Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod Jade » 14 lis 2013 10:17

+jen úplně zlehka nad tou reakcí pozvedne obočí, a rozhodně si to velice pečlivě uloží do paměti, ale nijak to nekomentuje a nerejpe do toho+ Ale to je přece ta nejlepší část. +roztáhne rty v pobaveném úsměvu, a oči mu blýsknou skoro jako by věděl něco, co neříká nahlas+ Popravdě, nečekal jsem, že se shodneme tak rychle. +připustí+ Co se týče dnešního večera... nemám další plány. +poznamená, a nějak se mu povede říct i to poněkud vyzývavě+ Ještě skotskou... +houkne na anjela+... dvakrát? +otočí se k ní a tázavě zvedne obočí, až to skoro působí jako by se ptal i na něco jinýho+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 lis 2013 16:21

Bereš to snad jako výzvu? +zvedne obočí a nedůvěřivě si ho změří pohledem, přesto se neubrání slabému pousmání.+ Jo, taky jsem takový snadný a dá se říct, že i příjemný průběh nečekala. +blýskne jí pobaveně v očích+ Jo, skotskou si dám. +přikývne a schválně konkretizuje, aby v tom snad zase nehledal bůhvíco:D+ A možná přines celou láhev, Anjeli. Ať se zbytečně nenalítáš. +uculí se a když mezi nimi přistane láhev skotské, nalije jim a postaví ji stranou. Zvedne si skleničku ke rtům, ale nenapije se, zlehka míchá zlatavou tekutinou a zamyšleně Jadea přes stůl pozoruje+ Jak dlouho tuhle práci děláš? +zeptá se nakonec neutrálním tónem, jakoby jí na tom, jestli odpoví, ani moc nezáleželo+

(jsem teď přemýšlela, o čem se sakra budou bavit, když se zrovna nepokoušejí jeden druhýho zabít a práci prozatím taky vyřešili :D )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 14 lis 2013 21:56

(kruci tak daleko jsem nedošla :D)

Vyzýváš mě? +pozvedne obočí na oplátku, nakloní hlavu na stranu a pozoruje ji těma dravčíma očima+ Až tak? +pousměje se pobaveně, ale rozhodně nemá nic proti, a přistrčí jí skleničku, aby mu mohla nalít+ Takže... ať při tom našem spojenectví nikdo nedojde k trvalý újmě. +ušklíbne se koutkem úst a pozvedne skleničku, načež si nechá do krku sklouznout lok zlaté tekutiny+ Na sebe? +pozvedne obočí a chviličku ji pozoruje přimhouřenýma očima, jako by vyhodnocoval, co všechno jí může říct+ Osm devět let. +odpoví potom, a prsty lehce sklouzne po skle, pozorujíc odlesky tlumeného světla v alkoholu+ Předtím... +pokrčí rameny+ Nějakou dobu. +protáhne pobaveně, jako jestli si myslí, že jí převykládá životopis+ Jestli čekáš srdceryvnou historku o osobní vendetě... nejsem Batman ani O-Ren Ishii. +ušklíbne se pobaveně, možná až trošku moc rychle, trošku moc pohrdavě, a trošku moc sebevědomě, a zabubnuje bříšky prstů o sklenici+ A co ty? Uvrtal tě do tohohle on? +pozvedne obočí, a je jasný na koho myslí+ Nebo prostě jen ráda děláš s lidma? +pozvedne koutek+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 14 lis 2013 22:52

V žádným případě. +zavrtí důrazně hlavou, ale koutky jí nepatrně cuknou+ No jo, já mám, co se alkoholu týče, docela výdrž. +zablýskne jí v očích a tuší, že to opět obrátí do dvojsmyslu:D+ To je myslím víc než výstižný přípitek. +zasměje se pobaveně a připije mu na oplátku. Vychutnává si okamžik štiplavou chuť whiskey, než ji nechá sklouznout a propálit se hrdlem až do žaludku+ Takže starý mazák...A jelikož jsi stále naživu, v tom co děláš, jsi dobrý. +zablýskne jí spokojeně v očích+ Ne, to fakt nečekám. +pousměje se pobaveně+ O-Ren určitě nejsi. +úsměv se jí ještě o trochu rozšíří, takže kdyby se usmála ještě o trošku víc, mohl by na okamžik zahlédnout zoubky+ Ale meče máš rád stejné. +zajiskří jí v očích a znovu se napije+ Mimochodem...do Káhiry si ho beru s sebou. +podotkne jen tak na okraj, ale není pochyb, co má na mysli+ Ne. I když částečně za to možná může. +připustí po chvíli mlčení váhavě+ Potom, co se mi povedlo utéct jsem se potřebovala naučit, jak zůstat naživu, když jsem byla najednou jen sama za sebe. Dostala jsem doporučení a odjela do Japonska. No a pak...jsem prostě potřebovala něco, kde se dají nejlíp uplatnit nově nabytý schopnosti a zároveň vydělat slušný prachy. +pokrčí rameny+ Nepopírám, že zpočátku jsem si to vážně až nechutně užívala. +pousměje se téměř nostalgicky, při vzpomínce na časy naplněné krví+ Postupem času to ale ztratilo svý kouzlo, peněz bylo čím dál víc, až i ty ztratily svou přitažlivost. A tak jsem se přeorientovala na něco trochu...společnosti prospěšnějšího. +uculí se pobaveně+ Vlastně jsem zrádce vlastní rasy. +usměje se tomu faktu spokojeně a pokrčí zlehka rameny+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 15 lis 2013 14:49

