od James Senders » 29 zář 2013 23:57
+odhalí špičáky a zlostně zavrčí, až to chvíli vypadá, že po něm skutečně skočí, když ho upoutá ten milovaný hlas. stočí pohled k Jasmine a nakloní hlavu na stranu, jak po jejím těle přejíždí pohledem a ten pohled jasně prozrazuje na co myslí, zejména, když tak vystrkuje drápky+ Copak, srdíčko? Chceš, abych si s ním víc pohrál? Protože to já rád... mohl bych mu utrhat všechny končetiny, jako mouchám křídla a sledovat jak z něj pomalu vyprchává život. +protáhne zamyšleně jako by opravdu čekal, že to po němu bude chtít+ Protože on zřejmě špatně pochopil situaci. Protože v nejbližší chvíli to bude on kdo naposledy vydechne, ne já. +pousměje se, ale když se ho zeptá jak se sem dostal, jen si otráveně odfrkne+ Ach tohle. +mávne nad tím rukou a usadí se pohodlně na parapet, ale přesto stále připravený při první známce chyby skočit po tom chlapovi a utrhnout mu hlavu, přinejmenším+ Tvoje sestra... měla by být víc pečlivá. Prošel jsem jedním z jejích portálů, když pospíchala za tím svým podvraťákem, který se dovoluje nazývat Rigenem. +zamlaská nesouhlasně, zřejmě se mu něco z toho nelíbí, ale těžko říct co+ A pak jen stačilo sledovat její stopy, když šla sem. +mávne nad tím ledabyle rukou+ Ale ale... +vytáhne se trošku do výšky, jak sedí+ ...kdopak to k nám jde? Snad si mi lásko nepřichystala večeři. +koukne na Jasmine jako by něčemu takovému skutečně věřil+