Ložnice

Obydlí Styx a Remuse

Moderátor: Styx Lupin

Re: Ložnice

Příspěvekod Remus Lupin » 02 lis 2013 14:25

*tiše se směje* hm..výlet?*tak napůl spí, tak ho to trochu probere*ale to bychom mohli...máš nějaký nápad nebo přání? Ale někam, kde nemají zlodějské opice...*cukne koutkem*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 02 lis 2013 15:40

Nápad…v tuto chvíli? +uculí se, zrovna teď se jí nechce přemýšlet vůbec o ničem, jak je jí krásně+ Ne, už žádné opice, slony, nosorožce, ani Masaje +zasměje se mu tiše do kůže+ Nemám žádné zvláštní přání, kam. Pro mne je mnohem důležitější, s kým +políbí ho něžně+ Nechám to zcela na tobě, lásko... vždycky jsi vybral správně +zabrouká v polospánku+ Ale až zítra... teď dobrou noc, Vlčku +vtiskne mu na rty polibek na dobrou noc, obejme ho a během okamžiku spí jako Šípková Růženka+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 02 lis 2013 18:53

Výborně, na tom se shodneme...*culí se do tmy* dobře, něco vymyslím. Kde jsme ještě nebyli, neotravují tam domorodci a ještě by se tam dalo možná i bydlet.*zívne* dobrou...*přitulí si ji k sobě a vytuhne taky*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 03 lis 2013 03:49

+ve snu se jí vrátí vzpomínky na její sugestivní přeměnu a přepadne ji šílený strach, že se to znovu všechno opakuje. Vidí sama sebe, jak se začíná fyzicky měnit. K smrti vyděšená se tomu zoufale brání, až se začne ve spánku házet v posteli. Prudce se probudí a chvíli zírá do tmy a zrychleně dýchá, než se zorientuje. Otočí se na Remuse a pevně doufá, že ho nevzbudila. Když se trochu uklidní, vtiskne se do jeho náruče a tiše leží, snaží se neusnout, aby se jí noční můra nevrátila. Po chvíli se ale stejně tomu neubrání a opět usne a spí až do rána poměrně klidným spánkem+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 03 lis 2013 10:06

*v průběhu noci se mu zdá něco o tom, že mu Styx někam zmizela....tak nějak podvědomě hrábne rukou a chytí si ji ze spánku pevněji, ale neprobere se až do rána, jak tělo potřebuje taky i odpočinek po tom všem...*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 03 lis 2013 11:54

+i přes tu noční můru se ráno probudí odpočinutá, chvilku jen tak o všem přemýšlí v Remusově náručí, takhle vedle něj se vždycky chtěla probouzet. Pak se jemně vymaní, aby ho neprobudila, hodí na sebe košilku a odejde do kuchyně, kde připraví snídani. Opečenou slaninku, tousty, šunku s vejci a horký anglický čaj se smetanou, jak to má Remus rád. Vše odnese na tácku do ložnice, položí na stolek a skloní se k němu+ Vstávat, ospalče +probudí ho jemným polibkem+ něco tady po ránu na tebe toužebně čeká +neprozradí, jestli ta snídaně, nebo ona+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 03 lis 2013 14:00

Snad jsi nepustila Romuluse do ložnice...*vypeče ji, takže je jasné, že už nespal, asi ho probudila vůně slaniny. Stáhne si ji k sobě pod pokrývku* ty jsi mi ranní ptáče...

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 03 lis 2013 15:09

Ty! +plácne ho laškovně po ruce, jak na ni vybafne+ Na mně se po ránu musí pomalu +culí se+ Romulus s Niou zrovna snídají venku na terase, takže máme chvilku sami pro sebe +nechá se bez protestů stáhnout zpátky do postele+ Udělala jsem ti ke snídani, co máš rád, tak si to nenech vystydnout +mrkne na něj a strčí si studené nohy mezi jeho teplá lýtka, aby si je trochu zahřála+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » 03 lis 2013 19:57

*zasměje se* Jo, na tebe pomalu...funguješ na raketový pohon, ne? Díky..voní to krásně...*políbí ji za tu snídani* ale neměla by sis mě tak rozmazlovat...merline, ty seš studená...*vyjekne trochu, když ucítí studenou kůži, on proti ní hřeje, i víc, jak byl úplněk nedávno...pečlivě ji k sobě schová, aby mu neprochladla a kouká, co to donesla* doufám, že mi s tím pomůžeš...*přitáhne snídani do postele*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx Lupin » 03 lis 2013 20:44

Ale já si tě moc ráda rozmazluji +usměje se na něj a je to svatá pravda+ Zítra třeba rozmazlíš ty mně +zamrká na něj+ Jé promiň, zlato... jsem běhala po kuchyni bosa +stáhne se smíchem nohy pod přikrývku+ Jasně že ti s tím pomůžu, mám po včerejšku hlad jako vlk +zasměje se, pak si nacpe polštář za záda, rozprostře pod tác prostírání, aby si to tam neumatlali a položí si na klín snídani+ Tak dobrou chuť +pustí se s chutí do jídla+ Tohle je úplně ideální nedělní ráno +libuje si s plnou pusou+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Résidence Clermont