Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 10 lis 2013 22:36

+lítá po bytě jak splašená, umejt hlavu, vykoupat, vyfoukat hlavu, nalíčit se, odlíčit jelikož se jí původní líčení nelíbilo, nalíčit se znovu mírněji a decentně jen řasenku a nenápadnou rtěnku, vyměnit patery šaty a troje boty taky zabere čas, kterého už pomalu moc nezbývá. nakonec se vrátí v první původním šatům a botám, upraví se ještě v zrcadle a nejistě vyjde ze šatny+ Tak co myslíš? +přejede si trochu chvějícíma se dlaněma po pasu aby urovnala bezděky látku šatů+

Spoiler: show
Obrázek
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 lis 2013 03:23

+obleče si nějakej klasickej tmavě šedej méně formální, pěkně padnoucí oblek, posadí se na gauč a čeká v obýváku, a když to trvá poněkud déle, zajde do pracovny něco dodělat, a nějak se do toho zabere+ Myslím, že by to šlo. +uculí se a pohladí ji po ruce+ Nebuď nervózní, není důvod. +usměje se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 lis 2013 03:28

+dojde k jeho stolu a opře se o něj bokem+ Já vím, ale jsou to tvoji nejlepší přátelé. Chci na ně udělat dojem. +vypadá trošku vykuleně a chrlí ze sebe slova trošku narychlo+ Co když se jim nebudu líbit nebo si tak úplně nesednem? Chci s nima vycházet co nejlépe a Laura vypadala tak mile, minule. +mrká rozčarováním a nervozitou+ A proboha... co když provedu něco trapnýho? Něco řeknu nebo udělám... já nevím třeba mi upadne příbor na zem nebo se zakuckám jídlem. +třeští na něj trošku vykuleně oči+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 lis 2013 18:25

Nemusíš se kvůli nim přetvařovat. +zavrtí hlavou s úsměvem+ Uklidni se, hm? Nádech, výdech. +uculuje se+ Ona je milá. I Dan je milej. Bude to dobré, vážně. +usměje se+ Jsou tolerantní, záleží jim hlavně na mém názoru. +zavrtí hlavou+ Tak ho zakopneš pod stůl a budeš dělat, že nic. +zazubí se+ oni tě v tom nevykoupou. +pousměje se+ Tak co myslíš, můžeme?
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 lis 2013 18:31

Dobře, dobře, dobře... +pokyvuje prudce hlavou a zavře oči, aby se pomalu nadechla a vydechla a skutečně se snažila zahnat tu paniku+ Dobře, to je moc dobře. +pokývá pomalu hlavou a kdo ví na přesně, když pomalu otevře okno+ Jo, jo myslím že bychom mohli. +pokývá souhlasně hlavou a obejme ho pevně kolem pasu, hlavu si mu uloží na rameno a čeká až je přemístí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 lis 2013 19:00

Jasně. +usměje se na Chrise a nechá se vyvést ven vedle restaurace, obtočí mu ruce kolem pasu a hlavu si mu položí na rameno a tak vyčká než je přenese domů+ Uhmn... +vydechne znaveně a sesune se zadkem na kraj postele+ To byl teda den. +zazubí se na něj vesele, ale trošku znaveně+ Jsem moc ráda, že jsem je poznala. Je na nich vidět jak moc tě mají rádi. +usmívá se na něj zezpodu, jak sedí na posteli+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 19 lis 2013 20:18

+přemístí je domů a odloží si sako na křeslo, nějak je mu fuk, že se zmačká, protože má taky dost+ To tedy jo. +přikývne souhlasně+ Mám pocit, že se známe odjakživa, i když je to jen pár let. +pokrčí rameny+ Ty jsi zralá do peřin, co? +usměje se+ Tak běž do sprchy první, já zkontroluju Van. +pousměje se, povolí si knoflíčky na košili a zaskočí vedle kouknou na malou, kterou dneska ukládal Jeefes+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 19 lis 2013 20:32

Taky to tak vypadá, že se znáte odjakživa. +usměje se na něj měkce a jemně mu zatahá za lem košile+ Naprosto. Myslím, že ten stres mě poněkud odrovnal. Jak jsem se bála, že se jim nebudu líbit. Ale jsou fakt strašně milí. +usměje se jak sluníčko+ Tak jo. Nebudu tam dlouho. +pokývá souhlasně hlavou a hned jak odejde, tak zamíří do sprchy, kde se pořádně umyje i hlavu, jen zlehka se otře ručníkem a jak je znaveně padne do peřin+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 20 lis 2013 00:04

+zajde zkontrolovat malou, pořádně ji přikryje a na stolek vykouzlí sklenici vody, kdyby se v noci probudila, a pak se skočí umýt do koupelny u jejího pokoje, aby nezdržoval, obleče si kalhoty od pyžama a taky zamíří do postele+ Nevadí když si budu ještě chvíli číst? Potřebuju tohle alespoň prolétnout. +usměje se a máchne ke složce na stolku+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 20 lis 2013 00:12

Co? +zvedne hlavu z deky a zamžourá na něj, pak na složky a zase na něj+ Jasně, že mi to nevadí. +usměje se na něj měkce a přetočí se nahá na záda, aby si vlezla pod deku. přetočí se na bok a zvedne cíp deky na jeho straně+ Pojď ke mě a moc neponocuj. +usměje se na něj, natáhne se k němu aby ho políbila jemně, když si k ní vleze do postele. jednou paží ho objeme kolem pasu, přitiskne se k němu bokem a hlavu si mu schová u boku, aby jí nevadilo světlo+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro