+obě se musí vesele uculit, jelikož je všem naprosto jasné, že něco takovýho by tvrdil, i kdyby se ty buchty nedaly jíst, ale Nef péct umí, takže je rozhodně ani nepřiotráví
Jasmine si jen tiše povzdechne nad tím, že žádné volno mít nebude+ Ale dáš na sebe pozor, že ano. +upře na něj svá starostlivá očka a dojí poslední buchtu, jelikož má pocit, že je nějak podezřele přeslazená+ Jasně, žádný problém. +pousměje se Nef a vstane, aby přešla k pracovnímu stolu, kde má udělaných pár kopií, zřejmě si do nich píše poznámky, takže jí chvilku zabere, než najde nějakou nepopsanou+ Dám ti k tomu i poznámky, co jsem si k tomu dělala. +rozhodne se nakonec, vezme ze stolu ještě jeden papír a vrátí se zpět+ Zkusím se na to ještě podívat. Bude to chtít trochu předělat, ale nevypadá to na nějaký větší problém. +pousměje se, když mu pergameny předá+ Tak a my můžem. +vydrápe se Jasmine na nohy+ Potřebuju sprchu a začíná se mi chtít spát, tak ať to zvládneme domů. +pousměje se a natáhne ruce k sestře, aby jí objala+ Nelíbí se mi to. +zabrblá jí Nef do ucha, ale nezdá se, že by jí plánovala zamknout na Darktoru a nikam nepustit+ Jsem tam šťastná, opravdu. +šeptne jí na oplátku Jasmine do ucha a pustí jí+ Přemístíš nás prosím? Mám pocit, že to nezvládnu a Chris taky nevypadá dvakrát silně. +zazubí se na něj vesele přes rameno, je zřejmé, že jí začíná být líp, když už si ho dobírá+