Vanessčin pokoj a herna

Moderátor: Victoria

Re: Vanessčin pokoj a herna

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 17:42

No... to je lepší. O trošku. +uculí se Chris, když se zmíní o sestře+ Co Van? +zvedne hlavu s obavou+
Je u mě s Byronem a s Jeefesem. +houkne naněj Vicky, který se pomalu vrací barva, a přestává se klepat+ Dík. +vezme si vodu, i když by si radši dala panáka+ No ale vážně, koho napadlo vymyslet pětiřádkový kouzlo, když se potřebuješ zbavit nasranýho upíra? +zavrtí hlavou+ No, takže... jsme na něj čtyři a málem nás přejel jak vlk tři malý prasátka. Takže tipuju, že naše jediná šance je fakt v magii. +poznamená, a Chris přikývne, rána už mu skoro přestala krvácet+ A taky to vypadá, že budem muset přípravy dost urychlit. +koukne na ostatní+ Teď když může k nám domů... jak je to vůbec možný? Necítila jsem žádný narušení ochran. +zamračí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 zář 2013 17:56

+tiše ulehčeně se zasměje+ S touhle náladou, jo. +souhlasí s ním, že je její sestra mnohem lepší než šílený upír a sklouzne pohledem k Vicky a vážně pokývá hlavou, když jim sdělí, že je Van v bezpečí a zdá se, že v pořádku+ Zkusíš si opatrně sednout? +zajímá se+ Ne, že by mi vadil fakt, kde máš hlavu... +zazubí se na něj vesele a odstraní mu z čela poslední šmouhu krve, když přestane krvácet+ Říkala jsem, že to není s nimi není sranda. +povzdechne, vysvětlujíc tak, proč je z toho původně chtěla vynechat+ Kdybychom byli venku, bylo by to snažší. Je tu moc malej prostor. +zamračí se trošku+ Navíc nás překvapil. +pokrčil zlehka rameny a souhlasně odkývá to urychlení plánů+ Já myslím, že jsme zapomněli na dost podstatnou věc. +koukne na Chrise posmutněle+ Nedošlo mi, že by Van mohla mít taková práva jako řádný obyvatel domu a nikdo z nás jí nevaroval, aby nezvala cizí lidi. Tedy aspoň ne já. +vypadá poměrně zkroušeně+

Van? +zamrká trošku zmateně Nef+ Tvoje dcera je v domě? +zamračí se a zdá se, že její myšlenky se ubírají stejným směrem jako myšlenky její sestry s ohledem na to, jak se Senders mohl dostat do domu+ Myslím, že to bude tím, že to kouzlo bylo původně vymyšlený pro neuspěchaný přesun mezi světy. Navíc nikdo nepočítal s tím, že ho budeme muset použít v takový situaci. +pokrčí zlehka podmračeně rameny+ Bude nás mnohem víc, ale Senders je úskočnej hajzl a nejsem si tak úplně jistá, jestli vám vaše magie bude k něčemu platná. Zkoušel si jí? +stočí pohled k Chrisovi zajímajíc se, co se tu dělo+ Souhlasím, během několika dnů bychom měli vyrazit. Takže navrhuju, abyste se dneska pořádně prospali a zítra vyzkoušíme ten Jasminin rituál, abychom měli jistotu, že skutečně funguje a já dám zatím vědět k nám, že nás mají čekat. +koukne na ně požadujíc souhlas+ Pokud tady není každý den, taky by mě to nenapadlo. +pousměje se na sestru konejšivě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 19:52

+Chris se posadí a tváří se, že se mu vůbec nemotá hlava+ No, aspoň vím, že se tady cítí doma. +ušklíbne se nevesele+ S cizími lidmi se moc nevídá, nikoho asi nenapadlo si s ní o tom promluvit. Jestli na ni byl milý... je důvěřivá. +povzdychne si+ Jistěže jsem ji zkoušel. +přikývne+ Kletby fungovaly v pořádku, jenže je moc rychlý. +zamračí se+ Vyřídím ten úkryt pro Van, a asi by tam měla jít i Alex. +ztratí se na chvilku v myšlenkách+

