Bemount

Sídlo Neferet

Moderátoři: Neferet, Jasmine Clarvik, Cairo

Re: Bemount

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 říj 2013 01:24

Alespoň, že tak. +zasměje se+ Jak si to jídlo objednám, když mám předstírat, že tam sluhové nejsou? +napadne jí najednou+ Jistě, to bych měla zvládnout. Jak tě napadlo, že nevydržím chvilku v klidu? +zazubí se na ní vesele, když si založí ruce na hrudi a prsty si poklepává o paži+ A já začala doufat, že si mě moc nebudou všímat. Já vím někdy jsem naivní. +zasměje se+ Jo no... asi ale lepší počítat s tou variantou kdy by se to stalo, protože mi zřejmě nezbude nic jinýho než si tam sednou. Stěží si můžu vzít židli a sednout si tam kde bych sedět měla. +zatváří se jako neviňátko+ Ale Chris je vlastně teď taky svobodný. Takže by ho posadili taky ke stolní seznamce? +zajímá se+

Jo, ta je skvělá. +zasměje se tiše a tak jakože rozkošně hihňavě+ Ale víš, že to neudělám. +pousměje se měkce+ Už jsme o tom mluvili. +pomalu k němu přejde a pohladí ho po paži+ Chci být součástí tvýho života i kdyby to mělo znamenat, že se budu muset setkat s vaší kouzelnickou smetánkou a v jejich přítomnosti přežít nějaký ten večer. +pousměje se+ Tedy pokud opravdu nechceš abych se držela mimo. Však víš, aby o mě nevěděli. +koukne na něj trošku nejistě, protože se ho vlastně ani nestačila zeptat jestli vůbec stojí o to, aby o ní někdo věděl mimo jeho diskrétí sekretářky, bejvalky co jí považuje za chůvu s výhodama a sestry co si myslí, že je jen povyražení. naštěstí aspoň Vicky si oblíbila a vypadá to že i ona jí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 27 říj 2013 23:11

Co? +svraští nechápavě obočí+ Aha, ne, to si neobjednáváš. Na banketech je menu dané, ale dostaneš ho napsané, abys věděla, na co se máš těšit. +uculí se+ Objednáváš si v restauracích, a tam stejně objednává chlap za tebe. Teda předpokládá se, že mu řekneš co chceš. +pousměje se+ To by bylo z tvýho hlediska možná ještě horší, kdyby tě ignorovali, znamenalo by to, že si tě neváží ani natolik, aby učinili společenské povinnosti zadost. +pokrčí rameny+ Jinak by bylo nesmírně hrubý tě jen tak ignorovat. +usměje se+ To těžko. +zazubí se+ Ty jsi svobodná mladá holka, čeká se, že tvým jediným životním cílem je momentálně udělat partii. +uculí se+ Chris má... úplně jiné postavení. +pokrčí rameny+ Tak... a my půjdem. +chňapne Samuela promptně za loket, když se konverzace dostane na tenký led, a děsně nenápadně se s ním zdekuje+

+Chris to celou dobu poslouchá, opírá se o parapet, a vypadá trochu ustaraně+ Jenže to přece vůbec není podstatné. +pokrčí rameny+ Na tyhle akce nechodím nijak často, a těch pár řídkých případů bych sám klidně zvládl. nemusíš to dělat jen kvůli tomu. +pokrčí rameny a pousměje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 říj 2013 23:28

Aha, takže si nemusím dělat starosti s výběrem. A co bude na pořadu dne zjistím až mi to naservírují. +zazubí se vesele+ A v restauraci můžu říct Chrisovi aby za mě něco vybral. +zazubí se vesele+ Aha, takhle... +zamručí zamyšleně a prohrábne si vlasy+ Tak to abych pro změnu doufala, že si se mnou budou povídat. +zazubí se vesele a pak nad tím bezděky potřese hlavou+ Ale já mám partii... naprosto skvělou partii. +usměje se na Chrise s takovým zamilovaným leskem v očích+ Chrisi. +povzdechne si tiše a trošku ztraceně, jak neví jak mu to vysvětlit+ Ale ano, je to podstatné. Je to další aspekt tvýho života i když není prozatím tak častý. +pohladí ho jemně po ruce+ Už jsem ti říkala, že chci být nedílnou součástí tvýho života a k tomu i patří přežít pár večerů v přítomnosti vaší společnosti. +pousměje se měkce+

Cože? Co? Proč? +probere se Samuel z polospánku a to už ho Vicky tahá na nohy+ Proč sme museli jít pryč? +kouká na ní nechápavě když se ocitnou za dveřmi+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 00:06

Oni budou řešit vztahový kraviny. +zazubí se+ U toho bejt nechceš, věř mi. +mrkne na něj+ Takže já nevim jak ty, ale já jdu tancovat do deště. +uculí se na něj, vyklouzne ze dveří tak jak je bez kabátu, a hned za dveřma si promáčí přezůvky, co tam má půjčený, tak je skopne a vydá se do trávy bosá, chvilku jen tak pomalu brouzdá trávou s obličejem zvednutýmk nebi a nechá si pršet do ksichtu, na zavřený oči a do otevřený pusy, a pak se zazubí a s roztaženýma rukama se roztočí dokola+

Vážně si nemyslím, že to je potřeba. Proč si chceš to hezké co máme otravovat? A nemysli si, že se ti pod kůži nedostanou. +povzdychne si a pohladí ji po ruce+ Bude to mezi námi strašit, uvidíš. +koukne na ni tak trochu nešťastně+ A co budeš dělat, až se tam potkáš s Alex, nebo dokonce s Tiffany? +pozvedne trochu obočí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 00:26

Aha, tak to máš asi pravdu. Raději u toho nebýt. +zazubí se na ní vesele+ Teď? Vážně to chceš udělat? +zasměje se a zamíří za ní ke dveřím a vykoukne ven. chvilku jí jen poněkud okouzleněji sleduje, jak se tam točí a užívá si jak jí déšť smáčí vlasy a šaty+ Milady? +doběhne k ní do deště a ukloní se jako by jí vyzýval k tanci a pak jí prostě popadne kolem pasu, zvedne ze země a zatočí se s ní, než jí postaví na zem a vede jí do otočky od těla a zpět k tělu+ Takhle se u vás bavíte když prší? A co kdyby byla bouřka? +zazubí se na ní vesele+

Nepochybuji o tom, že mají talent člověka dostat, ale proč by to mezi námi mělo strašit? +koukne na něj posmutněle+ Co budu dělat? No... podívám se jim do očí a budu vědět, že to co tvrdily není pravda. +povzdychne si a bezmocně rozhodí rukama+ Já to vím. Vím, že se mi jen tvoje sestra snažila ublížit. Ale nemůžu popřít že v jednom neměla pravdu. Nikdo o mě neví. +koukne na něj smutně+ Jistě, ví o mě Van a já si uvědomuju jak moc podstatná pro tebe je a já jsem opravdu šťastná, že si nás představil a že s ní můžu trávit čas. +dodá aby si jak nemyslel, že Van pro ní není důležitá, když je+ Ale nikdo jiný. Ani tvoji přátelé... neznám je a nejsem si jistá, že o mě vědí. Já nepochybuju o tom, že mě máš rád. Že mě miluješ, ale o to teď nejde. +pousměje se způsobem, kterým není pochyb že mluví pravdu+ Stydíš se za mě? Protože já dokážu být dobrou ozdobou. Dokážu se vyrovnat s tím že se mi pokusí nějakým způsobem ublížit a zvládnu ti neudělat ostudu. +rozhodí bezmocně ruce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 00:56

Ne, tak se bavím já. +uculí se+ Copak jsi neslyšel, že čarodějky za bouřky vzývaj temný síly? +zahýbe významně obočím a zazubí se, a když ji chytne, vyjekne překvapením, ale směje se na celý kolo, protočí se mu pod rukou a zespoda k němu zvedne rozesmátý oči+

protože nikdo nemá tak hroší kůži. A ani bys ji neměla mít, ne takhle mladá, a já nehodlám být tím důvodem, kvůli kterému se budeš trápit. +zamračí se+ Alex nesmíš poslouchat. +mávne rukou ustaraně+ Ví o tobě lidé, co jsou pro mě důležití. +pokrčí rameny+ Van, Vicky, Alex, Julia, Dan a Laura. Držím si svůj osobní život přísně v soukromí, a má to svůj důvod. +ušklíbne se,když si vzpomene na bulvární články o jeho manželství+ Jistěže se za tebe nestydím. +zavrtí užasle hlavou+ Myslím si, že jsi víc než ozdoba, a nehodlám tě takhle degradovat. +zamračí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 01:17

Jo to je ti podobné. +zasměje se vesele+ Opravdu? O tom jsem nikdy neslyšel. +vrtí se smíchem hlavou, když se s ní točí a tak na chvíli se jí zahledí do rozesmátých očích než se k ní nakloní a chvíli to vypadá že jí políbí, ale rty nakonec sklouzne k jejímu uchu+ A jaké síly máš v plánu vzývat dnes ty? +zajímá se vesele+

