Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 zář 2013 01:05

Tak to jsem na to upřímně zvědavá. +pousměje se+ To rozhodě, udělali jste toho pořádný kus. +pokývá souhlasně hlavou+ Tajný? Neplánuješ nějakou společnou dovolenou nebo něco takovýho, že ne? +koukne na něj podezřívavě+ Fajn... +pokývá hlavou trošku zamračeně jak přemýšlí co bude večer dělat ona sama+ ...jdeš slavit? +hlesne trošku zvědavě s na vteřinku uvažuje o tom jestli si náhodou něco nedal, že je tak naprosto veselý a to krátký objetí stačí na to, aby se více méně vzpamatovala a rozhodla se, že mu tu dobrou náladu kazit nebude a brouka v hlavě s jménem Alex zavře do krabice, kterou zakope co nejhlouběji to jde+ Aha, tak to jo. +pokývá trhavě hlavou a zdá se být myšlenkami na chvíli někde jinde, než se k němu víc přivine zatímco míří k domu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 10 zář 2013 01:31

Ugh, to tedy ne, to bych nepřežil. +zavrtí pobaveně hlavou+ To by nikdo nepřežil. +zasměje se+ Krom toho, to by bylo hodně špatný překvápko. +mrkne na ni+ Jo, něco takového. +přikývne+ Možná přijdu pozdě, tak jdi klidně spát. +usměje se+ Ani jsem nečekal, že to půjde tak dobře. +zamyslí se+ Vics se chovala dost slušně, čekal jsem, že se ty dvě pohádají mnohem víc.+pokrčí rameny+ Je to skvělé, ne? +usměje se na ni, v kuchyni vyzvedne jídlo a na tácu ho levituje před nimi do patra, a celou cestu nezavře pusu, a mluví o tom, jak je rád, že Vicky nakonec přijme jeho finanční dar; v kuchyni jí dá do vázy kytku, která zatím dorazila, nandá jim na talíře, a přidá k tomu cibulky i houby, a předloží to před ni+ Jsi nějak potichu. +poznamená+ Jsi unavená? Vstávali jsme strašně brzo. +protočí oči+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 lis 2013 00:24

+ještě jednou se s Neferet rozloučí, vezme Chrise za ruku a vykročí k portálu. projde tou zvláštní stěnou a vyjde na druhé straně na zahradě nedaleko jejich domova+ Domove, sladký domove. +vydechne a pustí pár tašek na zem+ Nevíš proč jsme toho táhli tolik sebou? +zazubí se na něj vesele a plná života, mnohem víc než když odcházeli+ Tak jo dáme věci dovnitř a vyrazíme? +navrhne s úsměvem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 lis 2013 01:00

Pro jistotu? +uculí se, otevře dveře a tašky položí za ně, on už si s nima Jeefes poradí, pak si svlékne plášť, pověsí ho na věšák, z kapsy vyndá štěně, a položí ho na zem+ ne-e. +zavrtí hlavou, když se chce pustit do domu, a ukáže na stáje, kde je taky teplo a sucho+ Zas to nepokoušej. +pousměje se trošku+ Tak myslím, že můžeme. +přikývne+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 lis 2013 01:15

Jo to je asi pravda. +zasměje se vesele a ještě se na chvíli zdrží, když se zastaví a rozhlédne se kolem uvědomujíc si jak šťastná je+ Na koho tam tak mluvíš? +zajímá se, když se Chris nevrací a Jeffese neslyší a chce se za ním vydat, když ze dveří vyběhne malý vlček. zarazí se v půli kroku a jen vytřeštěně zírá na to malý stvoření, o kterém si myslela že ho nechala v rodném světě. sice se vlček netváří nijak nadšeně, spíše se plouží z domu ze kterého byl vykázán, ale jak vidí Jasmine tak se k ní hravě rozeběhne a ňufne jí čumáčkem do nohy, ale na to jestli ho pohladí nečeká jelikož jeho pozornost upoutá nový okolí a vzápětí se rozeběhne ke stájím+ Warlow? +hlesne tiše konsternovaně Jasmine a upustí všechny tašky naráz na zem+ Christiane! +vykřikne a se zavísknutím se k němu rozeběhne. doslova mu skočí kolem krku, ruce mu kolem krku obmotá a nohy mu obmotá kolem pasu. rty přitiskne na jeho v nadšeném polibku, který jasně říká jak moc ho za tohle miluje+ Tys... jak... tys... +dostává ze sebe kusá slova jak neví co dřív říct jak projevuje svoje nespoustaný nadšení+ Tak za tohle si lásko můžeš přát cokoliv. +vydechne a znovu ho políbí, trošku divoce ale šťastně a nadšeně+ Bože jak já tě miluju. +vydechne mu do rtů od kterých je neochotná se odlepit+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 lis 2013 02:00

No doufám, že to pochopil. +remcá ještě trochu, aby se neřeklo,stejně je m jasný, že až začne mrznout, ona ho určitě do domu vezme+ Uh. +vyhekne překvapeně, když je tak obskočen, ale na nový podmínky se rychle adaptuje, chytne ji pod zadkem a polibky jí oplácí, a aby si to ulehčil, opře ji zády o fasádu vedle dveří, jednou rukou ji hladí po křivkách, a pod tím náporem nadšení poněkud překvapeně zasténá+ Jako teď hned? +vydechne překvapeně, když ještě předchvilkou byla tak říčná jet pro Van+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 lis 2013 02:11

Jako teď hned. +vydechne mu do rtů které nadšeně a energicky líbá+ Já vím, že chceme jet pro Van a chci pro ní jet strašně hned, ale jestli pojedeme hned tak hrozí že tě znásilním mezi lavicemi a to asi není dobrý nápad. +drmolí nadšeně a dlaní mu zajede pod tričko+ Bože tys ho vzal sebou. Ani nevíš jak moc to pro mě znamená. Miluju tě, tak strašně moc tě miluju. +sype ze sebe naprosto radostí v euforii a jen těžko se od jeho rtů odlepí+ Ale pokud nechceš. +odtáhne se kousek a zatváří se trošku provinile ale celá září nadšením+ Tak počkám do večera. +pronese naprosto vážně ale dlaní mu klouže po zádech pod tričkem a klíne k jeho+ Mám takovou strašnou radost a chci abys jí měl taky, takže si můžeš říct o úplně cokoliv chceš. +políbí ho ještě jednou dravě+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 lis 2013 02:32

Páni. +zazubí se a nadšeně jí polibky oplácí, předem litujíc, že jí nevybral na dnešek sukni+ Já tebe taky. +pousměje se, a s novým elánem se jí dobývá pod tričko, vyhrne jí ho nad prsa, aby jí nebyla zas taková zima, a sevře jedno v dlani, klínem s otírá o její, a hlava mu z toho jde kolem, ale snaží se přemejšlet a rozvážit jak to udělá s těma kalhotama+ Já si to vyberu jindy. Až nad tím hezky popřemýšlím. +zazubí se poněkud ďábelsky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 lis 2013 02:42

+tiše se rozverně zasměje, když zaznamená jeho nadšení, které pobízí to její a tiše zasténá, když jí sevře ňadro v dlani, ale ne pouze z toho pocitu, ale i díky tomu, že jí tiskne šev kalhot do klína což je v dané chvíli poměrně vzrušující+ Ach, začínám přemýšlet jestli toho nebudu ještě litovat. +zasměje se energicky a vesele, když vidí jak ďábelsky se tváří+ Ale teď mě prosím zbav těch kalhot dřív než na nich budu mít mokrej flek v nevhodných místech. +zazubí se na něj vesele+ A pak... +sjede rty od jeho úst na krk, který jemně zlobivě kousne+ ...mě ojeď jak si jen budeš přát. +zapřede mu do ouška jehož lalůček stiskne jemně mezi zoubky a vsaje ho mezi rty a vyzývavě zavlní boky proti jeho klínu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 lis 2013 11:30

+tiše jí zavrčí do rtů, jak se snaží pobrat tu nečekanou záplavu vzrušujících pocitů, prohněte jí ňadro, a k tomu druhému se skloní, aby vzal bradavku do rtů+ To si piš že budeš. +zazubí se, vyjede jí jazykem po dekoltu, ohryzne kůži na krku a najde její rty ve vášnivém polibku, kousne ji do spodního rtu a zatáhá za něj zuby, lusknutím prstů nechá její kalhoty prostě zmizet a souhlasně zasténá nad absencí spodního prádla, protože ho okamžitě zaplaví její vůně+ Tak popros. +uculí se, ale oči mu divoce svítí, tiskne se boulí, co mu roste v kalhotách proti jejímu klínu a sténá já do rtů+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Winter house