od Styx Lupin » 17 zář 2013 18:46
+koukne dolů na lapenou kořist a jen si odfrkne+ Ať byly tvé pohnutky jakékoliv, Vanesso, neměla jsi právo mstít se mi za to, čím sis prošla a za co nemohu +přestane se jí zabývat, ta jim už z té pasti na vlkodlaky neuteče, a věnuje se Remusovi, po tom všem, co dnes zkusila touží víc než kdy jindy po bezpečí jeho náruče+ Dokázali jsme to spolu... bez tvé pomoci bych to sama nezvládla +přivine se k němu, jak ji obejme+ ...a taky bez nich +krátce se ohlédne ke skupince upírů a pak ho spontánně políbí, dlouze a něžně. Nevadí jí, že se na ně upírají čtyři páry očí a že to v tom svitu měsíce vypadá jako závěrečná happy end scéna z nějakého romantického filmu:D+ Měli bychom jít za nimi +uchichtne se tiše, když se jejich rty ode sebe konečně oddělí a vydají se spolu k těm třem+
Rádi bychom vám poděkovali za pomoc... obzvlášť tobě, Jean-Claude. Byl jsi velice... +hledá to správné slovo+ ...přesvědčivý +usměje se, on bude určitě vědět, co tím myslí+ Máš můj hluboký obdiv, že jsi svoji moc nezneužil, i když jsi kdykoli mohl. Jsem tvým dlužníkem +usměje se na něj a pak se otočí na Man a Beccu+ Asi bychom vám měli něco vysvětlit... i když myslím, že jste už na to asi přišly samy...
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)