V každým případě co nejdřív. +přikývne Vicky, i když podle toho, jak se tváří, se jí to moc nelíbí+ Budu to muset říct Byronovi. +poznamená pro sebe, a zatímco mluví, rychle prochází obrany domu a posiluje případná slabá místa+ Tak teda zítra. +sebere se poněkud ztěžka z podlahy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 30 zář 2013 20:10

+naprosto nenápadně se posadí vedle něj jako by čekala, že ho bude muset chytat, ale tváří se jako by si jen dělala pohodlí+ Ale to není omluva. +vyštěkne rozhněvaná spíš sama na sebe než na kohokoliv jiného a ruce se jí roztřesou, jak na ní zničeho nic dolehne poznání, co všechno mohl Senders Van udělat a byla by to jen její chyba+ Mělo mě to napadnout. Co kdyby jí ublížil? Co kdyby jí odvedl? +hlas jí trošku přeskočí a na očích jí je vidět, že by něco takového stěží zvládla+ Alex? Jak jí to chce vysvětlit? +povzdechne si ztraceně, protože po tomhle se může přestat pokoušet s jeho sestrou vyjít, ne že by předtím měla naději+

Senders umí být velice přesvědčivý. +pokývá Nef souhlasně hlavou. trhne sebou, když sestra tak vyjede a tiše si povzdechne+ Jasmine, to... +zamlkne raději, když po ní sestra hodí naprosto vražedným pohledem kdy čeká, že po ní každou chvíli skočí, jestli řekne, že to nebyla její chyba+ Rychlost a síla jsou jejich velké přednosti. +přikývne podmračeně+ Kdybyste se vy dva naučili kontrolovat kouzlení v tandemu... jsem si poměrně dost jistá, že bys mohl naší magii využít tak, abys byl stejně rychlý jako my. +potřese nad tím hlavou+ Ale na to není čas. +zamítne to vzápětí+ Jestli to uznáš za vhodné, ukryj celou svojí rodinu včetně bývalé ženy, hlavně ať se u nás můžeš pořádně soustředit. +pokrčí neurčitě rameny, je jí v podstatě jedno koho ukryje a koho ne+ Chceš doprovodit? +podívá se na Vicky zkoumavě a hlídá, kdyby letěla k zemi, aby jí mohla zachytit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2013 00:08

Ale prosím tě, to není ničí chyba. +zavrtí Chris rezolutně hlavou+ Nebo jsme spíš udělali chybu všichni. Stalo se, a už se to nestane. +stiskne pevně rty+ Popravdě to dopadlo docela dobře. +pousměje se trochu+ Nic se jí nestalo. Budu muset jít za ní, než se začne bát. +vstane opatrně, opírajíc se o zeď+ Tedy, nejdřív bych ze sebe asi měl smýt tu krev. +uculí se+ Nějak jí to vysvětlím. +pokrčí rameny+ Jsem si jistý, že umřít netouží. +uchechtne se trochu+

To je dobrý, já jsem v pohodě. +usměje se Vicky a zavrtí hlavou+ Až půjdeš k Alex,klepni na mě. Mám pár tipů, jak ji přesvědčit. +ušklíbne se poněkud hořce, dopije sklenici vody, kývne na ně na rozloučenou a zmizí dole+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 říj 2013 00:21

+tiše si povzdechne a pokývá hlavou, ale jak je známo, ona má vlastní hlavu a to co si do ní vezme jí jen tak někdo nevymluví+ Ano, už se to nikdy nestane. +souhlasí s ním a oči jí nepatrně ztmavnou odhodláním+ Jo, asi by ses umýt měl. +pousměje se a vytáhne se na nohy nenápadně si masírujíc tvář, kde se jí nejspíš brzo udělá pořádně velká a barevná modřina+ A vem si nějaký lektvar na tu hlavu. Mohl bys mít klidně i otřes mozku. +pohladí ho starostlivě po paži+ To bych ráda viděla jak. Možná bych měla jít s tebou, abys to neschytal sám. +nadhodí zkusmo, sice se jí to nelíbí, ale když bude potřeba jeho sestře se to pokusí vysvětlit+

Dobře. +přikývne vážně Nef, ale i přesto Vicky vyprovází pohledem ze dveří+ Taky půjdu... zařídit nezbytné. +koukne na ty dva+ Jsi v pořádku? +stočí pohled k sestře, která vypadá poněkud zbědovale. rozcuchané vlasy, modřina na tváři, šaty pomuchlané a místy zašpiněné od krve, jak zavadila prsty od chrisovi krve o látku+
J: Jistě. Neměla bych být? +pokrčí zlehka rameny+
N: Viděla si ho poprvé po tak dlouhé době... +nadhodí, ale sestřin pohled jí umlčí+
J: Jsem naprosto v pořádku. +vyštěkne roztěkaně, nechce se o tom bavit, ne dokud si neudělá v hlavě dostatečný pořádek+ Promiň jsem unavená. +povzdechne si nakonec+ Měla bys jít. Říct Mariusovi ať si dá sakra záležet. +nepatrně se pousměje.
N: Dobře, půjdu... +souhlasí po chvíli zkoumavého hledění+ ...ale kdyby něco... +pousměje se a větu ani nemusí dokončit+ Tak zítra. +pokývne oboum na rozloučení a zmizí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 01 říj 2013 15:41

+zajde vedle do koupelny a omyje si obličej od krve, prohlídne si ránu v zrcadle, a usoudí že to není tak zlý, zčeše si přes to vlasy, aby Van nevyděsil, vezme si dva lektvary a najde rychlehojící mast na podlitiny+ Myslím, že to není nejlepší nápad. +zamyslí se nad tím+ Už takhle bude vyšilovat, a když tam budeš, nebude ochotná mě ani poslechnout. +zavrtí nakonec hlavou+ Namaž si tu modřinu +podá jí kelímek s mastičkou+ Nevyléčí se to hned, ale do pozítří by to mělo být pryč. +usměje se na ni+ Běž si odpočinou, už jsme všichni v bezpečí. +pohladí ji po zádech, a pokývnutím se rozloučí s Neferet+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 01 říj 2013 15:52

+starostlivě ho pozoruje a přitom přemýšlí div se jí z hlavy nekouří+ Dobře, máš pravdu. Zůstanu tady a zapracuju na smíření se s tím, že u tvojí nejmladší sestry nikdy nezaboduju. +ušklíbne se trošku nevesele, ale pak si od něj vezme mast+ Dobře, snad se mě Van moc nelekne. +pousměje se měkce a přejde k zrcadlu+ Jasně, budu v pohodě. Běž za Van. +pousměje se na oko přesvědčivě a začne si mazat modřinu a jelikož si nemůže jen tak sednout a nic nedělat, protože by musela ještě víc přemýšlet a ten fakt, jakým způsobem je všechny ohrozila, by na ní dolehl mnohem víc, rozhodne se jít zkusit zachránit večeři. postaví se k plotně, aby napravila ty největší škody, jako jsou těstoviny u kterých utekla voda, maso který se trochu přichytlo. pobíhá proto po kuchyni sem a tam v přesvědčení, že s prázdným žaludkem nemůžou jít přeci spát+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 črc 2015 22:19

+ráno vzbudí malou dřív, obleče jí letní šatečky, a vyrazí spolu do města nakupovat školní potřeby, třípatrovej penál a sešity, protože už je velká holka a v září půjde do školy, takže se na to musí zodpovědně připravit, a ze všeho nejdřív jsou koupit pořádnej psací stůl a židli, aby měla kde psát úkoly+
Christian
Mág

Příspěvekod Christian » 23 pro 2016 22:13

+obleče Vanessku a sbalí jim oběma kufr, na dno schová dárky, a pak všude pozhasíná, chytne malou za ruku a přemístí je na Tvrz na Vánoce+
Christian
Mág

Předchozí

Zpět na Christianovo patro