+tiše si povzdechne a raději si nechá pro sebe fakt, že se bude trápit tak jako tak+ Ale já jí slyšela a v měla pravdu v tom, že se jednou budeš muset vrátit. Najít si ženu, která tě bude víc hodna. +v očích se jí najednou při tý představě objeví slzy+ A já nechci aby se to stalo. Mám z toho strach. Z toho, že mě necháš za sebou, protože si budeš myslet, že je to pro mě to nejlepší. A já chci abys viděl, že to zvládnu. Chtěla bych aby viděli že to místo je obsazený a mít právo vynést v zubech každou ženskou, která se tě kdy pokusí svést. +mírně protáčí oči aby zabránila slzám dostat se jí z očí+ Opravdu? Ale já je ještě nepotkala. Jak dlouho spolu jsme? Nějaký měsíc už to bude a já pořád neměla možnost pozdravit tvého nejlepšího přítele s jeho ženou. +tváří se skutečně hodně smutně+ Tak proč si jí nepřipneš a neukážeš jim, že mě máš?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 01:44

Je na tom snad něco špatnýho? +zazubí se, a na chvilku si fakt myslí, že ji políbí, atak půl vteřiny panikaří, a když její rty mine, vydechne vzduch, co si ani neuvědomovala, že zadržuje, a chviličku přemýšlí, jestli je ráda nebo ne+ No, asi nejspíš všechny svoje síly. +usměje se vesele, sklopí oči a olízne si rty, a když jí na nos dopadne velká kapka, nespokojeně ho nakrčí+

Neexistuje nic takového jako být někoho hoden. +zamračí se nesouhlasně+ Pracoval jsem na případech příliš mnoha párů, abych mohl ignorovat fakt, že láska a... vhodnost jsou dvě úplně odlišné věci, a na žebřičku hodnot druhá té první nesahá po kotníky. +pousměje se+ Těžko mě někdo ožení proti mojí vůli, a moje rozhodnutí za mě nikdo nedělá, ani oni, ale ani ty. +podívá se na ni přímo, ale tak měkce+ A myslel bych, že o mých citech toho víš dost na to, abys mohla být klidná. +pousměje se+ No... nenapadlo mě, že bys chtěla. +svraští obočí zamyšleně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 říj 2013 02:05

Ne, ale vůbec ne. +zazubí se na ní vesele+ A jak se takový vyvolávání dělá? +zajímá se zaujatě a se smíchem jí z nosu setře tu velkou kapku+ Nechceš jít dovnitř? Tam ti aspoň nebude kapat na nos. +pousměje se, ale vzápětí zpozorní a pomalu se rozhlídne kolem jako by slyšel něco co ona nemůže+ Už je poměrně tma. +zvedne oči k nebi, který pomalu ale jistě černá nadcházející tmou+

To jistě, ale oni to tak očividně nevidí. A pokud má Alex pravdu v tom, že se mezi ně budeš muset vrátit ať už proto abys zpravoval svůj majetek a nebo, což je zásadnější, zajistil Van dobré postavení. Nebo co já vím co ještě. +rozhodí bezmocně rukama+ Můžeš mi slíbit, že se nerozhodneš tak, že mě necháš mimo abys mě jich ušetřil? Já vím, co ke mě cítíš. Proto se bojím toho, co by mohlo být až tvůj otec zemře. Vezmeš mě sebou až se budeš stěhovat zpět do Francie? +podívá se na něj takovou tou směsicí smutku ale i odhodlání+ Já vím, že nedělám. Proto jsem o tom nechtěla mluvit a nic ti dřív neřekla. Nechci abys měl pocit, že na tebe tlačím. +povzdechne si a trošku se tam složí do křesla+ Nenapadlo? +zamrká překvapeně+ Chrisi, který části věty "Chci být nedílnou součástí tvýho života" si nerozuměl? +zvedne k němu trošku unavený zrak, jelikož v tu chvíli opravdu neví, jak jinak mu říct, že chce aby se s ní dělili o všechno+ Jistě, že bych je chtěla poznat. +dodá tiše a tak měkce+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Victoria » 28 říj 2013 02:43

To se hrozně moc soustředíš a tváříš se, že nemyslíš na věci, na který myslíš. +uculuje se+ No, ani nechci. +zazubí se+ Ale půjdu. Běž napřed, jo? Já přijdu, než bude tma. +usměje se+

A mně nezáleží na tom, jak to vidí oni. +pokrčí rameny+ A Van má taky matku, která by se mohla postarat. +pousměje se+ Nemůžu ti slíbit něco... přejděme ten most, až se k němu dostaneme. +koukne na ni naléhavě+ Tak na mě netlač. Mám svoje důvody, proč tohle nechci, a nestydím se za tebe, jestli jde o tohle. Můžeme chodit kam chceš, do opery, na večeře, nechci tě držet doma. +zavrtí hlavou+ Jen se nežeň do vosího hnízda. +usměje se+ No, to by neměl být problém. +pokrčí rameny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Darktor