Byronův pokoj

Moderátor: Victoria

Re: Byronův pokoj

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 14:04

A ne snad? Kdo jinej by se měl koukat jak čuráš, když ne tvůj manžel? +trochu křečovitě se na ni zaculí, ale nakonec s ní nejde, jen si sedne na postel a kouří cigaretu, rychle a zběsile, zapaluje si jednu od druhé. Když vyjde Vici z koupelny, tak k ní zvedne oči+ Už? Jak to dopadlo? +kouká na ni a vypadá to, že ho každou chvíli klepne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 14:31

Můžeš se koukat při nějaký lepší příležitosti. +zasměje se trochu+ Musíme počkat. +zavrtí hlavou a ukáže mu stopky na mobilu, co nechutně pomalu odkrajujou vteřinu za vteřinou, sedne si vedle něj a chvilku jen civí na svoje ruce+ Existuje takovej lektvar. Víš, když... když se to stihne dost brzo. Když... nechceš. +řekne potichu+ Ale... to já asi nechci. +pokrčí rameny+ Teda je to... prostě asi když to bude pozitivní, tak budem mít rodinu. Já nevim, co budem dělat? +koukne na něj nejistě a opře si mu hlavu o rameno+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 16:39

Jo no... +poškrábe se ve vlasech+ Když budeš v tom, tak prostě budeš. +pousměje se a pokrčí rameny+ Stejně by to jednou přišlo. +obejme ji a pevně přitiskne k sobě a přes rameno se snaží sísat na mobil+ Už to bude? Stejně bych to už rád věděl.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 16:53

Ale jo, já to jednou v plánu mám, jen jsem prostě myslela, že budem mít víc času jenom spolu. +pokrčí rameny, přitiskne se k němu a říká si, že to je docela fajn, když s ní pro změnu na výsledek někdo čeká, a nemusí to dělat sama+ ještě půl minuty. tyjo to fakt vůbec neubíhá. +povzdychne si, položí mu mobil na koleno a těch posledních pár vteřin čučí na displej, a když to zapípá, vyjede z postele jak namydlenej blesk a běží to zkontrolovat do koupelny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 18:56

+letí okamžitě za ní, div se nepřerazí ve dveřích+ Tak co? Co? +nakukuje jí nervně přes rameno+ Jaký to má bejt? Tak co?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 19:15

+vezme do ruky jeden z tý hromady testů a vejrá na to, pak rozsvítí lampičku, aby líp viděli, a studuje to jak nukleární zbraň+ Jedna čárka je ne a dvě čárky jsou jo. +vyloží mu to rychle+ Ne, ne, ne, ne... tohle je tak jedna a půl, ale to bude falešně pozitivní, to se prej může stát. +studuje tam jeden a ty co jsou už zkontrolovaný hází do vany+ To je... osm negativních, jeden asi blbě počůranej, protože tam nevyšlo nic, a jeden divnej. +sečte to dohromady+ Takže žádný děcko. +vydechne úlevně a poněkud se složí vedle vany a prohrábne si vlasy+ Kristepane, takový šoky. +zavrtí hlavou, ale musí se culit z tý ohromný vlny úlevy, i když někde úplně v koutečku duše je jí to možná úplně maličko líto+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 20:06

+viditelne se mu uleví a začne se mu vracet barva do obličeje+ No... To teda bylo dobrodružství. +sedne si na vanu a zapálí jim dvě cigara a jedno ji podá+ Kočko ale aby bylo jasno já s tebou chci mít děti. Za rok za dva. Až ptocestujem svět. +usměje se na ni a chytne ji za pas a prituli k sobě+ Jak ty to vidíš?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 20:31

Jo, takový dobrodružství si klidně nechej. Fuj. +oklepe se trochu a s gustem potáhne do plic trochu dehtu+ Vždyť jo, já je taky chci. Nejlíp dvě. +přikývne+ No, spíš tak za dva za tři roky. +uculí se+ Já myslím, že ten pocit, že už je čas, prostě přijde sám, ne? +pokrčí rameny a omotá mu ruku kolem pasu+ Ještě toho s tebou chci spoustu stihnout a zažít. +zazubí se a dá mu pusu na tvář+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 22 zář 2013 20:38

Jo třeba nakopat zadek nejakymu upirovi. +zasmeje se protože s tím co zrovna zažil mu to přijde jako úplná prkotina+ Kdy že tam máte jít? Kočko aspoň mi nějak dávejte vědět že zijes. Kazdejch pět minut by myslím bylo tak akorát. +uculi se na ni jako že je to vtip+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 22 zář 2013 20:44

Ještě musíme udělat nějaký přípravy, natrénovat si kletby, a tak. Sehnat nějaký nechutný ingredience. +zašklebí se+ Já se budu snažit najít nějakej způsob. +přikývne+ Doufám, že to půjde. +poškrábe se zamyšleně ve vlasech+ Posílat vzkazy, a tak. I když... +zamyslí se+ V čistokrevnejch kouzelnickejch rodinách se dřív dávaly takový kouzla na snubní prsteny, že jeden vždycky poznal, jestli je mu ten druhej věrnej. Prostě se to nějak zahřálo, nebo co. Možná bych to mohla zkusit nějak upravit, ne na věrnost, ale že bys poznal, jestli jsem v pohodě, a já bych věděla, jestli jsi ty. +promne si čelo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house