Klan Hashimoto, Japonsko

Akce Manori a jejích postav

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Klan Hashimoto, Japonsko

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 29 zář 2013 13:58

+teď hledí jak zjara ona, ale rychle se posbírá a zase se tváří normálně+ Aha..tak to jo. +kývne jen, že bere na vědomí a už mlčí. Za to v hlavě jí to začne šrotovat a jelikož je těžký pesimista, nejsou to žádný radostný scénáře:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 29 zář 2013 14:15

*když vejdou k Hashimotovi, již na ně čeká* dobré ráno...prosím, posaďte se. *přelétne je pohledem* Vyrozuměl jsem správně, že pan Tobiáš již odcestoval? *když mu na to Postrach kývne, tak přikývne, že bere na vědomí* Myslím, že by bylo vhodné vám vysvětlit, co se v uplynulých hodinách stalo. Ačkoliv sám jsem z toho stále poněkud...vyveden z míry. *a než vyveden z míry vypadá spíš nasraně* Ale nejdříve chci poděkovat, že jste postavili našemu nepříteli. *jemně skloní v úkloně hlavu* jak vám již jistě došlo, jednalo se o skupiny členů Yakuzy, která si z nepochopitelného důvodu myslela, že může nás napadnout. Nikdy by se sem nedostali, kdyby neměli pomoc od jednoho člena našeho klanu. Bývalého člena. *a zní to vskutku nepříjemně, jak to vysloví, což dává tušit, že zmíněný bývalý člen se asi za to neopaluje v Karibiku* Původně jsme předpokládali, že šel za hlavou zdejší rodiny, proto jsme se vydali udělat pořádek v Tokiu. Ale vyšlo najevo, že se domlouval s níže postaveným členem na převratu...v poslední době má místní mafie docela těžké časy...*znovu se nehezky usměje* takže je mezi nimi dost rozporů a potyček. To, co zde hledali...mimo jiné máme dost důkazů a informací na jednotlivé členy, to se může vždycky hodit, když se chcete dostat na vyšší pozici...také přechováváme určitou část majetku bývalé hlavy Yakuzy...*zadívá se na Beccy* což by vás mohlo zajímat. Jedná se rovněž o meč Hattoriho. *Hashimůra vášnivým sběratelem :D*
Noční klub omyly netoleruje: zemřít pro ostatní je normální.
Ohrozit ostatní - potom je normální zemřít.

Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.
Noční Klub
Upír

Příspěvekod Postrach » 29 zář 2013 14:19

Prý musí udělat pořádek. *dodá ještě, když zahlédne na okamžik její výraz* Tak doufám, že nebudeme muset po příjezdu Klub znovu zařizovat...

*usadí se a nechá Hashimota mluvit* Nemáme rádi nezvané návštěvy v našich domovech stejně jako vy, pane Hashimoto. *dodá a zní to skoro jako nenápadná narážka na jisté dávné události spojené s Druhou rasou a jejich bojem s upíry* Můžeme to chápat tak, že všichni zainteresovaní již...nebudou dělat problémy?
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 29 zář 2013 14:33

+koukne na Postracha a trochu se pousměje nad tou poznámkou, ale pak se už radši soustředí na Hašimůru. Čím déle mluvím, tím víc zírá a když jí potvrdí to, co tušila od věty "část majetku bývalého bosse Yakuzy", zhluboka se nadechne+ To se mi snad zdá...+zavrtí hlavou a zadívá se na Hashimota+ ..nemyslím, že by existovala nějak extrémní možnost, že by se dověděli o tom mém...majetku. Ale rozhodně si dám na případné neohlášené návštěvy z Východu větší pozor. +pousměje se nevesele+ Takže jeden už máte...+přivře oči a zadívá se na něj, na rtech jí ale pohrává úsměv+ No...v tom případě myslím, že vás by zas možná mohlo zajímat tohle. +podá mu smlouvu a tu svoji půjčí Manori, ať je taky v obraze, konečně:D A dojde jí, že musí udělat ješě kopii pro Man a Tobiáše. Zatímco čtou, tváří se neutrálně, jen se mírně společensky usmívá a pozoruje výraz Hašimůry.+

(láááách, fakt dobrý jako, úplně jsem na chvíli pocítila touhu, nechat Beccs aby to smlouvy na místě spálila:D nebo spíš Hašimůrovo jméno vymazala :smich: :zed: )
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Noční Klub » 29 zář 2013 15:53

(no já se kopala v obrázcích a praštilo mě to mezi oči, že vlastně O´Ren Ishii byla hlavou Yakuzy...a když tady máme ty killbillovské hračky, tak nešlo odolat :D:D)

Už víte, proč jsem měl takový extrémní zájem o tu aukci...*kývne Hashimoto* Ovšem, daný bývalý člen nevěděl, proč jste vy přijeli. Většina tady má za to, že jste prostě přijeli na návštěvu. Naštěstí nepatřil do skupiny, která zajišťovala aukci a následný..sběr informací i on. *odpoví ji* Ovšem opatrnosti není nikdy dost. Takovéhle věci se šíří mezi konkrétními lidmi opravdu rychle. Ale z Yakuzy vás hned tak někdo navštívit nepřijde. Zatímco mluvíme, pan Yamamura jim to vysvětluje. *pousměje se šířeji* Zajímat?*povytáhne obočí a vezme si od ní papír, do kterého se začte. V průběhu má absolutně kamenný výraz, nepohne se na něm ani sval, jen v očích je vidět víc a víc emocí. Nakonec vzhlédne a dlouze se na Rebeccu zadívá, pak smlouvu odloží a hluboce se ukloní* To je velká čest pro mě...*mnohaslovně ji japonsky vyjádří dík* Musím říct...že mě máloco dokáže překvapit...ale dneska se vám to povedlo na výbornou...*trochu se sebere* Jak jsem řekl již předtím, žádná nepřátelská návštěva z východu vás nezaskočí. Máte mé slovo.

Poznámka: Mezi společenstvem upírů se pohybují i lidé a jeden příslušník Druhé rasy.
Noční Klub
Upír

Příspěvekod Manori » 29 zář 2013 15:56

*veme si od ní smlouvu a narozdíl od Hashimůry ji popadne čelist už v půlce a vypadne z ní něco jako "blab!", chytí se za pusu, aby nedělala nepřístojné zvuky v takové společnosti a dočítá to, trochu se jí třepe ruka. To už jí přes rameno šilhá z jedné strany Postrach a Karolína má div ne tykadla*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Noční Klub » 29 zář 2013 15:58

Tobiáš se pose-*nedořekne Karolína, jak ji pod stolkem stiskne koleno Postrach, aby krotila slovník*

Noční Klub
Upír

Příspěvekod Manori » 29 zář 2013 16:06

Nejenom on...*mrkne na Karolínu* sice ještě nevím, jak to fyzicky provedu...*zavrtí hlavou, vrátí smlouvu Beccy a stiskne ji ruku, neříká nic, ale výraz v obličeji mluví za vše*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 29 zář 2013 23:33

(no jooo, ty brďo, vidíš, já to říkala, jak nám to krásně zapadá i bez nějakýho složitýho plánování :smich: )

+usmívá se čím dál víc, jak vidí kolem sebe ty výrazy a pokleslé čelisti :D + Myslela jsem si, že by vás to mohlo potěšit a aspoň trochu vynahradit ten neúspěch v aukci. +pokrčí rameny s úsměvem, jakoby o nic nešlo+ V tom případě děkuji i já, vaše slovo je vše, co potřebuju. +přikývne zdvořile a pobaveně se usmívá nad reakcemi Man a Karolíny. Vezme si od Man smlouvu zpátky a jemně jí stisk opětuje, s chápavým a měkkým výrazem v očích. Pak lehkým dotykem smlouvu ještě dvakrát zduplikuje a obě podá Manori.+ Jedna pro tebe a jedna pro Tobiáše. +pousměje se+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » 30 zář 2013 10:38

(to jsou ty nápady "co tam přidat ještě..." pak to tak dopadá :lol: )

*vezme si od ní kopie* Předám mu to...*na tváři se jí objeví skoro ďábelský výraz a Karolína vedle se uchechtne*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Manplanet