(no ty vole, tak jsem dopoledne v práci hodinu a půl na přerušovačku datlovala odpověď, a když jsem to dofinišovala, už mě to odhlásilo, a jelikož máme explorery, k (pochopitelně nezkopírovanýmu) příspěvku mě to už zpátky nepustilo. jsem myslela že mě vomejou. :D)

Jenom co se týče alkoholu? +pozvedne lehce obočí a blýskne po ní pobaveným pohledem, to on nikdy nezklame v tomhle ohledu :D+ Jsem v tom dobrý. +přikývne prostě, žádná falešná skromnost že. :D+ Proto to taky pořád dělám. +sklouzne očima ke krabičce cigaret, kterou si jen tak bezděky převrací v prstech+ Hlavně bych nerad dopadl jako ona. +poznamená s pobaveným úšklebkem, a když se zmíní o meči, zvedne k ní ty svoje pronikavé znepokojující oči a chvilku ji jen pozoruje+ Nemůžu říct, že by mě to překvapilo. +připustí s klidem, a jestli mu hlavou probíhá nějaká soukromá agenda založená na týhle informaci, nedá to na sobě znát+ Doporučení? +pozvedne obočí zaujatě+ To bych moc rád věděl, kde se takováhle doporučení dostávají. +zvedne jeden koutek mírně pobaveně+ A čím je potřeba je zaplatit. +nakloní hlavu na stranu a prohlíží si ji s nefalšovaným zájmem+ Proč se stydět za to, že má člověk talent. +přikývne souhlasně, a oči mu zajiskří, když s takovou láskou mluví o zabíjení :D+ Takže napravená hříšnice? +roztáhne rty v úsměvu+ Tyhle instinkty v člověku zůstanou... můžeš je držet na uzdě vážně pevně, ale... pořád spí někde pod povrchem. +poznamená jen tak jakoby mimochodem a dolije jim skleničky+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 lis 2013 16:38

(ježiš, tak to by mě asi trefil šlak myokardu :D proto v práci nikdy neodepisuju, jenom čtu :lol: dopadlo by to totiž úplně stejně, teda v případě, že bych za směnu napsala víc, jak dvě slova :D )

Ach bože, cokoliv řeknu, může být a bude, použito proti mě, co? +povzdechne si podrážděně, ale s úsměvem zavrtí hlavou. Opětuje ten jeho pronikavý pohled s neutrálním, společenským úsměvem na rtech+ A já nemůžu říct, že by mě překvapilo, že tebe to nepřekvapilo. +zajiskří jí vesele v očích+ Možná tě to vážně šokuje, ale neplatilo se ničím. +věnuje mu poněkud chladný úsměv+ Zařídil to Lestat, měl už v té době něco málo za sebou a i my víme, že se vyplatí mít přátele na těch správných místech. +pokrčí rameny a ušklíbne se+ Hmm, možná že jo. +pousměje se záhadně+ A nebo jsem prostě jen chtěla zabíjet pro změnu jen ty, kteří si to opravdu zasloužili a byla jsem si tím i jistá. Ne proto, že mi to tvrdil někdo další, ale protože jsem se o tom sama přesvědčila. Nehledě na to, že bylo docela zábavný, když jsem mnohokrát šla po těch, kteří si mě kdysi tak rádi najímali...+zablýskne jí zlomyslně v očích+ Ale máš pravdu, starých návyků se dá zbavit jen velmi těžko, ne-li vůbec. Ale většinou mi tyhle instinkty byly víc než prospěšný, tak proč bych se jich chtěla zbavovat. Stačí je jen...přeorientovat vhodnějším směrem. +pousměje se a zvedne si ke rtům skleničku+ A podle čeho si svý...akce...+hledá chvlíli správné slovo+ ...vybíráš ty? +zadívá se mu upřeně do očí a zvedne koutek rtů v náznaku úsměvu, položí skleničku na stůl a nepřítomně sklouzne bříšky prstů po hladkém skle+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 15 lis 2013 21:54

Pochopitelně. +blýskne po ní zuby v úsměvu+ To už je trochu moc "že" za sebou, ne? +zasměje se trochu a zakrouží zápěstím, pozorujíc víření tekutiny ve sklenici+ To se v životě moc často nestává, že by se něco vyskytlo zadarmo. +pozvedne obočí+ Na to si tedy rozhodně připiju. +přikývne souhlasně a nadzvedne skleničku+ To jsou docela silný slova, zasloužit si zabít. +pozvedne koutek a chviličku ji upřeně sleduje, ale pak zavrtí hlavou+ Já takovým... sentimentem netrpím. +prohrábne si pobaveně vlasy+ Je to prostě... vzájemná výpomoc. +pokrčí rameny+ Nezkoumám důvody, který lidi nutí chtít někoho... cesty. +protáhne+ Nekladu zbytečný otázky.
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 lis 2013 23:12

Jo, až příliš moc za sebou, řekla bych. +rozesměje se+ To je pravda. Ale neříká se zas, že ty nejlepší věci jsou zadarmo? +nakloní hlavu mírně na stranu a usměje se. Pak si navyklým pohybem odhrne z tváře pramen vlasů a zvedne skleničku, opětujíc jeho přípitek+ Možná jsou silný. Ale viděla jsem věci, který jejich pachatelům vysloužily opravdu dlouhé umírání. +sevře rty a v očích jí na chvíli probleskne něco z toho, co většinou drží hluboko v sobě. Pak mrkne a je to pryč, hodná holka od vedle je zpět:D+ No ze sentimentu bych tě tedy vážně neobvinila. +zasměje se tlumeně+ Aha, takže děláš stylem - něco za něco. To má rozhodně svý výhody. +pousměje se uznale+ Ale je fakt, že otázky jsou v tomhle oboru často zdrojem velkých potíží. Když jsem se nechávala najímat na tuhle špinavou práci, držela jsem se zásady "Neptej se na to, co vlastně ani nechceš vědět." +ušklíbne se+ Nehledě na to, že mě to tenkrát ani nezajímalo. +pokrčí pobaveně rameny+ A když o tom teď tak mluvím, napadá mě, že ani teď se vlastně na nic neptáš a přitom ti tu vyprávím věci, který jsem řekla jen málo lidem. +nakrčí nespokojeně čelo+ Čím to sakra je? Že by něco v pití? +zadívá se podezřívavě do svý skleničky, ale v očích jí vesele zajiskří+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jade » 16 lis 2013 00:16

Nu, to je rozhodně pravda. +pozvedne koutek tím svým obtěžujícně provokativním způsobem, a na chvilku jí sklouzne pohledem po křivce krku a výstřih trička někam, kde se rýsují ňadra+ I když jsem praxí došel spíš k tomu, že zadarmo bývá skutečně máloco. +dodá, a vrátí se očima k jejímu obličeji, skoro jako by se snad zamyslel :D+A z čeho ano? +pozvedne obočí pobaveně, a když se jí očima mihne ten záblesk, na půl vteřiny instinktivně zpozorní a ruka mu skoro vystřelí pro hůlku; ovšem jak to pomine, rychle se uvolní+ Lidi co ode mě něco chtějí pochopitelně musí přijít s něčím, co mě zaujme. +přikývne souhlasně+ Zadarmo ani kuře nehrabe. +ušklíbne se trošku+ To bude mojí přirozenou důvěryhodností. +podotkne pobaveně se smíchem v hlase+ Do pití? To bych neudělal... +protáhne potichu, a oči mu blýsknou způsobem, který o tom rozhodně nesvědčí :D+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 lis 2013 00:55

+vnímá na sobě ten pohled, téměř tak intenzivně, jakoby se jí dotýkal, nedá na sobě ale nic znát a dál si drží mírně pobavený úsměv+ No nejspíš z pravýho opaku. +cukne pobaveně koutky+ Hm, co je opakem sentimentu? +zamyslí se přehnaně důkladně a v očích jí vesele zajiskří+ To rozhodně. A tvůj zájem...+protáhne to slovo významně+ ...je velmi široký. Tím jsem si vcelku jistá. +poznamená s nepatrným úsměvem.+ Tak důvěryhodností? +zvedne obočí a se smíchem potřese hlavou+ No to nevím...ale určitým...kouzlem osobnosti? +nakloní hlavu a s úsměvem se mu zadívá do očí+ To možná jo. Věřím, že to je jedna z věcí, která nutí lidi kolem tebe, skákat, jak pískáš a nejspíš jim to většinou ani nevadí. +pousměje se a není v tom žádný sarkasmus ani ironie+ Mhhh...+přivře oči ještě podezíravěji+ Ještě, že pijeme z jedný láhve a že jsem svoji skleničku nedala z ruky. Jinak bych asi v tuhle chvíli docela dost...znejistěla. +zdůrazní, zvedne si skleničku ke rtům a napije. Špičkou jazyka zachytí kapičku, která ulpěla na okraji sklenky a přitom ho propaluje svýma temně hnědýma, v přítmí lokálu, spíš až černýma, očima+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member