Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Vanesska » 21 lis 2013 15:03

Neni, muzeš malovat a hlát s komtesou a pozádat večílky. +vysvětlí jí, jak to je+ Nepovíš. +zazubí se vyčůraně+ Já mu povim, že si mě píchla o lůži. +vyloží jí, jak si stojej, a vytasí svůj náplastí obalenej prstík+ Děkujůůůů. +zazubí se Van široce, a zaklepe kovovou vidličkou o stůl+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 lis 2013 15:08

Myslíš, že by mě to mohlo bavit? +zajímá se s úsměvem+ Opravdu? +zvedne obočí čekajíc co z holčičky vypadne+ Tak prosím. Pověz mu to. Ale to mu pak budeme muset říct, že si mu bez svolení vlezla do šuplíku a že si používala zlá slova. +pokrčí naprosto vážně rameny+ Nemusím ti říkat jak moc se tatínek bude zlobit, že ne? +zvedne výmluvně obočí+ Jo to se taky říká. +zasměje se+ Ale nejdřív ze všeho se říká „prosím“. „Děkuju“ se říká až když něco dostaneš. +osvětlí jí trpělivě a vesele se na ní usmívá, když začne připravovat kakao a mazat jí palačinku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Vanesska » 21 lis 2013 16:19

Jasný, to baví vsecky. +zazubí se+ A a a ...a já zeknu, ze si mě plaštila! +hledá honem nějakej velkej argument, a pak si vzpomene, jak jí Chris kladl na srdce, že kdyby na ni někdo z maminčinejch strýčků sáhnul, musí to říct, protože to je špatně+ A bude se zlobit na tebe. +ukáže na ni prstem vítězoslavně+ Nebo Avada Kedavra. +zahihňá se, asi to slyšela někde ve společnosti :D, přitáhne si palačinku a začne do ní píchat vidličkou+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 lis 2013 16:26

+zarazí se a chvilku na ní jen vyjukaně kouká+ Tak dost. +vstane a vezme jí talíř+ Moc dobře víš, že lhát se nemá, Vanesso. +zamračí se na ní+ A já bych tě nikdy neuhodila. +dodá smutně+ A dokud tohle nepochopíš a neomluvíš se, tak žádný palačinky nebudou. Nebudu s láskou vařit někomu kdo lže a myslí si, že bych ho uhodila. +mračí se na ní rozčileně a talíř postaví na sektorku+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Vanesska » 21 lis 2013 16:47

+Van si strašně tragicky povzdychne a prohrábne si vlásky nad čelem, jako to dělá Chris, když je frustrovanej+ S tebou je pláce. +oznámí jí těžce+ A zeknu to Maman. +vyplázne na ni jazyk, což by mohl bejt fakt problém, kdyby to vážně řekla Tiffany :D+ Ale tzeba ne schválně. +vysvětluje, aby to trošku vyžehlila+ jako hodíš mičudu, a ona tě plaští, když ji nechytneš. Do nosu. +vykládá, a pokukuje po ní+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 lis 2013 16:54

Se mnou? +zvedne mírně tázavě obočí, i když jí pobavilo, jak zdědila Christianova gesta+ Jak jsem řekla. Lhářům nevařím. +založí ruce zamračeně na hrudi+ Nikdy bych tě neuhodila, Van. Ani omylem ani nijak jinak. +podívá se na ní naprosto vážně+ A ubližuje mi, že si něco takového myslíš. +zavrtí smutně hlavou+ Takže co bude? +podívá se na ní naprosto vážně+ Nebudeš lhát a omluvíš se nebo si půjdeš hrát do pokojíku a palačinky necháme všechny tátovi?
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Vanesska » 21 lis 2013 18:50

Jo. zlobíš. +oznámí jí Van vážně, a svraští čelíčko+ Noo... +ošije se a dělá vidličkou od marmelády stopy na ubrusu+ Komtesa si to myslí. +vysvětlí jí potom+ Je to koza. +pokýve moudře hlavičkou+ Vymejšlí hloupostě. +plácne se do čela+
Vanesska

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 21 lis 2013 18:57

+zvedne pobaveně obočí+ Já? A čím pak? +zajímá se pobaveně+ Komtesa? A kdepak je komtesa, že to říká? +založí si ruce na hrudi a opře se o línku+ Van, takhle se o nikom nemluví. +zamračí se, když řekne že je komtesa koza+ To vymýšlí a taky by se za to měl někdo omluvit. +podívá se na ní vážně+ Jinak nebude snídaně. +vezme si talíř s vlastní palačinkou a ve stoje se do ní pomalu pustí čekajíc na omluvu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Vanesska » 21 lis 2013 21:17

Komtesa je na hambě. +vysvětlí jí to, chudák je nejspíš pod komodou někde :D+ Maman to žiká. +našpulí trucovitě ret+ Papa taky žiká, ze teta Viki je koza. +založí si ručičky na hrudi+ Naplácáme komtese, ona si to rozmyslí. +přikývne vážně, a pokukuje jí po talíři+
Vanesska

Příspěvekod Christian » 21 lis 2013 21:21

+přemístí se domů, a má toho dost, nese si z práce další materiály, určitou daň za to, že může pracovat z domova a užít si dceru, odloží je v pracovně a nakoukne do kuchyně+ Dobré ráno, koukám že už jste vzhůru. +uculí se na ně+ A krásně to tu voní. +začichá+ Zbylo by trochu i pro mě? +zazubí se, a vyndá hrnek, aby si nalil kávu+ Co? +zarazí se, když na ně tak kouká, jak na sebe zahlížej+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro