Vanessčin pokoj a herna

Moderátor: Victoria

Re: Vanessčin pokoj a herna

Příspěvekod James Senders » 29 zář 2013 18:50

Jo to jsem. +souhlasí s ní s úsměvem, i když netuší, co že by to vlastně tak úplně měl být, což je pro něj poměrně poddružné+ Ale ta voda byla strašně studená. Sice už mám šaty suché, ale je mi tu strašná zima. +postěžuje si zkroušeně a kouká na něj smutnýma psíma očima+ Myslíš, že bych mohl jít na chvilku dovnitř? +nadhodí jen tak zkusmo+ Tedy ty musíš být strašně šikovná. +pousměje se a zvědavě se vytahuje do výšky jako by ten dort chtěl vidět+ Určitě se jí budou moc líbit. Myslíš, že bych se mohl s komtesou seznámit. Strašně dlouho jsem nikoho takového nepotkal. +zajímá se zvědavě+ Tma? +koukne za sebe jako by ho to překvapilo+ Páni, máš pravdu. Strašná tma. +zachvěje se jako by se jí snad bál+
James Senders
Upír

Příspěvekod Vanesska » 29 zář 2013 19:10

My sme se taky dneska koupali. +vykládá mu+ Mám nový plavky, od maminky. Zelený. +vypráví s očima navrch hlavy+ Hm, tak jo. +přikývne souhlasně+ Ale nesmíš to zíct tátovi, on by se vztekal. +protočí strašně dospěle oči, jakej je to s rodičema kříž+ Tak jí můzes popsát k nalozkám. +navrhne, a sleze ze židle, aby mohl dovnitř, a nachystá mu na stole ještě jeden talířek s dortem+
Vanesska

Příspěvekod James Senders » 29 zář 2013 19:18

Ty musí být moc pěkné. Kdepak máš maminku? +zajímá se. svojí ženu z dívenky necítí, ale tento svět je jiný, to poznal, takže považuje vše za možné+ Neboj se, nikomu nic nepovíme. Bude to naše tajemství ano? +zamrká na ní spiklenecky+ Vanesso? +zavolá za ní měkce+ Takhle přeci nemohu jít dovnitř. Bylo by to ode mě strašně neomalené k tobě a ke komtese. Nejdřív mě musíš pozvat dovnitř. +schová nutnost za hru gantlemana a měkce se na ní usmívá+
James Senders
Upír

Příspěvekod Vanesska » 29 zář 2013 19:42

Doma ve Flancii. +vysvětlí mu to vážně+ Oni uz se nechtějí s tatínkem pusinkovat, tak bydlíme u tety Viki. +přisune pro něj židličku od stolu+ Hm. +zamračí se+ To jsem ale kláva. +pleskne se do čela, kdoví kdepak to slyšela :pii + Tak poď k nám dovnitz a pzipoj se. Jak se menuješ? +koukne na něj zamyšleně, když zjistí, že neví, jak ho má oslovit+
Vanesska

Příspěvekod James Senders » 29 zář 2013 19:48

Ah, tak... +protáhne chápavě a obočí mu jen cukne nahoru, když se Van nazve tak zvláštním způsobem (no od nás ne :D )+ Děkuji. +usměje se na ní spokoje a zlehka téměř neslyšeně skočí dovnitř+ Senders, James Senders k vaším službám. +ukloní se jí vesele, a že k té veselosti má důvod. je uvnitř a podle zvuků linoucích se z kuchyně o něm ti dva nevědí+ Je mi ctí vás poznat, madam, komteso. +ukloní se i panence, proč si konec konců trošku nepohrát umí si představit, jak budou vyděšení až zjistí, že strávil s tou malou více času+
James Senders
Upír

Příspěvekod Vanesska » 29 zář 2013 20:05

+Vanesska vyšvihne parádní pukrle, to má naučený perfektně, a uvede ho ke stolu, způsobně se usadí a nalije mu do malýho hrníčku imaginární čaj, a nabídne mu kus dortu+ Komtese už je osm. +sdělí mu, jaká je to velká holka, a dokonce mu to ukáže na prstech+ Komteso, vikomt Sendls se k nám pzipojí na oslavu. +informuje vážně panenku+
Vanesska

Příspěvekod James Senders » 29 zář 2013 20:16

+má trošku co dělat, aby se složil na malou židličku, kterou si nenápadně přesune tak, aby viděl na dveře a pak už se jen věnuje Vanesse a poslouchá, co se děje vedle v kuchyni, zatímco vyhodnocuje situaci+ Och, ale to je ovšem velká holka. +pokývá s úsměvem hlavou+ To se jistě bude brzo vdávat. +stočí pohled k panence a pak zpět k dívence+ Řekněte madame Vanesso, už pro ni máte ženicha? +zajímá se spiklenecky+
James Senders
Upír

Příspěvekod Vanesska » 29 zář 2013 20:46

(ježiš, to je fakt vtipná představa :D)

Už je skolo dospělá. +přikyvuje vážně+ Líbí se hlaběti Valylovi, ale její klál to nechce. +zatváří se tragicky+ Tzeba si ji můzeš vzít ty. +koukne na něj zkoumavě, jestli by vyhovoval, když se z kuchyně ozve Christiánův hlas, co ji volá+ Pockej, já hnedka psídu. +informuje ho, seskočí z židličky a běží do kuchyně+
Vanesska

Příspěvekod James Senders » 29 zář 2013 20:49

(to tedy :D )

Pročpak to nechce? +zajímá se zaujatě+ Já? +vyvalí na ní na oko překvapeně oči+ Myslíš, že bych byl vhodný ženich? +zajímá se a jen po hlase zvedne hlavu a zaujatě se zaposlouchá+ Jistě, počkám tu na tebe. +odkývá jí to a když odejde, tak si vezme panenku na klín, chodí se malého hřebínku a zatímco je v kuchyni poslouchá jme se panenku česat+
James Senders
Upír

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 29 zář 2013 22:10

+vyběhne z kuchyně a o něco klidněji, ale rychle a tiše přejde obývák dýky skrývajíc za zády. hruď se jí svírá strachy a zároveň vzteky, jak si dovolil ohrozit malou Van? jak si vůbec dovolil požádat o vstup do tohohle domu. ale všechno to musí odsunout stranou. musí ho dostat pryč, co nejdál od všech, a ve chvíli kdy překročí práh pokojíčku je na tu chvilku ledově klidná s jediným cílem. ochránit ty, co jí jsou blízcí+ Co tady děláš, Jamesi? +promluví klidně, jen se srdcem divoce bušícím strachy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro