 2013 20:29

Dobře. +zazubí se na něj vesele+ Opravdu? +koukne na něj vážně, ale pak se vesele zazubí+ Tak dobře, když to říkáš. +odkývá mu to a div spokojeně nevrní, jak jí ohlazuje bříško+ Hmn... jestli chceš tak klidně pokračuj. +vyzve ho, ať jí to bříško jako dál klidně ohlazuje a aby se mu ohlazovalo líp, tak si mu vleze na klín+ Hmn... tělo nemáme, ale jak se říká. Kdo je připraven není překvapen, nebo tak nějak. +zazubí se na něj vesele+ Nic nic. +vrtí nad tím hlavou+ Já jen, že Byron je poměrně dost velký riziko, jak pro nás, tak pro Vicky... +pokrčí nakonec rameny, než si tiše povzdechne+ Už takhle budu mít strašněj strach o tebe. +koukne na něj smutně+ Že na sebe dáš pozor a budeš se držet u mě, že jo? +ujišťuje se raději ještě jednou, že si nebude hrát na zbytečnýho hrdinu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 16 zář 2013 21:40

Takže budeme mít pro všechny případy ve špajzu sud kyseliny? +zvedne pobaveně obočí a pohladí ji po stehnech+ Jo, ale tak... my všichni představujem riziko. Jestli tam nebude fungovat magie, já a Vicks budem úplně stejný riziko jako on. +pokrčí rameny+ A mimo to, já jsem rozhodně spíš rád, že se o ni chce postarat a chránit ji. +pousměje se+ Tohle zvládneme, postarám se o ni, a ona bude mít čas postarat se o něj. +poškrábe se ve vlasech+ Jistě že na sebe dám pozor, nejsem cvok. +usměje se konejšivě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 16 zář 2013 21:52

No jasně, ale dala bych jí spíš do sklepa. +zazubí se na něj vesele+ Ne, jestli tam nebude vaše magie fungovat, tak se vracíte hned zpátky. +zavrtí prudce hlavou+ Musíme na to ještě vymyslet záložní plán. Už jen proto, že byste nemohli provést ten rituál, takže plán B musíme mít. +zamračí se nad tím+ Ale to ano. Je super, že se o ní chce postarat. +pousměje se+ Ale mám obavy, jestli když na sebe všichni takhle budeme dávat pozor, že budeme všichni tak roztěkaný, že by se něco mohlo stát. +povzdechne si, protože už vidí všechny ty hrozný scénáře co by se mohli stát+ Dobře a já se postarám o tebe. +odkývá mu to nakonec+ Já vím, že nejsi, ale musíš být extra opatrný. Nevím, co bych dělala kdyby se ti něco stalo. +stulí se u něj s obavou+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 18 zář 2013 14:29

Jasně, to totiž nebude vůbec podezřelý. +zasměje se+ Ale no tak, oba víme, že takový zdržení si nemůžeme dovolit. +usměje se měkce, jakože vracení nepřipadá v úvahu+ rituál holt kdyžtak provedete vy. +pokrčí rameny+ Nestane se nic. Nikomu. +zavrtí hlavou rázně+ Budeme opatrní a navzájem si budeme krýt záda, a dokud budeme držet spolu, všechno bude v pořádku. +usměje se konejšivě a pohladí ji po zádech+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 18 zář 2013 16:07

No jasně, že nebude. +zazubí se na něj vesele+ Klidně bych ho riskovala, když by to znamenalo, že byste se dostali do bezpečí. +zavrtí hlavou, jakože každý risk stojí za to, aby zůstali naživu a zdraví+ Jo provedeme. To chci vidět... nikdy jsme nic takovýho nedělali. Ani nevím jestli jsme toho vůbec schopný. +povzdechne si smutně+ Hmn...mn... +zamrouká nešťastně a stulí se u něj, hlavu si mu strčí pod bradu a obejme ho kolem pasu, jak psí víno se kolem něj ovine+ Když to říkáš, tak to bude určitě pravda. +zamumlá nakonec+ Už si domluvil pro Van ten úkryt na tý vaší škole? +zajímá se+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Neferet » 19 zář 2013 18:19

+když se pořádně vzpamatuje a vyspí z poslední lekce s Jadem, dojde k názoru, že je pomalu na čase postrčit věci do pohybu i v tomhle světě. natáhne se pro mobil a pošle jedinou zprávu+ Jasmine, stavte se co nejdříve. +ještě zaváhá jako by uvažovala nad tím jestli je nenechat ještě chvíli v klidu, ale pak nad tím zavrtí hlavou a zprávu odešle+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 zář 2013 18:33

+trhne sebou, když jí zazvoní mobil a chvíli skutečně uvažuje o tom ho ignorovat, jelikož se jí líbí tam kde je, ale nakonec s nesouhlasným zamručením po telefonu sáhne a koukne kdo otravuje+ Nef píše. +oznámí Chrisovi poněkud podmračeně+ Máme se za ní co nejdřív stavit. +ukáže mu zprávu a neochotně mu sklouzne z klína+ Tak vstávat a cvičit. +zazubí se na něj a natáhne k němu ruce, jako že mu pomůže vstát+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 zář 2013 18:37

Hm. +zamručí nespokojeně+ Ta si teda umí vybrat dobu. +zavrtí nesouhlasně hlavou, ale nakonec se taky vyhrabe, a dojde se do šatny trochu přiodít, aby nešel v županu+Myslíš, že má nějaký novinky? +koukne na ni tázavě, ještě si vezme mikinu, a zavře za sebou dveře+ Tak jo. Můžem? +usměje sena ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 zář 2013 18:45

To mi povídej. +povzdechne si, ale ještě si ho na chvilku odchytí, aby ho políbila a pak s ním zamíří do šatny, aby na sebe hodila něco jiného než je noční košile+ Asi ano, jinak by nepsala. +pokývá souhlasně hlavou. z tašky, co má schovanou nahoře ve skříni vyhrabe jednu z knih, u zrcadla si stáhne vlasy do culíku a doběhne ho u dveří+ Jasně, ještě vyzvednem Vicky a můžeme vyrazit. +pokývá souhlasně hlavou, vyzvednou Vicky a oba je vezme na Darktor+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 23 zář 2013 14:05

+přemístí se s bráchou do ložnice a po chvilce těžkýho snažení ho dostane na postel, ten pořád spí jako by ho do vody hodil, takže si odskočí dolu, řekne Byronovi, jak to šlo, a že dneska bude spát nahoře, aby dala na Chrise pozor, objedná si u jeefese něco k jídlu a pití, vezme si nahoru knížku a zásobu všech možných lektvarů, usalaší se s tím na druhý půlce postele, že si bude číst, ale nedovede se soustředit, pořád kontroluje, jestli Chris pravidelně dýchá, a snaží se překonat občasný záchvaty paniky+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro