Wellness

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Wellness

Příspěvekod Remus Lupin » 19 říj 2013 12:33

A, to bude ono...*kývne na ten med* je to jen o zvyku. Lidi málokdy používají čich nějak víc. Hm...víš, že jsem si na ně tak zvykl, že by mi snad i chyběly? *ušklíbne se pobaveně* Jo, úplně první. *přitaká, přijde k ní blíž a vloží se jí do schopných rukou, uvolněně vydechne a zavře oči, užívá si její dotyky* Myslím, že ano. *ozve se po chvíli, když to zváží* Tedy...teď ji to asi nepřijde, ale pokud bude ve velení vlčice, ta bude vědět, kde je její místo. Jakmile si určíš místo a postavení vůči ostatním, je dané. Pokud se nechceš zase prát...a to myslím, že jí z minula na nějakou dobu vydrží...nezkoušet to hned tak znovu. Nerad bych byl agresivnější, ale pokud to bude třeba, udělám to. A to by se jí asi fakt nelíbilo.
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 19 říj 2013 14:13

Chyběly? +rozesměje se+ Já bych si tě bez nich už nedokázala představit. Bude to znít možná směšně, ale jsou fakt sexy. Tedy... až na tuhle +přejede mu prstem po té nejdelší a nejstarší + Víš... +chvíli mu mlčky masíruje hbitými prsty šíji+ ...viděla jsem ten váš boj... +přizná se mu nakonec a v roztřeseném hlasu je slyšet, jak hodně ji to vzalo+ Snad po té lekci už ví, kam patří. Už nikdy nechci, abyste se prali +řekne naléhavě, nebo spíš prosebně+ Napadlo mně... jak to vlastně je s rozmnožováním vlkodlaků? Vím, že to jde kousnutím, nebo přenesením genu na potomka. Ale jde to i jako třeba u vlků? Že má alfa vlkodlak mladé s nějakou vlčicí? :lol: +ušklíbne se na něj+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 20 říj 2013 12:18

tak sexy? To je o důvod víc. *usměje se, pak otevře oči a zadívá se na ni, když z ní vypadne to, že je viděla* To mě...mrzí. To musel být dost hrozný pohled...*pohledí ji po tváři* Já si to taky nepřeju. Takže opravdu doufám, že jeden výprask jí stačil. Už popravdě nebylo moc kam jí uhnout. Má velkou sílu, i na to, že je vlčice a nezkušená.*pak se rozkašle* rozmnožování...vlčátka?*zaslzí z toho* Musím se přiznat, že tohle jsem nikdy...nezkoušel. *řekne nakonec a v očích mu svítí pobavené jiskřičky* Podle studií to je ale možné. *zvážní nakonec*Popravdě si to nějak nedovedu představit...ale prý pak z toho vzniknou...no prostě vlci, jen o mnoho inteligentnější. Jen se nikdy nepřemění na lidi.*teď v jednom seriálu je třeba vlčice, co je těhotná a tam to obešli tím, že v té době se neproměnuje...ale zase se jí, předpokládám, narodí dítě v lidské podobě. Tak možná by HP vlčice zůstaly naopak vlky po celou dobu :roll: *

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 20 říj 2013 13:24

+opre si celo o jeho klicni kost+ Byl to opravdu hrozny zazitek... vim, ze nezbytny. Slibila jsem ti, ze ti budu vsechno rikat, tak tohle bys mel vedet... Nejspis se ta jeji nenavist a bojovnost prenasi i do jej vlci podoby, proto byla tak agresivni. A taky nemela v sobe lektvar. Ale chtela si jej vzit, coz by mozna pak dopadlo uplne jinak +musi se rozesmat, kdyz vidi ten jeho vydeseny oblicej pri jejim dotazu (a ja se tady ve vlaku culim jak pako a lidi na mne divne koukaji :D )+ Aha, takze takhle se vlkodlak nerodi +prikyvuje zamyslene+ Zajimalo me hlavne, jestli to je vubec mozne... aby se spojili dva vlkodlaci +poznamena a vuubec nevypada na to, ze ji to vrta v hlave :D +

(taky si myslim po tom clanku JR, ze brezi HP vlcice zustane ve vlci kuzi az do narozeni vlcat, aby jim promeny neuskodily. To bych pak ale chtela videt stastneho tatinka :lol: )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 20 říj 2013 17:49

Asi. a ten lektvar vážně dělá hodně. vlkodlak sám je naprogramovaný útočit na lidi...a když jsi s námi byla uvnitř a ještě krvácela...ten pach je...omamný.*přizná* Hm..ne, pokud vím, tak takhle fakt ne. ale nikdy jsem to nezkoušel na vlastní kožich...spojovat se s druhým...*použije to stejné spojení s úculem* vlastně je to zajímá akademická otázka...*zamyslí se nad tím naoko vážně*

(pff, závidí, že nemají takovou zábavu :))

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 20 říj 2013 18:45

Omamný? Jaktože to tedy s tvým vlkem nic neudělalo? To má ten lektvar opravdu takovou sílu, žes odolal? +pozvedne obočí+ Tak Vanessa nakonec za to ani nemůže, co napáchala tu noc... +pokrčí čelo a už poněkolikáté ji opět napadne ta plíživá myšlenka+ Remusi... co kdybychom se jí pokusili pomoct... přesvědčit ji o tom, že přestože teď stojíme proti ní, to s ní myslíme opravdu dobře. Vím, udělala nám velice ošklivé věci... ale prostě nemůžu uvěřit, že by v ní nezůstala ani špetka dobra +hledí mu zkoumavě do očí, vědoma si toho, že on Vanessu právem nesnáší+ Nezkoušel jsi to, protože jsi byl doteď vlk samotář. Teď už máš smečku. Samozřejmě, že o tobě vůbec nepochybuji +setře mu pohlazením pěnu z ramene+ Ale Vanesse nevěřím. Co já vím, jak se chová taková hárající vlčice? ( :smich: )
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 21 říj 2013 19:36

Ale dělalo...ten lektvar opravdu pomáhá. I tak je to dost o sebevůli. Já měl přece jen dost času se jí učit.*lehce pokrčí ramenem* Pomoct....myslíš, opravdu myslíš, že bychom ji měli dát ještě šanci?*zadívá se na ni* Je to tvá sestra, jestli to tak opravdu cítíš...ale musí ti i ona chtít. Nebudu ji přesvědčovat, že se jí milostivě nesnažíme ublížit, ale naopak pomoct. Snad je i tak chytrá, jako je tvrdohlavá.*povzdechne si* Hárající vlčice? *vykulí oči, a pak zajede celý pod hladinu vody. Když se s prskáním vynoří, musí se smát, zatímco si shrábne vlasy dozadu*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 21 říj 2013 20:40

+zamyslí se nad těmi jeho pochybami+ Nikdy by mně ani nenapadlo, že bych někdy byť jen na okamžik zapochybovala o tom, jestli je správné ji předat templářům. Ale ta její riskantní oběť ve mně zakořenila pochybnosti. Pořád si to promítám a ptám se, proč to udělala. Možná to byl od ní jen promyšlený tah... ale co když mě chtěla opravdu zachránit? Navíc mi prozradila, co nás poutalo a taky jak to pouto zrušit. Možná jenom rezignovala, když její plány nevyšly, ale možná se v ní něco hnulo. A já to hodlám zjistit +vypne hruď, až jí z pěny vykouknou prsa:D+ Potřebovala jsem to ale nejdřív probrat s tebou, nechci dělat nic za tvými zády +rozesměje se tomu jeho výrazu těsně předtím, než Remus zmizí pod hladinou a pěkně si na něj počíhá, než se zase vynoří+ Nějak tě to vyvedlo z rovnováhy... to povídání o mladých vlčicích... vlčku +chvíli se musí od srdce smát a když se trochu uklidní, sfoukne mu z nosu bublinky z pěny+ Jen ať si nějaká vlčice na tebe něco zkusí... ukážu jí, co dokáže taková rozzuřená lvice +políbí ho na vlhké rty+ Měli bychom jít pomalu ven z vody, nebo taky úplně scvrkneme +zašermuje mu před očima prsty, na kterých se jí z vody udělaly už docela slušné varhánky+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 22 říj 2013 21:30

To ne, rozpustit tě nenechám...*kouká, že už je vykoupaná z podoby, tak se zvedne z chladnoucí vody a šáhne po ručníku a pak ji podá ruku, aby mu třeba neuklouzla*Promyšlený tah...to je těžko říct, ale asi to neplánovala...takhle před proměnou, řekl bych, že jednala spíš..podvědomě. což by bylo dobře pro nás, nemyslím, že v téhle situaci by byla schopná něco..."hrát". Prozradila? A co to tedy bylo?*překvapí ho tahle informace* To víš, vlčice, to je taková velká neznámá...*pokrčí rozverně rameny*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 22 říj 2013 22:52

No právě... podvědomě. Pokud to udělala proto, aby mi zachránila život, i když to v tuto chvíli zní velice nepravděpodobně, do smrti smrťoucí bych si vyčítala, že jsem ji předala jisté smrti v templářském vězení. Musím prostě zjistit, jak to je... a já to z ní dostanu +chytne se ho za ruku a vyleze ven z vany+ Byl to amulet, očarovaný černou magií, pomocí které se se mnou spojovala. Mám jej v ložnici, ukážu ti to nahoře +zahalí se až po krk do županu, dnes to stejně nevypadá, že by Remuse vábily její křivky:D. Že by to bylo tím povídáním o vlčicích?:D+ Asi si na tu tvoji velkou neznámou budu muset posvítit +cukne koutky, ale pak se už neudrží a rozesměje se+ Pojď, půjdeme, nebo ještě chvíli a fakt začnu žárlit +uculí se rozveseleně a vydá se nahoru do ložnice+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont