Cizí země

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Cizí země

Příspěvekod Wenai Lafayette » 28 pro 2012 23:53

Co to plácáš? +zeptá se ho, ale spíš ona je mimo, než on, no rozhodně je poněkud nervózní+ Jak člověk asi přijde k jizvám? Při boji... +rozhlídne se kolem a drmolí šeptem, aby je nikdo neslyšel+ Myslíš, že bych takhle někoho sbalila? +ukáže si na obličej+ Můžem se věnovat původnímu smyslu výpravy?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 29 pro 2012 01:07

+pochopí, že se nechce bavit o svém vzhledu, tak to taktně přejde+ Ukaž tu tvoji mapu. Podívej na ty indicie. Sůl, země, minerál. Jsme v solném dole, pod zemí a minerály máme všude kolem sebe. Kamenná sůl je minerál. Tohle všechno nás má zavést ke krystalu. A ten je tam +ukáže k trůnu dole+ Hodlám jej ukrást +pohlédne na ni+ A ty odvedeš pozornost. Musíme ještě vymyslet, jak se odsud dostaneme. Ale myslím, že když budeme mít ten krystal, měl by nás jakousi éterickou cestou přenést dál, do materiálního světa +ukáže jí v mapě cosi jako šipku, vedoucí z podzemního světa ven+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 pro 2012 19:36

Jo ták, ty jej hodláš ukrást, protože ty jsi protřelý zloděj a ne protřelý vrahoun. +koukne na něj tázavě+ Pamatuj, že tady neplatí žádná magie, ani ta nejmenší a budeme mít ještě štěstí, pokud si magické předměty, které jsme si sebou donesly zachovají svoji magii. Ten kámen nás nikam neodnese. Je to jenom kámen. Všiml sis toho otazníku? +ukáže k šipce+ To znamená, že není jisté, jak a jestli vůbec se odtud dostanem. Proto mě sem poslala. Nechtěla sem jít sama.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 29 pro 2012 23:01

Nejsem žádný zloděj. Ale ten kámen nám nedají dobrovolně. Mohli bychom si jej zkusit vybojovat +navrhne ještě další možnost+ Ale jsou v přesile a bůhví kolik jich tady všude je. A magie tady nefunguje +pak koukne do té mapy+ Tak to máme pěkné vyhlídky. Zůstat tady opravdu nechci. Nějaká cesta ven ale tady být musí +založí si ruce na prsou+ Dobře. Máš lepší plán?
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 pro 2012 23:41

+zazubí se na něj+ Ale já jsem zloděj. Sice jsem to už nějaký ten pátek nedělala, ale to se nezapomíná. +rozhlédne se kolem+ Pochybuju, že chodí spát najednou. No, bojovat s nimi nemůžeme. +položí si prsty na spánky, aby zapřemýšlela+ Trpaslíci milují zlato... Drahokamy... Bojí se draků... Nevydrží chlastat... +mumlá si pro sebe, pak na něj koukne+ Dva věrozvěstové, oslavy, opít je, šlohnout to, odejít. Co tvoje nápady?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 30 pro 2012 00:58

Ty a profesionální zlodějka? +ušklíbne se pobaveně a pak si vyslechne její plán+ Opít je? +rozesměje se nad tím nápadem a rychle si zakryje pusu, aby ho trpaslíci neuslyšeli, ještěže pořád mlátí do toho železa+ A ty vydržíš pít? +mrkne na ni s úsměvem+ Mne tedy jen tak něco neskolí, kromě Amonova todeskussu, a ten tady nemáme. Máš sebou nějaký alkohol? +začne hrabat ve svém batohu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 pro 2012 01:13

+nakloní hlavu na stranu+ A myslíš, že kdybych vypadala jako zloděj, tak by mi to vyšlo? +zvedne jedno obočí+ Žádnej alkohol nehledej, ty trumbero. Tolik ho stejně nemáme. +kývne hlavou k trpaslíkům+ Ale oni mají. Zabere to trochu času, ale to už ty nejlepší plány dělaj. Jména si necháme stejný, to nevadí. +koukne na něj pochybovačně+ Umíš se přetvařovat. Hrát divadlo a tak?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 30 pro 2012 02:32

Umím se přetvařovat, ani ty mě nepoznáš +uculí se na ni+ Jak se mám tvářit... třeba jako mnich? +zkusí si tam několik masek z obličeje, ať si vybere+ Tak jestli máš promyšlený scénář naší divadelní hry, můžeme jít, já budu improvizovat.

(a tady jeden z kovářů)
Spoiler: show
Obrázek
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 30 pro 2012 11:46

No dobře. +usměje se spokojeně+ Ne, jako mnich ne. Musíme je přimět k oslavě. Jsme věrozvěstové, co jim přináší dobrou zprávu. Éééé. +zymslí se+ obchod! Monopol. Tak. To půjde. +přikývne+Napíšu smlouvu. +vytáhne pergamen brk a inkoust a začne psát smlouvu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 30 pro 2012 14:06

Výborně. Obchodní partneři. Na to určitě naletí, budou chtít prodat své zboží +nahodí masku solidně vyhlížejícího obchodníka+ Napiš tam, že se bude jednat o dlouhodobou spolupráci, ať mají důvod pořádně se ožrat +chechtá se+
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí